Please or Register to create posts and topics.

Algemene verslagen

Afgaande op het weerbericht zou het op 8 september de laatste warme dag van 2021 worden. Alle reden dus om naar SS te gaan. Door een zakelijke afspraak arriveerde ik pas om 12.30 uur. In mijn strijdplan had ik drie namen staan: Maria, Eveline en Aisha, allemaal uit Roemenië. Laatstgenoemde trof ik in de bar. Zij zit meestal op het hoge bankje schuin tegenover het TV-scherm. Ik zei dat ik later op de dag met haar wilde kameren. (Tong)zoenen zou mogelijk zijn bij een verblijf van 60 minuten.

Na een lekker spiegelei en een smakelijk soepje zocht ik het terras op. Hier trof ik Maria. Ze had een mooie, roze outfit aan. Ik verzocht haar een kamer met douche te regelen. Ze kwam terug met de sleutel van kamer twee. Pijpen, neuken en beffen verliep prima. Een verbeterpuntje voor Maria is het masseren. Ik hou van een stevige massage en dat is iets waar Maria niet goed in is. Dit gaf zij overigens ook toe. Na twee uren van ont- en inspanning werd de douche opgezocht.

Opgefrist betrad ik de bar.  Na korte tijd ontwaarde ik Eveline. Ze wenkte me. Eveline is pas 20 jaar jong. Ik ben met haar één uur op de kamer geweest. Er is het een en ander geschreven over Eveline. Ik kan nu uit eigen ervaring zeggen dat het een schatje is. Ze is 1.70 meter en heeft mooie, grote, donkere, ogen. Haar borstjes zijn niet erg groot. Ik heb haar laten weten dat ze een prima maat hebben maar zij denkt er toch anders over. Eveline is spontaan, ontwapenend, vriendelijk en erg gevoelig. En ja, de seks was ook zeer goed. Eveline heeft me verteld over haar toekomstplannen en ik ben blij dat ik heb kunnen bijdragen aan dit doel.

 

Toen Eveline de sleutel ging halen, kwam Aisha ook net de bar in gelopen. Omdat ik haar eerder beloofd had om een kamer te maken besloot ik open kaart te spelen. Ze toonde begrip voor mijn keuze. Duidelijk is dat zij een volgende keer voorrang zal krijgen.

 

Collega ijsbeer Bachatero blijkt op dezelfde dag aanwezig te zijn geweest. Hij heeft in zijn verslag aangegeven welke dames er aanwezig waren. Ik wil graag Aisha aan zijn opsomming toevoegen.

Seneca and LoveFromParis have reacted to this post.
SenecaLoveFromParis

Bij mijn vorig bezoek was het niet gelukt om met Aisha een kamer te maken. Ik wilde me echter door haar laten verrassen en daarom was zij het eerste doel van mijn laatste bezoek aan SS.

Bij binnenkomst rond 12 uur waren er welgeteld drie ijsberen en drie dames in de bar. Aisha, die normaal een van de eerste is, was er nog niet. Ik kreeg gezelschap van Christina. Ze was pas een paar dagen terug van vakantie. Christina is blond, iets molliger/forser gebouwd en heeft een piercing boven haar lip. Zij vertelde dat ze eerder in Wenen gewerkt heeft. Christina komt zeker in aanmerking voor een kamertje maar vandaag had ik andere plannen. Zij had hier begrip voor.

Aisha was inmiddels op haar vaste plekje in de bar gaan zitten. Het contact was snel gemaakt. Ze wist nog precies wat de vorige keer gebeurd was. Afgesproken werd om ons na het eten te treffen in de bar.

Kamer 4 bleek vrij te zijn. Ik was van plan om 60 minuten met haar door te brengen. Na 15 minuten heb ik dat verlengd naar 90 minuten. Aisha is een leuke meid die mij goed verwend heeft.

Het beviel haar ook uitstekend waardoor de tijd is omgevlogen.

Na een opfrisbeurt zocht ik het terras op om een stukje taart te eten. Het was inmiddels gezellig druk geworden. Ik zag o.a. Eliza, Bulgaarse Nikki, Yasmin, Vanessa, Elena, Alena, Jessy, Natascha, Nancy, Nicolle, Melissa, Laura, Vivian en de Maria’s uit Roemenië en Bulgarije. Ik schat dat er in totaal wel 35 dames waren.

Terug in de bar had Eveline mij al snel geschoten. Met de goede herinneringen aan de vorige keer in gedachten liet het vervolg niet lang op zich wachten. Kamer 15 werd zestig minuten door ons beide in beslag genomen. Ook nu had ik niks te klagen. Ik heb haar weer erop gewezen dat niet alle ijsberen houden van silliboobs. De borstjes van Eveline doen het spreekwoord “klein is fijn” alle eer aan.

Na de kamer met Eveline twijfelde ik. Er was nog tijd en mijn budget was nog niet helemaal opgesoupeerd. Bij het bestellen van een kopje thee trof ik Aisha. Ik had weinig overtuiging nodig om snel met haar nog een korte kamer te maken.

