Please or Register to create posts and topics.

Gentlemen’s Forum

Welkom bij ons forum.

Hier kunt u alles lezen en zelf schrijven  over Saunaclub Sixsens en uw ervaringen binnen deze Club.

Groetjes Sixsens.

deket, Molaar and 8 other users have reacted to this post.
deketMolaareric vbVazkorBachaterobest01FlyerkeBeestjeYouMeHerToetebel

Mooi initiatief !!!!!

deket and Bachatero have reacted to this post.
deketBachatero

eindelijk het eigen forum online! net zoals veel van mijn bekenden bij SS ben ik enkel SS bezoeker dus ook enkel geinteresseerd in informatie over SS. Daarom vanaf nu niet meer klik klik klik klik klik op een ander forum, maar op de SS website direct naar de interessante berichten. Mede forum leden, schrijf schrijf schrijf ...

eric vb, Bachatero and Cdashlive have reacted to this post.
eric vbBachateroCdashlive

Dankzij een tip van een medebeer net vernomen dat het forum geopend is. Het registreren ging vlot, maar ik moet wel nog even wennen aan de lay-out en kijken of er ook emoticons kunnen gebruikt worden.
Wel fantastisch dat we terug info kunnen delen. Alhoewel ik niet echt gemotiveerd moet worden om zo snel mogelijk een volgend bezoek af te leggen, geef het lezen van recensies toch nog een extra boost.

Na mijn volgend bezoek volgt uiteraard een verslagje...

Tot binnenkort

reference, Molaar and 3 other users have reacted to this post.
referenceMolaareric vbAgronymus1Flyerke

Misschien is het goed om het forum overzichtelijk te houden door het aantal topics te beperken en er door reply recensies aan toe te voegen: bijvoorbeeld: Algemene verslagen
Live verslagen
Een topic per dame/paspoort lijkt me wel nodig, anders komt alle info over de dames door
elkaar en vind je de info die je zoekt over een bepaalde dame niet meer terug
Uiteraard is dit maar een suggestie en is iedereen vrij om andere voorstellen te doen...

best01, Flyerke and Wandelaar5 have reacted to this post.
best01FlyerkeWandelaar5

Gisteren na lange tijd SS terug bezocht. Ik wist niet wat ik er kon van verwachten gezien er weinig of geen nieuws meer doorkomt gezien de boycot van een ander forum (...). Aangekomen kort na 1300 u was de parking al redelijk bezet maar had gezien dat er aan de straatkant nog plaats was en daar maar voor gekozen. Geeft nooit problemen als je 's avonds wat vroeger wilt vertrekken. Vriendelijk begroet door de security van dienst alsook van de chef en cheffe. Aan de locker kwam ik reeds de eerste verassing van de dag tegen, Amalia was terug.

Snel omgekleed en een rondje gelopen waar ik reeds menig bekende dames van vroeger opmerkte. Even in het restaurant gaan kijken maar gezien het tijdstip liep het ontbijt op zijn einde. (geen erg, had thuis reeds ontbijt genomen)

Weinig verandert tegenover vorig jaar, tussen de twee lockdowns, alleen dat het nu veel rustiger was als na de eerste lockdown zowel qua dames als heren (gebruik hier niet het woord ijsberen...)

Gezien de aangename temperatuur zat het terras redelijk gevuld met dames als heren.

Vanaf ca 1530 u was er al een korte wachttijd voor een kamer wat later op de avond (rond 2100 u) aardig begon op te lopen. Was dan ook regelmatig wat actie in de kino.

Zelf kennisgemaakt met Aisha (ro) waarvan ik wist dat ze een goede service bied. Was boven het gemiddelde maar later op de avond met Amalia geweest en ja, dat is zoals een saunaclub dame hoeft te zijn. Top ! Probeerde later op de avond nogmaals met haar te gaan maar gezien zij nog op een kamer aan het wachten was voor een andere gelukkige en het inmiddels al 2300 u was toch maar huiswaarts gegaan.

Er was terug een DJ aanwezig, dames konden zich terug uitleven op hun muziek.

Zag ook hoe de security enkele heren verwijderde maar wat me wel opviel was dat het dezelfde heren betrof die ik vorig jaar ook zag in een opstootje en toen verplicht werden om op het terras te blijven. Misschien toch een tip, deurbeleid ? Weet dat het moeilijk is maar je kan maar beter voorkomen tot er erger dingen gebeuren.

 

Molaar, eric vb and 5 other users have reacted to this post.
Molaareric vbBachateroGregWandelaar5LoveFromParissjeng1960

zaterdag 26 6 sixsens om 12.45 was er nog maar weinig over van het ontbijt . maar gelukkig hebben ze nu wel een kok die een uitstekend GT omeletje kan baken dus me buikje toch nog gevuld geregen . de dames line up was op deze zaterdag nog niet op sterkte zoals ik het gewend ben in sixsens ik schat zo 30 dames  maar tellen is nooit mijn sterke kant geweest .het was goed te doen aan het zwembad het water was gelukkig niet te warm  en de corona tent was gelukkig verdwenen en de mondkapjes verdwenen

 

ook heb i dit eer genoten van de BQ ik hoop alleen dat ze dat niet iedere zaterdag in de zomer gaan doen want dan gaat het ook vervelen een uitstekende kamer met Nancy die me in de bar al verblijde met een uitstekende pre sails   eigenlijk leek het aan de bar wel even babylon

 

het was een uitstekende dag en die line up kom vanzelf goed die is nog maar bij weinig sauna clubs op het oude niveau 

Bachatero and Greg have reacted to this post.
BachateroGreg

Eerst wil ik zeggen dat ik enkel ss bezoek van de sauna clubs en dat ik het leuk vindt om terug verslagjes te kunnen lezen van deze goed club. Dus goed initiatief  :D. Maar wat ik wel raar vind is dat er nu hier zo weinig geschreven wordt en vroeger op een andere site waar dit nu niet meer kan ( reden kennen we )  😕 De meest gelezen en geschreven club was. Ok het duurt misschien een tijdje om de site van grond te krijgen of is er iets anders aan de hand?  😮 Ik hoop dat ik niets verkeerd geschreven heb omdat de site nieuw is en van de club zelf . Het is maar een vaststelling/ vraag / nieuwsgierigheid/ conclusie van mij.Groetjes !!!

Wandelaar5 has reacted to this post.
Wandelaar5

Rome is ook niet op een dag gebouwd,moet z8jn tijd hebben

Het mooi verslag E dat jij mij zond via IM omdat het daar niet meer en public kon kan je ook hier kwijt

                                               @deket dat heb ik al gedaan, en als ik 17/7 terug ga naar ss zal ik zeker weer een verslagje schrijven . Ben wel eens benieuwd omdat ik meestal op weekdagen ga en nu zal het een drukkere zaterdag zijn en hopen op goed weer.  😎

 

deket has reacted to this post.
deket