Forum breadcrumbs - You are here:Gentlemen's ForumOVERIGE: OVERIGEBlowjob
Please or Register to create posts and topics.

Blowjob

Quote from Ringo on January 31, 2024, 10:53 am

Verrassend (of net niet ;-)) weinig nieuwe dames worden vernoemd. Dat bevestigt de hondstrouwheid en watervrees weermaals.

Flikker eens op met je trol gedrag....Iemand stelt een vraag, daar wordt op geantwoord, en jij gaat de boel weer lopen verzieken.

@moderators van dit forum. Is er een mogelijkheid om Ringo te blokken en al zijn andere account ook? Ik en vele andere zijn zijn reacties een beetje zat aan het worden. Hij geilt op deze aandacht, maar het gaat ten koste van mensen die normaal proberen te schrijven.

krids, Wandelaar5 and 6 other users have reacted to this post.
kridsWandelaar5MemeMooLoveFromParisoupskevinalonevergeetachtige beerWithHair1960

Ik zie een aantal dames bij anderen staan die bij mij niet zo speciaal waren en omgekeerd zijn er dames bij mij die anderen niet noemen. Het bewijst dat niet iedereen matcht met iedereen. En dat hoeft natuurlijk ook niet. En met wat meer reacties is ook hier wel een top 5 te maken met dames met bovengemiddeld talent.

Toch denk ik dat er een dame is die bij iedereen wel hoog scoort, maar ze is vrij nieuw, dus hebben veel mannen nog geen ervaring met haar. Misschien heb ik ongelijk, maar voor fellatio lovers die Gloria niet op hun lijstje hebben zou ik willen zeggen: probeer het eens en kijk of je net zo enthousiast bent als ik, over haar orale kwaliteiten.

luke0272, oups and 2 other users have reacted to this post.
luke0272oupsdoux nôtresWithHair1960

@wandelaar5 Ken er al 5 Jaar, zij behoort zeker tot de top.

Wandelaar5 and WithHair1960 have reacted to this post.
Wandelaar5WithHair1960
Quote from Wandelaar5 on January 31, 2024, 1:19 pm

Ik zie een aantal dames bij anderen staan die bij mij niet zo speciaal waren en omgekeerd zijn er dames bij mij die anderen niet noemen.

Ik ben het eens. Ik zie hier ook dat sommige collega’s dames noemen die ik ook heb kunnen "experimenteren", maar van wie ik vind dat ze geen buitengewone ‘orale’ vaardigheden hebben. Maar ik zal uiteraard geen namen noemen. Iedereen zijn goesting en dat is prima 😉

Wandelaar5 has reacted to this post.
Wandelaar5
Quote from krids on January 31, 2024, 11:47 am

Bevestigd alleen dat de meeste forumgangers waarheidsgetrouw een voor hun eerlijk antwoord formuleren op een vraag.

Merkwaardig genoeg beweren die forumgangers het tegenovergestelde.  Maar je slaagt de bal meermaals mis vandaag.

Quote from oups on January 31, 2024, 6:57 am
  1. Alexis
  2. Anja
  3. Deborah
  4. Ariana
  5. Amalia blond

Dit wetenschappelijk onderzoek  😀 interesseert mij zeer omdat ik zal toegeven dat ik een grote fan ben van pijpen. Ik vind dat de sensaties met een goede "lulzuiger" veel beter zijn dan tijdens een klassieke neukbeurt. Vaak neem ik dus alleen genoegen met deze ‘dienstverlening’. Van de ongeveer 70 dames die er momenteel op een gewone vrijdag of zaterdag aanwezig zijn, heb ik denk ik al met ongeveer de helft ervan "gerommeld". Ik denk dus dat het een acceptabel steekproef is om mijn stem kracht bij te zetten. Maar dit onderwerp zal mij goed van pas komen om mijn netwerk van favorieten uit te breiden. Ik heb bijvoorbeeld al Vanessaa en Mimi op mijn ‘to do’-lijstje gezet  😛

Tropische_verrassing, Wandelaar5 and 3 other users have reacted to this post.
Tropische_verrassingWandelaar5hotmister1985HuppelaarWithHair1960

Vivian pijpt het best, maar ik ken er nog een ….

Herr Fick has reacted to this post.
Herr Fick

Melisse (BUL), Claudia, Martha, Nancy, Natasha, Vivian zijn allemaal erg goed. Alif heeft me onlangs ook heel lekker verwend.

Wie is Alif ?

Alif/Alef (Alevtina) is een DVP die in ruil voor de nodige pecuniaire faciliteiten heel aardig pijpt.