Ook Aisha is geslaagd voor mijn toelatingstest. De reservebank begint nu aardig vol te worden. Dit is prima maar kan een probleem worden als de vaste leenvriendinnen weer terug zijn in SS.

KanariePiet, Molaar and 5 other users have reacted to this post.
KanariePietMolaarBachateroSenecaWandelaar5mechelenLoveFromParis

Was vandaag maar een paar uurtjes aanwezig dus zet ik het verslag maar hier neer.

Vandaag wat vroeger gestopt met werken om een paar uurtjes in sixsens door te brengen.

 

Rond 16:30 aangekomen was vrij rustig op de parkeerplaats wat redelijk normaal is op een maandag en met dit weer.

Na het omkleden eerst wat stress afbouwen en een beetje ontspannen in de sauna en whirlpool.

Dan om 18 uur relaxt naar mijn afspraak en een heerlijk uurtje gehad.

 

Daarna nog wat gaan eten en dan rond 19:30 naar huis gereden.

 

Later deze week zeker nog eens een herhaling.

 

Een paar nieuwe dames gezien(voor mij tenminste), word maar weer eens tijd een hele dag in sixsens te vertoeven.

Wandelaar5 and mechelen have reacted to this post.
Wandelaar5mechelen

Gisteren weer eens afgereisd naar Sixsens. Het was mooi weer met zo'n 17/18 graden dus je kon nog fijn buiten zitten. Zoals gewoonlijk was het weer een fijne dag. Een aantal keren heerlijk relaxed in de whirlpool, en goed gegeten. Helaas geen Ramona aanwezig. Dat was jammer maar ik heb Lily ontmoet en dat was ook geweldig.  😀 Ik had eerst een half uur in de planning maar dat is een uur geworden. Lily behoort nu ook tot mijn favorieten.

Rond 20u. ben ik dus weer tevreden naar huis gereden.  😀

Wandelaar5 has reacted to this post.
Wandelaar5

Vandaag mijn tweede bezoek deze week.

 

Rond 15 uur parkeerplaats opgereden en ik vond het vrij rustig, had verwacht dat het drukker zou zijn met dit mooie weer.

Snel omkleden, douchen en naar de bar. daar zaten dan toch wat beren en vrij weinig dames.

gelukkig zag ik mijn afspraakje van 18 uur op de bank zitten, meteen wat gaan kletsen en besloten maar gelijk naar de kamer te gaan.

Na een mooi uurtje was het tijd voor de wellness, een paar rondjes whirlpool en sauna.

Rond 17:30 maar eens naar de bar gegaan om te kijken wie er aanwezig was, cola bestelt tikt er in eens iemand op mijn schouder, was het Nikki, net terug van vakantie. we hadden nog wat in te halen op de kamer, dus dit maar meteen gedaan 😉

zoals altijd met haar een leuke kamer gehad.

Daarna naar het restaurant wat eten, was daar nog behoorlijk druk. normaal rond die tijd veel rustiger.

 

Tegen 19:30 uur zat het er al weer op, weer een paar mooie uurtjes gehad.

volgende week zal het jammer genoeg niet lukken ivm werk, maar de week daarna is al een hele dag (vanaf 11 uur) geplant.

Molaar and Wandelaar5 have reacted to this post.
MolaarWandelaar5

Nog ff snel een berichtje schrijven van afgelopen dinsdag.

Ik begreep dat Nikky terug was van vakantie dus snel richting Vaals. Gevaccineerd en al …

Zoals altijd samen genoten van het uitgebreide  ontbijt en ff bijpraten met koffie en peuk(en)

We hadden de hele dag voor ons dus alles verliep heel relaxt .

Kamer met jacuzzi genomen en dat was een ultiem genot.

Als je al zo`n 20 jaar meeloopt in het wereldje van Saunaclubs heb je het wel allemaal beetje gezien.

Kies nu liever voor zekerheid waarbij ik niet teleurgesteld zal worden , geen upsells  of andere dingen waar je voor een verrassing komt te staan.

Nikky is lief en aanhankelijk en geeft een zuiver GFE gevoel , geen tatoe`s  of piercing , nee puur natuur.

Nog ff samen van het avondeten genoten , lekker frietjes met schnitzel en verse groenten.

Een geweldig dagje SS zat er helaas weer op maar ze zien me snel terug !!!

 

Agronymus1, luke0272 and 2 other users have reacted to this post.
Agronymus1luke0272Wandelaar5LoveFromParis

kort verslag van vandaag

vandaag toch nog wat tijd gevonden om na het werk een paar uurtje naar sixsens te gaan.

Snel voor 18 uur nog een afspraakje gemaakt, rond 17 parkeerplaats opgereden,

snel omkleden en naar de wellness een uurtje ontspannen.

kort voor 18 uur naar mijn afspraakje, na een uurtje samen nog wat gaan eten.

terug naar huis en op naar 3 drukke dagen.

volgende week eindelijk weer eens een hele dag naar sixsens, verheug mij nu al op een gezellige dag en een paar leuke kamers.

 

Molaar, krids and hotmister1985 have reacted to this post.
Molaarkridshotmister1985

Gisteren SS bezocht na 2 weken pause.

