Please or Register to create posts and topics.

Kater na onenigheid over kamertijd

12

Jongens waar is het respect. Het gaat hier niet om handel. De dames verdienen dat ze gewaardeerd worden.

willly009 has reacted to this post.
willly009

De  dames dienen zekerrr gerespecteerd te worden ,maar wij hoeven natuurlijk ons ook niet te laten bedonderen ,uit ervaring ,zijn er DAMES die na 20min (40min)al zeggen schatje je half uur of uur is bijna om ....,Zelf vind ik dat de tijd (half .of uur) in zou kunnen gaan op de kamer ,en dvp het bed opkruipt 😉

Als dame na sleutel en naar kamer... wandelen en zich alles nog gaat wassen ,haren opsteken condooms uit tasje en noem maar op (wat ik wel fijn vind)(het wassen)    (zelf douche ik mij ook ALTIJD van te voren .) er al 10-15 min om zijn die zou je niet moeten tellen ,zelfde bij terugweg is dat bij elkaar dik kwartier ,( dan is bij het ingeven van de sleutel natuurlijk dik een kwartier verschil)

En samen de klok vergelijken is zo een slecht begin(KLIK) is mijn ervaring . Dus ik  weet  eigenlijk niet wat en hoe ze de tijd tellen ?(ben benieuwd)

zal altijd wel een Punt Blijven van 2 kanten ,ER  zijn ook dvp die voor 15min te laat  gewoon 25 tellen geen probleem (dan geef ik nog tip ook. alleen al om het feit dat deze meid coulanttttttt is . Veel plezier allemaal

Ik las de discussie over deze mooie jonge vrouw
Sinds ze in deze sauna werkte, is ze altijd eerlijk tegen me geweest voor zowel tijd als service en daarom maak ik altijd liever een kamer met haar.
Het is mogelijk dat wat werd gehoord een misverstand was omdat veel klanten er alleen maar goede meningen over hebben

maar je kunt nooit iedereen tevreden stellen.
Voor mij is het een van mijn favorieten en die van vele anderen

houding, opvoeding en eerlijkheid maar vooral hoe ze zich in bed gedraagt ​​bleek omdat ze echt een echte vrouw is in de zin van het woord.?
mijn mening is dat de heer te graag niet op tijd denkt
vrouwen moeten veel meer worden gerespecteerd dan mannen
maar ik weet zeker dat hij aankondigde wanneer het half uur zou eindigen??
12