Please or Register to create posts and topics.

Algemene verslagen

Amelia is inderdaad een heel aangename dame met zeer goede service! Wel vind ik haar rond de heupen wat te fors en voelen de siliconen in haar borsten niet echt prettig. Ze lacht altijd zeer vriendelijk! Mijn persoonlijke ogen top 5:

  1. Alexia (met die bloementattoo over de hele lengte van haar been)
  2. Stacey: wat een prachtige blauwe kijkers! Kijk maar eens goed!
  3. Annabel: die laat haar ogen met haar make-up ook altijd goed uitkomen
  4. Gedeelde 4e plaats deze Amelia en Lidia (wat een grote amandelvormige bruine ogen).
Agronymus1 has reacted to this post.
Agronymus1
Quote from Wandelaar5 on November 25, 2021, 6:10 am

Amelia is inderdaad een heel aangename dame met zeer goede service! Wel vind ik haar rond de heupen wat te fors en voelen de siliconen in haar borsten niet echt prettig.

Het lijkt wel of we hier op een vee keuring zitten  😀

Agronymus1 and Wandelaar5 have reacted to this post.
Agronymus1Wandelaar5

Fijn dat de club open is van 10-17u. Zo kan er tenminste nog leuke uitstapjes gemaakt worden. Gisteren geweest en het was weer heel goed.  😀 Het was niet te druk dus ook niet wachten om naar de kamer te gaan. Ook kon ik prima ruimschoots genieten in de whirlpool. Het eten was zoals gewoonlijk weer heel goed verzorgd. Weer een topdag. Misschien later deze maand nog een keer een gezellig uitstapje. 😀

LoveFromParis has reacted to this post.
LoveFromParis

Dubbel geluk

Toen ik afgelopen donderdag  naar SS reed kon ik niet bevroeden dat dit mijn laatste bezoek van 2021 zou worden. Immers, de zwakbegaafden uit Den Haag hadden toen nog niet de totale lockdown afgekondigd waardoor er tot vermoedelijk 14 januari 2022 geen mogelijkheid is om het  paradijs der lusten te bezoeken.

Bij aankomst om ongeveer 11.30 was de parkeerplaats al aardig gevuld. In de club waren er maar weinig dames te vinden. Ik zag ook maar weinig ijsberen dus schijnbaar werd er vroeg al veel gekamerd.

In het restaurant trof ik Stacey. Een voor mij onbekende, vrij lange dame, gestoken in een soort, rode jumpsuit en mooie, elegante, pumps aan haar voeten genoot ook van de lunch. Aan het tafeltje naast  mij kwam een zeer slanke dame zitten  met lang zwart haar en voorzien van een kleurige tattoo op haar rug. Ze lachte vriendelijk waardoor ze mijn interesse opwekte. Toen ik op het einde van mijn bezoek de lockerruimte verliet trof ik haar weer. De ijsbeer die haar betaalde kon mij vertellen dat ze Irina heet en dat hij zeer tevreden was over haar service.

Vaste onderdelen van mijn lunch zijn een gebakken eitje en een kommetje soep. Ook nu was dit voorgerecht weer van uitstekende kwaliteit.

Toen ik bijna klaar was, kwam Nikki het restaurant binnen. Ik verwachtte dat haar boezemvriendin Amelia dan ook spoedig zou volgen hetgeen ook het geval was. Amelia had maar weinig trek. Ze had de hele middag voor mij gereserveerd. Gelukkig was kamer 10 vrij en die hebben we dan ook bezet gehouden tot 16.30 uur.

Op het menu stond jacuzzi-seks-massage-spelletjes-muziek maken in repeterende en steeds wisselende volgorde. Even na 16.30 uur gingen de lichten in de club aan en was het tijd om afscheid te nemen. Bij de uitgang stonden een aantal dames te wachten op hun “vriendje” of op de taxi uit Aken. In het voorbijgaan heb ik nog even gesproken met Alexa. Van haar en Irina vind ik geen profiel. Ze zien er beide niet slecht uit. Het zou fijn zijn als er mensen zijn die  mij iets kunnen vertellen over goede of minder goede ervaringen met beide dames.

deket, Molaar and 4 other users have reacted to this post.
deketMolaarSenecaWandelaar5LoveFromParismynasch

Gisteren ook voor de laatste keer dit jaar geweest. Bij de meeste mannen was het reeds geweten dat het waarschlijnlijk de laatste dag zou zijn maar bij de dames was het blijkbaar nog niet geweten. Menige dames vroegen of het waar was dat het de laatste dag zou zijn.

