Forum breadcrumbs - You are here:Gentlemen's ForumRecent Forum Posts: infoKamers
Please or Register to create posts and topics.

Kamers

12

Na 2 keer SS en regelmatig mee te lezen op het forum, snap ik nog niet goed waarom sommige kamers beter of alleszins veel anders zijn dan andere… Ik heb natuurlijk niet zoveel ervaring (eerste keer SS 3 kamers gedaan, telkens op dezelfde kamer). Ik vroeg het onlangs aan een van de DVP’s en die zei dat sommige kamers echt heel klein zijn maar is er nu echt zoveel verschil? En wat met die luxe-kamers met jacuzzi? De moeite?

Bedankt beren.

Bachatero has reacted to this post.
Bachatero

Ik laat altijd de dame de kamer kiezen. Kamer 7 en 11 zijn populair omdat de dames daar kunnen douchen. Er is 1 kamer op de eerste verdieping links van de douches, ik weet even het nummer niet, maar daar is geen raam en het is erg benauwd en klein. Die neem ik liever niet.
Als het erg heet is, zijn de kamers op -1 en -2 meestal goed koel en ook sommige kamers met airco boven. Maar andere kamers boven kunnen erg warm worden.
De meerprijs van een jacuzzi kamer vind ik bescheiden. Als ik met een dame een tijd in bad wil zitten dan huur ik die wel. Die kamers zijn ook lekker groot. Maar ze hebben nog een voordeel: Als er een tijdlimiet van 1 uur is en je wilt langer naar de kamer, dan kan dat op de jacuzzi kamers.

Molaar, Bachatero and 2 other users have reacted to this post.
MolaarBachateroLoveFromParislibidinio

.

Bachatero and Wandelaar5 have reacted to this post.
BachateroWandelaar5

De raamloze kamer naast de douches is nummer 16, sommige meisjes kiezen er bewust voor als het vrij is, zodat ze in alle rust kunnen douchen (de kelderkamers hebben alleen een bidet).
Voor deze meisjes wordt deze kamer als comfortabeler beschouwd dan de tweepersoonskamers 14/15, waar je de geluiden van de volgende kamer te gemakkelijk kunt horen.
Ik hou ook echt van kamer 12 vanwege de zeer gewaardeerde plafondspiegel.
Maar er zijn ook meisjes die de voorkeur geven aan kamers in de kelder omdat er minder trappen te beklimmen zijn dan om naar de bovenverdiepingen te gaan.
Kortom, afhankelijk van de beschikbaarheid heeft elk meisje andere voorkeuren dan die van haar vriendinnen, en dat is prima.

Bachatero, Wandelaar5 and libidinio have reacted to this post.
BachateroWandelaar5libidinio

Sommige dames willen een kamer met raam zodat ze toch een sigaretje kunnen roken. Tussen kamer 14 en 15 zit een dubbele deur. Er zit een spleet tussen de deuren zodat men niet alleen hoort wat er in de andere kamer gebeurt maar ook kan zien wat er zich afspeelt. Een dame wist mij uit eigen waarneming precies te vertellen welk spelletje ik een keer met een leenvriendin had gespeeld op kamer 14. Er zijn drie jacuzzikamers waarvan er twee met een grotere jacuzzi. Persoonlijk heb ik een voorkeur voor de kamers 7 en 11 en de kamers in de nok.

Molaar, Bachatero and 2 other users have reacted to this post.
MolaarBachateroWandelaar5LoveFromParis

Persoonlijk heb ik een voorkeur voor de kamers 2,3 en 4 (ik ga ervan uit dat de voormalige 3a en 3b nu 3 en 4 zijn). Raam voor wat frisse lucht of voor de dames om hun sigaretje voor te roken.
Belangrijkste: mooi 2 trappen achter achter de dame naar boven lopen , of eigenlijk zelfs 3 vanuit de sleutel uitgifte en dan naar die lekkere billen kijken. Is goed voor hun kuiten zeg ik altijd  😀

Kamer 1 heeft airco dus voor niet-rokers en degenen die niet bang zijn voor spookverhalen ook prima met die grote spiegel aan de kop z’n kant van het bed

vse, Wandelaar5 and 2 other users have reacted to this post.
vseWandelaar5LoveFromParislibidinio

@dievanhiernaast

Niet iedereen hier zal dat met de "spookverhalen" snappen, en bovendien is het een dramatisering, niet wat echter gebeurd is...

Wandelaar5 has reacted to this post.
Wandelaar5

In elke bordeel bestaan spookverhalen.

Zelf heb ik nog geen enkele dvp in sixsense meegemaakt die niet naar een bepaalde kamer wilde omdat daar “iets” gebeurd zou zijn. Wel dat ze een klant dit lieten geloven en enkele uren later de eerder geweigerde kamer met een andere klant alsnog betraden.

 

dievanhiernaast has reacted to this post.
dievanhiernaast

Spookverhalen daar heb ik er ook een paar van gehoord. Iets voor dvp met veel fantasie. Trap er niet in.

Quote from LEON on October 6, 2022, 4:02 pm

kamer naast douche is nr 16

 

Eerlijkheid voor de nieuweling;

jacuzzi kamer moet je 25€ per uur bijbetalen.

Merci voor de feedback!

Praktische vraag: aan wie moet deze 25€ per uur extra worden bijbetaald? Bij sleutelafgifte of aan dame(s) zelf na de kamer?

12