Nog nooit zo rustig gezien op een zaterdag als gisteren. Tot ca 1700 u héél rustig, iets later begon het iets drukker te worden maar niet zoals voorheen op een zaterdag. Er waren dan ook praktisch geen wachttijden voor een kamer.

Wat zou de reden zijn ? De onlangs ingevoerde opslag van de halfuurprijs ? Corona ? Nakende heropening van een Duitse SC ?

Het gespreksonderwerp zowel bij de mannen als vrouwen was de heropening van de Duitse grensclub waar het ooit allemaal begon. Her en der werd er ook gediscussieerd over de 10 euro extra.

Bij het inchecken ook vernomen dat er geen steak meer is op zaterdagavond. Nu niet dat we daar voor gaan maar het was toch altijd een goede keuze. Moet er wel onmiddellijk aan toevoegen dat er een visburger was, die heel lekker was en als deze in het huis bereid werd, chapeau aan de keuken.

De dames dan, deze waren ook minder in aantal aanwezig doch nog steeds meer dan voldoende én boven het aantal wat ik lees dat in andere clubs aanwezig is.

Zullen zien hoe het de volgende weken evolueert alvorens een alternatief te proberen.

Flyerke, Wandelaar5 and LoveFromParis have reacted to this post.
FlyerkeWandelaar5LoveFromParis

weer een kort verslagje,

 

vandaag na het werk maar eens gaan kijken hoe de sfeer in sixsens op het moment is.

rond 16:30 aangekomen, aan de hand van het aantal auto's wat er op de parkeerplaats stonden schijnt het rustig te zijn. en zo was het ook.

behoorlijk wat dames aanwezig en ook vrij lange wachttijden voor de kamers.

snel douchen en een rondje sauna.op naar mij afspraakje.

na een mooi uurtje, rustig wat gaan eten, en rond 19 uur terug naar huis.

was weer leuk, maar hoop dat snel alles weer normaal word, dit is niet zo leuk voor de beren en net zo min voor de dames.

maar we zijn blij dat het nog geopend en genieten van dat wat we hebben.

 

tot volgende week.

 

Dubbel genot

Op dit forum is eerder gesproken over de vraag of dames wel of niet graag in de jacuzzi gaan. Het was niet eerder in mij opgekomen dat hiermee de whirlpools in de kamer 8, 9 en 10 bedoeld werden. Misschien dacht ik nog te veel aan het openbare bubbelbad in Babylon.

Aisha maakte mij bij een samenzijn echter duidelijk dat zij in ieder geval niet samen met heren in de jacuzzi in het saunagedeelte ging zitten maar wel in de “privé bubbelbaden”.

Omdat zij pas weer rond het weekend van 20 november terug komt , kon ik haar niet de primeur geven om samen met mij een jacuzzi te delen.

Het lot was mij echter goed gezind want mijn favoriet Amelia (door Bachatero Amelia 2 genoemd) was in de eerste week van november weer terug.

Met dit lachebekje met de mooiste ogen van alle SS-dames heb ik vervolgens drie uur doorgebracht in kamer 10. We hebben natuurlijk niet drie uur in het bubbelbad gezeten. Niet alleen omdat we dan als twee rimpelmensen eruit zouden zien maar vooral omdat pielemans op zijn tijd ook eens goed gemasseerd en gebruikt moet worden en Amelia houdt van een goede befbeurt. Amelia is trouwens erg muzikaal. Ze kan niet alleen goed fluit spelen maar beschikt ook over een gouden keel. Bovendien heeft ze een goede muzieksmaak. Amelia houdt vooral van Engelstalige zangeressen en kan mijn voorkeur voor Joe Cocker (Fire it Up Life, Keulen, 2013) ook waarderen. Bij het verlaten van kamer 10 was het voor mij duidelijk dat ik er een verslaving bij had gekregen. Een volgende keer zou ik ook met Amelia de mogelijkheden verkennen van de aparte stoel die zich in kamer 10 bevindt.

Twee weken later bleek kamer 10 helaas niet vrij. We kregen de sleutel van kamer 9. Ik begreep van Amelia dat in deze kamer ook een goede jacuzzi is; het bubbelbad in kamer 8 schijnt namelijk (veel) kleiner te zijn.

Ook nu vlogen de drie uren om. Ik heb alleen even de kamer verlaten voor een plaspauze. Gelukkig heeft mij niemand gezien want Amelia had me omgetoverd in een schuimman.

Het is nu aftellen tot de volgende keer.

 

P.S. Ik verbaas me er over dat er zo weinig over Amelia (2) geschreven wordt. Zij is grappig, vriendelijk, heeft mooie borsten, is intelligent en houdt van goede seks. Ze is wel al 36 jaar maar dat is zeker niet te merken. In de bar zit ze altijd naast Nikki, die herkenbaar is aan haar melkwitte huid. Amelia is rijkelijk voorzien van tatoeages op haar buik, dijen en heeft een spinnenwebtatoeage  op een van haar onderbenen.

 

Wandelaar5 and LoveFromParis have reacted to this post.
Wandelaar5LoveFromParis