Forum breadcrumbs - You are here:Gentlemen's ForumLadies: LadiesErika 2
Please or Register to create posts and topics.

Erika 2

12

@noa ben je met Erika op de kamer geweest? Of betreft je ervaring een andere dame? Een incident als dit hoort inderdaad eerder bij de receptie thuis, dan op het forum. Temeer omdat wij niet weten wat er precies gebeurd is.

Bij mij en bij iemand anders die ik over haar sprak en bij Pierrot was ze in ieder geval correct.

Quote from Pierrot on June 9, 2024, 4:40 pm

het was zaterdag en de club was erg druk. misschien heeft ze ervoor gekozen om haar prijs te verhogen zoals andere meisjes op dit moment doen. als jij het niet was die haar voor deze prijs meenam, was het een andere jongen geweest. ik ben nu 5 keer met haar geweest en heb nooit problemen gehad. ze praat altijd over de prijs voordat ze de kamer ingaat. maar om te zeggen dat ze een oplichter is...er zijn grenzen

 

Als het druk is gaan de prijzen omhoog?  Is dit normale praktijk want dan kan je beter wachten op een niet drukke dag.

Nee, hoor.
Dat is misschien het gevoel van sommige bezoekers...
maar die dames die een hoogere prijs oproepen doen dat iedere dag  😐

Wandelaar5 has reacted to this post.
Wandelaar5
Quote from noa on June 13, 2024, 12:16 pm

Als de afspraak 120euro is dan moet je 120 betalen ! En dan hoeft ze niet opeens te zeggen 150euro !

Het zijn soms geldwolven en ze willen er soms snel vanaf zijn ! Zo werkt het niet !
voor niemand leuk.Of je doet je werk normaal of je kan er beter mee stoppen.

Als dit je overkomt moet je gewoon betalen wat afgesproken is.Maakt ze een drama dan kun je nog altijd naar de receptie gaan en je verhaal even uitleggen.Zo kunnen ze de dame erop aanspreken.

ook als je bvb een halfuurtje op de kamer gaat ,en je wilt een halfuurtje neuken ,dan hoeft ze niet na een 10tal minuten jou aan te dringen om klaar te komen of soms zelfs stoppen en zeggen dat ze je klaar wilt trekken.Jij bepaald ,jij betaald ! Toch grotendeels.Sommige meiden kunnen er beter mee stoppen.Verzieken de boel !

Als je voor een halfuur gaat en betaalt, kan ze niet zelf stoppen voor de tijd om is. Dat is vanzelfsprekend.

En wat heb je uiteindelijk betaald dan? Ik hoor verschillende verhalen dus ben wel benieuwd. De ene zegt dat ze 120 vraagt de ander 150. Aan mij vroeg ze 150, toen heb ik gepast maar misschien ooit. Ze is wel echt mooi..

@ali Als zoiets gebeurt, ga dan met de dame (of zonder haar) naar de receptie. Dat is effectiever dan hier op het forum schrijven. Grote kans dat haar geheugen dan weer terugkomt. En misschien heb je wel een extra gehad zoals CIM of klaarkomen over haar lichaam oid?

CIM voor EUR 30? Da's dan echt een koopje...

Wandelaar5 has reacted to this post.
Wandelaar5

Om toch even zeker te zijn dat Erika niet veranderd was, ben ik vandaag op herhaling geweest met Erika. Deze keer in een trio met Mimi. Dan heb je dus 2 van de 5 mooiste dames van Sixsens (OK, smaken kunnen verschillen, Brianna, Carla en Angelina horen ook in die top voor mij) in de kamer. Het werd een top uur! Met wederom zeer goede en complete service van beide dames. Ik heb het vooraf niet over geld gehad en gewoon hetzelfde betaald als de vorige keer (€120). Er zal nog wel een vervolg komen, maar ik schrijf meestal maar 1 keer over dezelfde dame omdat een nieuw verslag vaak te weinig toevoegt.

WithHair1960 and DrDre1978 have reacted to this post.
WithHair1960DrDre1978
12