Please or Register to create posts and topics.

Gentlemen’s Forum

Quote from Boyke69 on October 15, 2021, 6:58 pm
Quote from sixsens on October 15, 2021, 5:57 pm

Boyke69,

Wel beetje sportief zijn !

Nee hoor!!!!!

 

Feit is dat deze “hack” wel op een heel gunstig moment kwam, net toen er een aantal negatieve reacties verschenen op dit forum, en op het andere forum de eveneens negatieve berichten verwijderd moesten worden op last van de advocaat van SS

Als je het woord feit noemt dan betekent dit dat de gebeurtenis of omstandigheid van de werkelijkheid vast staat, dat weet alleen iemand die dit heeft veroorzaakt.  😕

Een forum wordt gebruikt om de ervaringen/gebeurtenissen te vermelden over een bepaalde club. Dat kan zowel positief of negatief zijn, daar heeft Sixsens geen probleem mee zolang dit naar waarheid gebeurd. Alleen gebeurt het ook wel eens dat een bezoeker zijn slechte ervaringen op de kamer aan de club verwijdt, alleen is Sixsens daar geen partij in.

Op het andere forum zijn zowel negatieve als positieve berichten (HELE SIXSENS) verwijderd geworden en daar hadden wij een goede rede voor, en twee dagen later werd onze website gehackt, en dit is een FEIT.

Hiermee beëindigen we deze zinloze discussie.

Sixsens

Seneca, 69Lassie and Weggepest have reacted to this post.
Seneca69LassieWeggepest

Kan iemand me uitleggen hoe de drankenkaart werkt?

Is vrij eenvoudig, je laat op je polsbandje een bedrag zetten dat je zelf mag kiezen. (bij de receptie)  Als je een betalend drankje besteld vraagt de barvrouw uw hand met polsbandje en ze scant dat.

Ook de jacuzzikamer wordt zo betaald.

Als je vertrekt, kijk de receptioniste na hoeveel er nog saldo is en ze betaald het uit....