Forum breadcrumbs - You are here:Gentlemen's ForumLadies: LadiesAriana
Please or Register to create posts and topics.

Ariana

Eind oktober ben ik mijn vrijkaartje gaan verzilveren die ik de dag ervoor had ontvangen. Nog een dikke merci aan de club voor dit mooie cadeau. Bij wijze van dankbaarheid, heb ik ervoor gekozen mijn ontdekking van Ariana in detail te beschrijven.

Ariana is erg mooi en haar kleine formaat trekt me onmiskenbaar al heel lang aan. Maar haar norse houding in de bar, waar ze altijd in haar hoekje zit en weinig praat met haar collega's, heeft me er altijd van weerhouden haar te benaderen. Ik hou van meiden die lachen, een beetje uitbundig zijn en laten zien dat ze goed in hun vel zitten. En Ariana .... tja, jullie hebben allemaal gezien dat het allesbehalve is.
Ik hou van GFE-meisjes met wie je een interessant gesprek kunt voeren voor en tijdens de kamergang. Maar de recenties  die ik hier en op youppie had gelezen, lieten me begrijpen dat het voor Ariana niet haar ding was.
Kortom, ondanks haar schoonheid had ik haar tot voor kort niet aangevinkt op mijn "to do" lijst.
Het is dankzij Cataleya dat ik van gedachte veranderde. Toen ik haar vroeg wie ze me zou voorstellen voor een triootje, citeerde ze me meteen Ariana. Ik was erg verrast omdat ik ze nog nooit samen had gezien en ze zijn heel verschillend van elkaar. Maar ach, het idee verleidde me: het was misschien een kans om Ariana te testen zonder al te veel risico's te nemen, aangezien ik wist dat eventuele tekortkomingen van Ariana in termen van GFE houding meer dan gecompenseerd zouden worden door Cataleya, de meest GFE van de SS-meisjes, in mijn mening, tenminste. Ik zal niet stilstaan ​​​​bij dit trio dat in oktober plaatsvond en dat ik in een andere thread zal beschrijven. Maar alleen om jullie te vertellen dat de ervaring zo overtuigend was dat ik meteen overwoog Ariana aan mijn lijst van favorieten toe te voegen. Ja ... zoals een voormalige Belgische premier op een (verre) dag zei, voor de camera's van de televisie, in een zin die beroemd is geworden: "Alleen dwazen veranderen niet van gedachten"

Maar ik moest toch eerst Ariana "testen" in een klassiek "duo". Deze test vond plaats op 11 november, de verjaardag van de wapenstilstand van 1918 en een feestdag in België en Frankrijk. Deze datum is nu een gelegenheid voor mij om een ​​andere mijlpaal in de geschiedenis te herdenken: die waarbij Ariana al haar collega's overtrof door op de bovenste trede van het podium van mijn trio van favorieten te komen staan. En dat is niet alles: Ariana is in mijn ogen ook de beste pijpster van de club geworden!
Waar verdient ze zoveel eer voor? Nou, heel eenvoudig, deze kleine was perfect. Ze behandelt de technieken van "kamersport" met grote vaardigheid, ... "mondheid" en "tongheid", durf ik te zeggen (deze woorden zullen misschien ooit in het woordenboek terechtkomen  😀  ).

