Forum breadcrumbs - You are here:Gentlemen's ForumLadies: LadiesAndrea 2
Please or Register to create posts and topics.

Andrea 2

Vandaag een kamer gedaan met een "nieuwe" Andrea die voor de zesde dag aanwezig was. Andrea is 21 jaar en liep vandaag topless rond met haar C-cup. Ze heeft een zacht fijn lichaam. Ze doet niet aan tongzoenen maar wel pzc en goed nmc.

Door het beperkte initiatief mer je  wel dat ze niet echt veel ervaring heeft maar al met al wel tevreden over de aardige kamergang.

Ze zat meestal op de ronde bank bij binnenkomst rechts.

Agronymus1, Wandelaar5 and 2 other users have reacted to this post.
Agronymus1Wandelaar5Dutch-gentlemanLoveFromParis

Afgelopen dagen ook kennis gemaakt met deze dame. Zat op de hoge stoel naast de ronde bank

Mijn ervaring is minder. Ze heeft een heel mooi lichaam. Maar verder bleef ze wel heel erg passief. Enige initiaaf van haar regelmatig klok kijken op haar telefoon en het plotse "It's time" maakte een abrubt einde aan de kamergang.

Ik kan de ervaring enkel maar omschrijven als een professioneel tijd rekken. Voor mij de eerste keer dat ik, na 60 min, onbevredigd van de kamer kom.

Kussen deed ze inderdaad niet, maar ik had de indruk dat ze wat koortsblaasjes had op haar lippen, dus dat was waarschijnlijk beter zo.

Aanvulling op haar beschrijving:
- tattoo op haar rechter enkel verder geen tattoo's gezien.

Bachatero, Agronymus1 and 3 other users have reacted to this post.
BachateroAgronymus1Wandelaar5LoveFromParisjeroent

Ik heb me ook laten vangen.

Voor mij was ze zeker de mooiste dame aanwezig, toen de witte boddy uitging bleek de boezem zelfs nog leuker te zijn als verwacht.

De service was echter erg slecht: geen zoenen (was ook zo afgesproken dus geen probleem),  pijpen ging met moeite de eikel in de mond, neuken maar in 1 standje mogelijk.

 

Achteraf probeerde ze nog om voor 30minuten 70€ te vragen, ik heb haar vriendelijk duidelijk gemaakt dat dit voor de kamer gemeld moest worden en ben er niet op in gegaan. Ze heeft ook niet moeilijk gedaan toen ik maar 60 betaalde. Toen ik ze later tegenkwam leek ze ook niet boos en glimlachte ze gewoon naar mij. Ik denk dat ze dus dacht: ik kan maar proberen... Wees dus gewaarschuwd.

 

 

Bachatero, Wandelaar5 and LoveFromParis have reacted to this post.
BachateroWandelaar5LoveFromParis