Please or Register to create posts and topics.

Live from Sixsens

Afwimpelen, zeg dat je net van de kamer af bent gekomen en geen 18 meer bent als het een leuke vrouw is maar je ff geen zin hebt.
Als het een minder leuke vrouw is, zeg dat ze je aan je vrouw/vriendin/ex doet denken, of gewoon dat ze niet je type is. Als je dat op een nette beleefde manier doet, is er geen man overboord hoor.

Pre sales rekken, ik heb daar ook moeite mee en wil zo snel mogelijk tot aktie overgaan. Maar je zou voor kunnen stellen dat je eerst samen wat drinkt op een bankje. Je kunt ook alvast toezeggen met de dame naar de kamer te gaan maar eerst even wat wilt kletsen om elkaar wat beter te leren kennen.

Het half uur volmaken? Ik denk aan appelmoes en aardappelpuree, of iets anders sfeerdodend. Ook zou je zelf het initiatief kunnen nemen waardoor jij het tempo bepaalt. Daarnaast zijn er ook vrouwen die HEEL goed zijn in het opbouwen en volmaken van de tijd.

Bachatero, LoveFromParis and willy have reacted to this post.
BachateroLoveFromPariswilly

Willy, ik begrijp niet hoe je een probleem kunt hebben om de duur van een kamer te verlengen met een mooi en lieve meisje van Sixsens. Er zijn zoveel interessante dingen te doen: elkaar strelen, kussen, met haar tieten spelen, haar kutje likken, haar plezier geven, haar vragen aan je tepels te zuigen, met je pik en ballen spelen, haar vragen je te masseren, haar masseren, maar vooral ook met haar praten, vertrouwensrelaties uitwisselen etc. Kortom, doe wat ik voor je hoop dat je ook doet met je vrouw of je vriendin.
Persoonlijk is het ook zeldzaam dat ik geniet vóór 25 minuten of 55 minuten als ik besluit een uur in de kamer te blijven. Als ik het plezier voel toenemen, rem ik of vraag ik haar te remmen. Of ik vraag een ​​pauze van 5 minuten om de druk te laten dalen. En als de druk en het plezier dan langzaam weer stijgen, is het zo aangenaam. Dit vereist uiteraard een zekere vaardigheid van zelfbeheersing. En ik herinner me dat toen ik jong was, ik niet altijd in staat was om dat te doen. Maar met een beetje oefening denk ik dat je deze zelfbeheersing gemakkelijk kunt bereiken.

Molaar, LoveFromParis and willy have reacted to this post.
MolaarLoveFromPariswilly

Goede reacties hierboven. Kleine aanvulling, als je bij het pijpen al merkt dat het te hard gaat even afwisselen met wat tongzoenen en genieten van het lijf van de dame, met de dame op haar rug.
En aanvulling op het afwimpelen: soms komen de dames terug nadat ze vinden dat je pauze lang genoeg is geweest. Als je echt niet van plan bent met ze naar de kamer te gaan dan zeg je dat. Vervolgens vragen ze dan: waarom niet? En dan zeg je dat ze heel aantrekkelijk zijn maar niet je type. 1x de vraag gehad wat dan mijn type is: “dat weet ik niet, ik moet een klik voelen.”
Dit bijvoorbeeld toegepast bij Nancy en Natasha. En we gaan nu gezellig met elkaar om; zeggen elkaar vriendelijk gedag en maken af en toe een kort praatje, maar ik wordt niet meer benaderd voor een kamergang.

LoveFromParis and willy have reacted to this post.
LoveFromPariswilly

Willy,
De dames worden véél vaker geweigerd dan de twee of drie keren per dag dat ze bij jouw komen. Dat uitproberen of er toch een kamertje in zit, hoort bij het spel.
Elk normaal mens met normale omgangsvormen zal uiteindelijk ongedwongen normaal contact hebben met de dames, of je ze nou regelmatig kamert of niet. Daar is geen magische formule of zinloos ritueel voor nodig.

willy has reacted to this post.
willy

@Willy,

Een wat langer voorspel van jou kant helpt je misschien het half uur vol te maken.  Dan hoef je nadien ook geen gesprek met ze aan te gaan, behalve: "I really enjoyed it and I hope you enjoyed it too". Ze zeggen toch altijd ja. 😉

Als je geen zin hebt om met een meid te kameren dan zeg je: "Sorry Baby, but I am not yet ready to go to the room". Voel je vooral niet schuldig als je 5 seconden later met één van haar collega's toch naar de kamer gaat. De dametjes kunnen daar wel tegen. Je moet er zelf ook tegen kunnen dat een meid niet met jou naar de kamer wil als ze zegt: "Sorry Baby, but I just had lunch and I need some time to digest." en vervolgens met een gore patser naar boven trekt.

Bachatero, LoveFromParis and willy have reacted to this post.
BachateroLoveFromPariswilly

Geweldige reacties, heb ze met de glimlach gelezen 🙂

Volgende keer jullie tips eens in de praktijk zetten, begin oktober probeer ik nog eens te komen (no pun intended).

 

Bachatero and oups have reacted to this post.
Bachaterooups

Voor het afwimpelen van een dame zeg ik gewoon de waarheid zonder ze te beledigen of op te jennen. Als ik net gegeten heb of net uit de kamer kom zeg dat ik gewoon. Met als toevoeging dat ik niet de intentie heb hun tijd te verspillen, "I don't want to waste your time"...

Ik ben niet zo van de lange presales, dat maakt op mij weinig tot geen indruk. Voor de Roemeense dames die mij nogal 'aggressief' benaderen zeg ik altijd dat ik graag benaderd wil worden op basis van mijn motto: "smerenie si modestie" (nederigheid en bescheidenheid). Dat snappen de meesten wel.

En voor de meeste dames die nogal pronken dat ze flink geld verdienen (dvp of niet, vrouwen liegen) zeg ik gewoon: "nihil verum, omnia licet". De meeste snappen dat toch niet en vinden me vreemd. Verder kan ik rustig al dat toneel observeren, dat is voor mij voldoende vermaak...

 

Naar het schijnt meer dan 70 dames aanwezig, keuze is ECHT reuze, met heel wat toppers.

Wandelaar5 has reacted to this post.
Wandelaar5

In de middag ss bezocht..weertje was goed dames waren top.

Een geweldige kamer gemaakt met een roemeense dame ,a.... wat een heerlijke gfe . Zij is zeker een van mijn favorites aan het worden.4 uurtje s relaxen ...volgende keer eens proberen te pannekoeken...

Verder rustig dagje.

Bachatero and Wandelaar5 have reacted to this post.
BachateroWandelaar5

.