Het was rond 1000 u ook iets drukker dan andere zaterdagen en de receptie was dan ook dubbel bezet zodat inchecken zeer vlot verliep.

De dames sijpelden met mondjesmaat toe en rond de middag was de line up kompleet. Niet de line up die we gewoon zijn op een zaterdag maar toch meer dan voldoende. Als ik lees hoe de aantallen zijn in de Duitse clubs dan mogen we zeker niet ontevreden zijn.

Net zoals de vorige zaterdagen weer mijn tijd genomen voor Diana en dit tot grote tevredenheid.

Ontbijt,lunch,snakcs...alles nog steeds voldoende aanwezig en van goede kwaliteit.

Personeel zoals steeds vriendelijk. Heb er wel mee te doen nu ze weer drie weken dicht moeten.

Hopelijk zien we ze allemaal terug op 15 januari 2022

deket, Molaar and 3 other users have reacted to this post.
deketMolaarWandelaar5LoveFromParismynasch

Afgelopen dinsdag ben ik afgereisd naar SS. Van 10u tot 19.30u. De Happy Hour  😀  is terug en dat het ook al om 10u open is vind ik ook heerlijk. Dat mag van mij ook blijven. Vroeg in de ochtend is het nog rustig dus eerst lekker lang genieten in de Whirlpool 🙂  De dames kwamen in de loop van de ochtend binnen. Een aantal bekenden dames waren nog niet terug maar dat zal nog wel komen. Echter ik heb mij goed geamuseerd met Jessy en Irina. Deze leuke meiden zijn al weer terug.

Kortom ik heb weer een mooie gezellige dag gehad en ik denk rond de carnavalsdagen weer een bezoekje. Carnaval vier ik niet maar een extra uitstapje SS is altijd leuk met die dagen 😀

Bachatero and LoveFromParis have reacted to this post.
BachateroLoveFromParis

vandaag, zoals voorgenomen, naar Sixens geweest.
Mijn oproep voor tips mbt de dames heeft niet veel opgeleverd, vandaar mijn eigen plan getrokken.
Twee kamergangen gehad.
Een voldoende van een half uur, met de mooie maar, naar mij toe, wat afstandelijke Roemeense Sandra.
Een goede GFE van een uur met de vrouwelijke en spontane Duits/Marokkaanse Aliyah.
Daarnaast ruimschoots genoten van de wellness en de catering.
Er waren vandaag veel meer dames dan heren. M.n. de slanke Roemeense dames, met lang stijl zwart haar waren oververtegenwoordigd. Een aantal van hen leek gefrustreerd vanwege het gebrek aan interesse. Een enkeling was zelfs verbaal agressief, als je aangaf niet geïnteresseerd te zijn. Vervelend, dat heb ik nog niet eerder meegemaakt.
Verder heb ik weer een topdag gehad.
Buiten het bij binnenkomst meten van je lichaamstemperatuur en het verzoek je mondkapje bij je te hebben, verder helemaal geen last gehad van coronamaatregelen. Me verder wel op mijn gemak gevoeld.

vse, De Buurman and 2 other users have reacted to this post.
vseDe BuurmanLoveFromParismynasch

Ondertussen zijn ook Ramona en Valentina terugkomen uit verlof

Vele bezoekers zullen hiermee blij zijn

Wandelaar5 and De Buurman have reacted to this post.
Wandelaar5De Buurman

ik was er gisteren 16/2 ook

was een dames overschot, zonde voor hen maar top om keuze te maken.

kennis gemaakt met leyla. klein blond roemeens pijp prinses.

ik was zeer tevreden

ook de vriendelijkheid van het personeel was weer top.

 

Wandelaar5, Dutch-gentleman and LoveFromParis have reacted to this post.
Wandelaar5Dutch-gentlemanLoveFromParis