Please or Register to create posts and topics.

Live from Sixsens

Nog meer breaking nieuws. Lichtgewicht Irina (petite, grote tattoo op haar rug, 30 kg) is ook weer terug. Ze heeft nu een grote tattoo onder haar navel over de hele breedte van haar buik, waarvan ik niet zeker ben dat ze die al had.
Verder o.a. Alev, Christina, Cathy, Kassi, Ina, Mikky, Mimi, Alexia, Crystal, Mary, Vivian, Bulgaarse Domenika, Melissa, Dani, Margarita, de Kino clan, Poolse Eliza, Duitse Alexis en Lea en 3 nieuwe dames gezien in aanvulling op voorgaande post.
Gekamerd met Elena.

Flyerke and lucky007 have reacted to this post.
Flyerkelucky007

Mooie line-up inmiddels! Céline, Marissa, Lilly en Stefanie zijn bijvoorbeeld ook binnen. Nog wat nieuwe dames en ik kom er achter dat het nieuws van Laura niet zo breaking was. Ze vertelt me net dat ze al 2 weken terug is. Tsja dat krijg je als je 4 weken niet komt…
OK meer breaking nieuws dan: Leyla is ook weer terug. Ik had gehoord dat ze mogelijk een upgrade onderging. Die is beperkt gebleven tot een kleurspoeling: ze is nu brunette in plaats van blondine. Staat haar goed!

Klein stortbuitje geweest terwijl ik op de kamer was, maar nu schijnt de zin weer volop. Een positief verhaal behoort over 1 van de nieuwe dames, maar de beste man wist haar naam niet. De Bitburger is op, dus ik ga maar weer eens naar binnen.

Flyerke and LoveFromParis have reacted to this post.
FlyerkeLoveFromParis

Inmiddels niet meer live. ‘S avonds kwam helaas een boer het feestje wat bederven. Hij reed mest uit en te oordelen naar de stank werden alle stikstof normen fors overschreden. Weet iemand hoe we Sixsens kunnen veranderen in een Natura2000 gebied?

De sfeer werd gelukkig al snel weer goed. De DJ draaide gevarieerde muziek, de sfeer zat er goed in met ca. 70 dames en er werd druk gekamerd. Mijn verblijf afgesloten met Lulu, was weer top!

Bachatero, krids and 2 other users have reacted to this post.
BachaterokridsCurioushansLoveFromParis
Quote from Wandelaar5 on May 14, 2023, 7:02 am

Weet iemand hoe we Sixsens kunnen veranderen in een Natura2000 gebied?

 

De habitatrichtlijn beschermd zeldzame, kwetsbare en karakteristieke dierensoorten. Bij Sixsens lopen veel ijsberen rond die vallen daar zeker onder met de huidige klimaatcrisis ….. maar zou een DVP ook als zodanig kwalificeren. Tenminste een van de dames in Lemiers is uiterst zeldzaam en “precious” en geniet mijn bescherming …. Dus wie start de aanvraagprocedure?

Molaar, Bachatero and 2 other users have reacted to this post.
MolaarBachateroWandelaar5LoveFromParis

Op weg naar ss....met munnu maat..

Alicia en elena en micky  bezoekje brengen...

Op naar een leukedag

Bachatero and Wandelaar5 have reacted to this post.
BachateroWandelaar5

Heerlijk zonnig weer, met een koel windje. Welkomstdrankje bij de receptie en heel veel vrouwen. Angelina (toch al 1 van de mooiste dames) heeft een leuke roze outfit met een te kort rokje en geen slipje. Super hot!

Dit belooft een topdag te worden. De eerste kamer met Vanessa heb ik achter de rug, was weer helemaal top. Het is redelijk druk, maar nog geen wachttijden.

Bachatero, Flyerke and 2 other users have reacted to this post.
BachateroFlyerkeLoveFromParisdievanhiernaast

De dag wordt al maar beter! Clarissa is terug! Een oud favorietje van mij, stond derde voor Miss Sixsens 2022 in mijn ranglijst. Helaas kan ik haar topic niet vinden in het dames deel van het forum. Ze is jong en slank met cup A-B. Ze heeft nu een kort zwart pagekapsel en nog dezelfde bril: zwart montuur met gouden vierkantjes bij de scharnieren. Super service van deze knappe dame dus we hebben net de hereniging gevierd met een uitgebreide kamer!

Vandaag heeft ze een soort Kimono aan zonder slipje! Hot!

krids and LoveFromParis have reacted to this post.
kridsLoveFromParis

Gezellige drukte vandaag, buitenbar is weer open, en voor mij eerste keer barbecue dit jaar.

krids and Wandelaar5 have reacted to this post.
kridsWandelaar5

Het leven is weer goed. Aanmerkelijk warmer vandaag en de BBQ wordt weer klaar gemaakt. Eén van de mooiere dames ligt hier poedelnaakt bij het zwembad te zonnen. Ook weer 2 nieuwe dames gezien, waarvan 1 blonde stoot met grote sili’s. Zo blijft Sixsens ook op langere termijn interessant. Dievanhiernaast ligt in positie bij het zwembad.
Er zijn weer volop dames, de keuze is weer reuze! Ik heb de eerste kamer achter de rug. Was weer helemaal top! Na het douchen een bordje Sushi om weer op krachten te komen!

Bachatero, luke0272 and 3 other users have reacted to this post.
Bachateroluke0272kridsLoveFromParisdievanhiernaast

Is erg goed vol te houden naast die naakte schoonheid met een flesje Desperado’s

terras begint nu wat voller te worden , er zijn nog plekjes vrij aan het zwembad dat heerlijk verwarmd is

heerlijk wellness dagje !

Bachatero, Flyerke and 3 other users have reacted to this post.
BachateroFlyerkekridsWandelaar5LoveFromParis