Goede punten :
1. Ze spreekt perfect Engels. Geen probleem om een uitgebreide gesprek te voeren.
2. Ze kust met haar tong ... het is zeker geen DFK, maar de tong diep in de keel à la Nancy of Natacha: dit is niet mijn ding. Dit mondje dat opengaat en dit tongetje dat de mijne romantisch komt kietelen... er gaat niets boven om mijn beste vriend in vorm te brengen...
3. Ze onderwerpt zich gewillig aan het voorspel dat ik leuk vind: voor het bed staan, strelen, kussen, knuffelen, overal voelen, aan haar tepels zuigen .... brrrrrrrrr .... ik die dacht dat ze geen GFE was !!!!
4. Voordat ze de ceremonies start, verspilt ze geen tijd aan het langdurig wassen van haar poesje, het grondig schoonmaken van mijn fluit met doekjes (ik haat dat), kletsen, vragen hoe lang ik in de kamer wil blijven, enz.
5. Tijdens de pijpbeurt die ze tot in de puntjes en "ouderwets" (dus zonder plastic) beheerst, door het ritme te variëren, plaats ze zich goed naast mij, met haar stevige kontje en haar lijfje bij de hand, waardoor ik haar overal kan strelen, haar billen  kneden, haar kleine borsten, haar kutje en haar klit kietelen ... brrr, niets lekkers om de saus te laten rijzen .... ...
6. Geen upsel-pogingen of extras aanbiedingen, .... niets van dit alles bij Ariana, in tegenstelling tot de praktijken die ze blijkbaar had in het begin van haar carrière in de club. De kleine is slim en begreep al snel dat dit niet de juiste manier was om "cash te maken".
7. Geen poging om dingen uit te rekken, langer dan 30 minuten in de kamer proberen te blijven, enz. Ze respecteerde perfect de timing, tijdens een optreden zonder doodlopende wegen, slaagde ze er meesterlijk in om me in de 25e minuut te laten "ontploffen". Een hele prestatie, wetende dat het de 3e kamer van mijn dag was en dat ik, gezien mijn "ouderdom", vaak "erg traag ben om te ontspannen".
8. En "last but not least" kreeg ik zelfs een "after sale tijd" van ongeveer tien minuten terwijl ze een sigaret rookte. Maar ze maakte me vanaf het begin duidelijk dat deze tijd niet zou worden geteld.
Ik kon dus een beetje met haar "chatten", haar carrièreplannen ontdekken (maar tsst ..., het is een geheim dat ze me met een vinger op haar mond vertelde  😉 ), en ook enkele aspecten van mijn privéleven aan haar onthullen. .... maar chuuuut het is een geheim dat ik haar heb verteld  😀 . Kortom, de "chemie" werkte. We hebben het nog niet gehad over verloving of huwelijk, maar dat zal waarschijnlijk voor de volgende keer zijn, en dat zal niet lang meer duren, zoals je je kunt voorstellen  😆 .

Molaar, Bachatero and 8 other users have reacted to this post.
MolaarBachaterovsekridsWandelaar5JonnyFontaneDutch-gentlemanWeggepestLoveFromParismynasch

Prachtig voorbeeld dat ervaringen van anderen en hoe ze die overbrengen nog al eens misleidend kunnen zijn voor lezers.

 

ik herinner me nog mijn eerste kamer met haar ergens oktober 2021

in 1 jaar tijd is er heel wat veranderd...

Bachatero and oups have reacted to this post.
Bachaterooups

I spent time with her... maybe 3 months ago... beautiful, intelligent and nice lady.

Bachatero, LoveFromParis and oups have reacted to this post.
BachateroLoveFromParisoups

Ik herinner me ook heel goed mijn eerste ontmoeting met Ariana, in november 2021, in een trio met Dasha voor het eerste half uur, daarna solo alleen zij en ik, en deze jongedame was toen al geweldig.
Sinds die datum zijn we samen een tiental keer teruggekeerd naar de kamer (1u) of hut (30 minuten), en ik deel 100% het enthousiasme van de collega "oups".

Bachatero, Agronymus1 and 3 other users have reacted to this post.
BachateroAgronymus1Wandelaar5jules1oups

Trio met Cataleya en Ariana in de jacuzzikamer. What more can I say… Blown away (pun intended  😉 ).

Zalige PZC door beiden afgewisseld. DFK door Cathaleya en TZ door Ariana. Daarna zalige standjes met NMC, voelde me als een koning tussen die twee dames en naast die spiegels. 25 voor de jacuzzikamer, 110p60 voor de twee dames.

Heel leuke en lieve dames, meer GFE en PSE maar toch ook relaxte sfeer heb ik nog niet meegemaakt op een kamer in SS.

Volgende keer sowieso nog eens. Een laat nieuwjaarscadeau of vroeg paascadeau  😛

Bachatero, Agronymus1 and 3 other users have reacted to this post.
BachateroAgronymus1Wandelaar5LoveFromParisoups

Na alle lovende kritieken heb ik gisteren ook met haar gekamerd. Het was in de late namiddag vrij druk, dus in de cabines geweest.

Het was zeker niet slecht maar ik had er meer van verwacht, ze leek me vrij vermoeid... Mischien probeer ik later eens opnieuw, maar de volgende keren ga ik toch eerst andere dames ontdekken.

Bachatero, Wandelaar5 and LoveFromParis have reacted to this post.
BachateroWandelaar5LoveFromParis

Ariana heeft veel gewerkt tijdens de twee dagen kerstviering. Het is dus logisch dat ze de volgende dagen wat moe is.
Ik had het geluk om tussen zondag en dinsdag drie geweldige kamers met haar te maken (waaronder een trio-partij met haar vriendin Cataleya)  😛
En gelukkig kan ze een beetje uitrusten want begin januari gaat ze op vakantie  🙂

Bachatero, Agronymus1 and 2 other users have reacted to this post.
BachateroAgronymus1Wandelaar5jeroent

Dear gentlemen, anyone knows when she will return?

Thank you.

Ze komt begin maart terug

Wandelaar5, LoveFromParis and oups have reacted to this post.
Wandelaar5LoveFromParisoups