Please or Register to create posts and topics.

Gentlemen’s Forum

Ik denk dat ik wat het forum betreft eigenlijk maar één advies heb voor de club.

Zorg dat het forum beter te vinden is.

Zelfs op de website van de club zelf moet je er bijna bij toeval tegenaan lopen. Zet het op z'n minst in de balk met koppelingen bovenaan het scherm. Nu is er alleen een button ergens halverwege de pagina. Dat valt niet echt op en zo loop je dus wel wat bezoekers mis.

Cdashlive has reacted to this post.
Cdashlive

Jammer!!!  😥 Van de meest gelezen en geschreven sauna club op een andere site naar een dode mus op 1 jaar. Ik blijf het raar vinden dat er bijna niets geschreven wordt. Wat is de reden???? 😛

Is inderdaad raar. Men schrijft liever over saunaclubs met 8 of 15 meiden dan over één met minimaal 40 a 50.

De hobby van ijsbeer heeft zich blijkbaar verplaatst naar andere onderwerpen zoals corona, coronapaspoort en gesloten clubs.

 

Schuldig aan veel schrijven over Corona! Maar ik ben volgens mij ook 1 van de meest schrijvende beren hier. Gewoon aanpassen aan veranderende omstandigheden.

Ja, er is natuurlijk een eenvoudige reden waarom er op een bepaald forum niets meer over Sixsens wordt geschreven.
En als je weet hoe zo'n "neutraal" forum werkt, is het ook niet zo moeilijk om deze reden te raden.

Quote from vse on October 15, 2021, 3:15 pm

Ja, er is natuurlijk een eenvoudige reden waarom er op een bepaald forum niets meer over Sixsens wordt geschreven.
En als je weet hoe zo'n "neutraal" forum werkt, is het ook niet zo moeilijk om deze reden te raden.

Ik heb geen idee, maar ben wel benieuwd.

@vse. Dus als ik het goed begrijp bedoel je met neutraal forum dat je denkt dat ss alleen maar goede berichten toelaat. Denk ik dus niet. Naïef van mij misschien  :P. Ik denk eerder dat sommige beren deze site boycotten. Ik bedoel niet willen op schrijven omdat ze de andere beheerders van die andere site kennen.

Boyke69,

Wel beetje sportief zijn !

Nee hoor!!!!!

Niet plotseling een last , maar LAST!!!!!!!!!!!! Hopelijk  is deze opgelost en jullie  kunnen reageren,goed of slecht ( wat wij ook aangegeven hebben!) .Trouwens ,er staan genoeg minder positieve berichten op!Deze hebben ook geen last van plotselinge HACK ……

Sixsens

Boyke69, Molaar and 4 other users have reacted to this post.
Boyke69Molaarpeterp095vseWandelaar5LoveFromParis

@eric-vb
@hotmister1985

Het "neutral" was ironisch bedoeld. De meeste forums zijn ver van neutraal en werden niet uit goede wil en vriendelijkheid opgericht, maar om geld te verdienen. Geld dat afkomstig is van advertenties van clubs.
Als een club niet meer wil betalen, wat gebeurt er dan? Juist: de club verdwijnt van de lijst of je zult niet langer in staat zijn om berichten in het betreffende subforum te plaatsen. Is dit een "subtiele" vorm van chantage? Ik denk het wel.
Let op: "subtiel" is weer ironisch bedoelt...

 

sixsens and LoveFromParis have reacted to this post.
sixsensLoveFromParis

Vse, misschien moeten wij een keer bijpraten. Ik ken je niet (of misschien al vaker gezien, niet wetende dat jij vse bent :), maar als je een 60 jarige (zie eruit als 59) ijsbeer ziet met e-Reader met een blauw-groen hoesje: Dat is wandelaar5. Kom gerust naar me toe voor een praaatje en meer achtergrond. Kunnen we meteen wat ervaringen uitwisselen.