Please or Register to create posts and topics.

Eerste bezoek

12

Begrijp me niet verkeerd. Ik heb niet gezegd dat er een dresscode is. Ik vind het alleen erg vreemd dat mensen ondergoed dragen in een saunaclub. Misschien komt het ook door de toenemende verpreutsing. Gespierde, autochtone jongens, vol met tattoos met een zwembroek in een saunaclub blijft een raar gezicht.

peterp095, Wandelaar5 and LoveFromParis have reacted to this post.
peterp095Wandelaar5LoveFromParis
Quote from vergeetachtige beer on July 9, 2022, 3:59 pm

Ik wist niet dat er überhaupt een dresscode was? Ik zie regelmatig personen met een onderbroek/zwembroek. 1 Specifiek persoon (gebruinde heer met middellang grijs haar) heeft z’n badjas half open wanneer hij rondloopt, ik heb hem nu al 3 of 4 keer gezien maar elke keer met ondergoed. Schijnbaar mag hij dat wel, want iedereen kan het zien en hij blijft het doen.

Zoals Agronymus1 al aangaf is er geen dresscode daarom wordt ook niemand door het personeel op de vingers getikt. Maar "echte beren" storen zich eraan en niet alleen zij.

Want een "echte beer" draagt niet anders dan het berevel of een handdoek om het middel en badslippers. Desondanks is de laatste jaren de tendens ontstaan dat steeds meer "short-dragers" gezien worden.

Al voor corona beklaagden dames zich erover dat vooral de jongere gasten preutser worden maar bij hen ook de persoonlijke hygiene nalaat. Maar wat verschillende dames vooral stoorden was het in hun ogen "onbeschofte gedrag" ten opzichte van de dames.

Agronymus1 and LoveFromParis have reacted to this post.
Agronymus1LoveFromParis

Misschien een domme vraag maar is gsm’s/mobieltje toegelaten in Sixsens?

Of een boekje om te lezen bij het rusten?

Of zijn er dingen die echt niet door de beugel kunnen… Heb er absoluut geen foute bedoeling mee, ‘t is maar als tijdverdrijf.

De GSM mag binnen en mag worden gebruikt, maar alleen daar waar geen dames zijn, d.w.z. niet in de bar, niet in de kino, niet in het restaurant. Het terras is een grey area, als je daadwerkelijk telefoneert is het geen probleem, al het andere kan wel een probleem worden, dus als new kid on the block beter niet doen.

Bachatero, Agronymus1 and Teddy Ruxpin have reacted to this post.
BachateroAgronymus1Teddy Ruxpin

We kijken allemaal uit naar je verslag, je hebt nu al bijna alles gevraagd.....

 

Teddy Ruxpin has reacted to this post.
Teddy Ruxpin
Quote from Teddy Ruxpin on July 11, 2022, 8:54 am

Misschien een domme vraag maar is gsm’s/mobieltje toegelaten in Sixsens?

Of een boekje om te lezen bij het rusten?

Of zijn er dingen die echt niet door de beugel kunnen… Heb er absoluut geen foute bedoeling mee, ‘t is maar als tijdverdrijf.

Lees ook eens op andere fora. Daarbij opgemerkt dat slechts een heel klein deel van clubbezoekers hun bezoeken nauwgezet documenteren en daarbij soms iets te enthousiast de pen hanteren en elkaar naar de mond praten. Weet dat wat voor de één geweldig kan zijn voor de ander een flop word. Laat de berichten een grove prognose zijn, geen leidraad. Het zal niet voor het eerst zijn dat men teleurgesteld weer naar huis rijdt omdat de verwachtingen te hoog waren.
Mocht je andere kerels in de club naar hun ervaringen willen vragen, wees dan eerlijk in wat je zoekt. Met de welke is goed vraag kan niemand iets. Want als je porno wil heb je niets aan het antwoord van klanten die de twee Bulgaarse kermisattracties, Natascha en haar vriendin, mijden omdat het niet hun stijl is.
Weet bovendien dat lang niet alle dames dezelfde prijzen voor iedereen hanteren.

Ben de uren aan het aftellen voor morgen. Het is ondertussen vakantieperiode dus vraag ik me wel af hoe het zit met de aanwezigheid van het aantal dames?…

Er zijn altijd voldoende Dames aanwezig,zeker op Vrijdag en het weekend.

mijn eerste twee bezoeken zijn perfect bevallen ( mede door Diana) en kijk uit naar mijn derde bezoek. Zou mogelijk zijn op op zondag 7 augustus, maar pas na 18.00 uur. Hoe is het dna met de drukte?

Ideaal. De meesten vertrekken na de bbq zodat er  voor de mannen die blijven een veel gunstiger  verhouding mannen/ dvp ontstaat.

12