Please or Register to create posts and topics.

Donderdag 4 augustus 22

Tijdens mijn bezoekje van vorige week op de bloedhete dinsdag was me een donkerharige dame met perfect porno figuur opgevallen. Wegens mijn bezigheden met ene Claudia heb ik haar toen niet bekamerd. Donderdag was het wederom snikheet en een nieuw bezoek aan SS drong zich dus op. Wegens voorspelde regen deze keer met de auto en om stipt 10:00 was ik te plaatste.

Het zwembad was nog steeds prima hoewel de temperatuur van het water toch wel enkele graden gestegen was. Ontbijt en middagmaal waren zoals steeds toppie. Voor de binnen-wellness was het uiteraard te warm. Ik zag geen  beren die ik persoonlijk kende maar een boek lezen op een comfortabele ligstoel was een aangenaam tijdverblijf tussen de kamers.

Bij afwezigheid van mijn donkerharige fantasie was de rondborstige HUNG/UKR (dat beweert ze toch) Natasja een perfect alternatief.

De tweede kamer was met de superslanke ROM deerne Sandra. Het werd een prima sessie.

Om af te ronden ben ik nog met de POL Martha naar de kamer gegaan. Martha heeft een iets voller, heerlijk zacht lichaam en het werd na de sletterige Natasha en de ranke Sandra ook een heerlijke  vrijpartij.

Alle drie de dames laten zich graag verwennen en alle drie gaven ze het complete servicepakket voor de standaardprijs van 60 4 30/110 4 60.

Rond 16:30 waren mijn zinnen geblust, was er geen schaduwrijk plekje meer aan het zwembad en waren ook de meeste zitplaatsen buiten bezet en dus hield ik het voor bekeken.

Het was een geslaagd bezoek. Prima gegeten en gezwommen, lekker rustig (tot +/- 14:00) kunnen lezen en bovenal twee uren seks met drie totaal verschillende types deernes. Het kostenplaatje liep op (of beleef beperkt, het is maar hoe je het bekijkt) tot € 285.

 

 

 

Molaar, vse and 6 other users have reacted to this post.
MolaarvseAgronymus1FlyerkeWandelaar5Dutch-gentlemanLoveFromParisvergeetachtige beer