Please or Register to create posts and topics.

Live from Sixsens

Inderdaad waren het 10 mannen en 30 dames? De dames klaagden allemaal over “no people”. Ook de meeste kamers leken leeg te staan.

Het is de hele week al rustig.

Uiteraard was ik in gezelschap van mijn meisje veilig in de bar …. Maar #luke0272 overdrijft, de dames waren niet bloeddorstig ?

Wandelaar5 and LoveFromParis have reacted to this post.
Wandelaar5LoveFromParis

Weet iemand aanwezig op de club of Sarah (Duitse MILF met tattoo) er is vanavond ?

Heerlijk in het zonnetje met een Bitburger. Wat een mooie herfstdag, zeer gemoedelijke sfeer! Veel bekende mannen en nog meer dames (ca 45-50 schat ik). Inmiddels een kamer gemaakt met Mimi en Karla blond (trio helemaal super!) en 1 met Amalia blond. Kijken wat de rest van de middag en avond nog brengt!

LoveFromParis and waves have reacted to this post.
LoveFromPariswaves

Heerlijke dag die tot vroeg in de avond warm bleef, zeg maar gerust “heet” !

Verslagje en vergaderverslag volgt van deze heerlijke nazomer dag met prettig weerzien met veel bekenden.
Met 2 flesjes Desperado’s heb ik me keurig gedragen en met 1 aardige (Flori)  en 2 top kamers met Samira (?) en Caty is mijn opzet om te vergeten prima geslaagd  😀

Wandelaar5 and waves have reacted to this post.
Wandelaar5waves

Eine Frage Lezten Samstag war eine schöne Frau mit großem Hintern angezogen mit einem catsuit anwesend, kann mir jemand ihren Namen verraten und ob sie regelmäßig dort arbeitet. Sah optisch nach einer Latina aus , leider Dauer gebucht.

Vanuit een koud en regenachtig Lemiers… Het is al behoorlijk druk, veel vrouwen (nu al 30+) en beren.

Bachatero, Wandelaar5 and Huppelaar have reacted to this post.
BachateroWandelaar5Huppelaar

Het was vandaag een leuke dag in de club. Daar ik er zelf 2 maanden ongeveer niet was, werd ik wel direct herkend en vriendelijk begroet door veel dames.

Na mijn binnenkomst en mijn berenvacht aangetrokken liep ik naar beneden voor een kopje koffie aan de bar. Ruby herkende me direct en na een kort praatje belanden we al vlot op een kamer. Het was leuk lekker en vooral veel lachen samen.

Hierna een ontbijtje pakken ( en even vriendelijk een oude bekende dame begroet in de ontbijt ruimte) en wat voetbal op tv te kijken besloten om even door de club te wandelen en wilde eigenlijk naar de saunaruimte lopen, werd ik wederom door mijn “ontbijtdame” begroet en een kort praatje samen even de kamer ingedoken( lekker en gezellig was het). Ik kom net de kamer uit en loop zo mijn oude bekende Natascha in de armen/ of zij mij… we waren samen zo blij elkaar weer te zien maar direct weer een half uur de kamer in (direct); maar nu was het dat we samen zo blij waren en vermoed ook wel samen behoorlijk geil gemaakt hadden dat we samen zo verstrengeld inelkaar aan het genieten waren dat we samen behoorlijk bezweet en voldaan zeiden dat was lang geleden om zo genoten te hebben. Je moet er tegen kunnen met deze topper!!! Maar ook haar vriendin ( Nancy) is van hetzelfde kaliber ( helaas niet gezien, zal wel steeds op de kamer zijn geweest als ik er buiten was….), het was genieten en helemaal leeg. Nog even kort een praatje gemaakt met Rebecca wederom huiswaarts vertrokken. Sfeer was leuk ( als ik niet in de kamers was)?

Thanks toppers van sixsence met de altijd leuke gezellige service; precies wat ik nodig had.

Bachatero, Aventador and 6 other users have reacted to this post.
BachateroAventadorWandelaar5hotmister1985LoveFromParisoupsnick_namewaves

Aangekomen in Sixsens in feestkleuren. Het is al erg druk met dames en heren. De dames hebben over het algemeen leuke feestkleden aan en ook nog eens op elkaar afgestemd. Ook het haar heeft bij sommigen extra aandacht gekregen. Fantastische schalen met lekkere hapjes en al vele bekenden gezien. Naast de versiering voor het 11 jarig bestaan hangt er ook nog Halloween versiering. Het wordt een leuke dag zo te zien!

eric vb, Bachatero and 11 other users have reacted to this post.
eric vbBachateroFlyerkePindabeerLoveFromParismynaschoupskevinalonevergeetachtige beerdievanhiernaastronvdBonReizigerBrabantNoord

Vandaag net na 10 uur aangekomen in de club na eerst in Luxemburg sigaretten gekocht te hebben. Het was al druk voor dit tijdstip en na mezelf omgekleed te hebben eerst eens gaan eten. Het was een waar feestmaal! Zelfs gamba's bij het ontbijt! Heel erg lekker. Al vroeg iets gedaan wat ik toch eens wilde doen en een trio gemaakt met Nancy en Natascha. Dit was een heel prettige ervaring!

Daarna met enkele voor mij bekende ijsberen gesproken en tussendoor genoten van allerlei versnaperingen die er stonden. Het weer viel niet tegen dus buiten kon je ook nog even bijkomen van de warmte die er binnen hing. Logisch met zoveel mensen bij elkaar.

Later in de middag nog een kamer gemaakt met een mij reeds bekende dame en die was ook prima. Doordat er wachttijden waren voor een normale kamer voor het eerst in mijn leven de daad gedaan in een van de cabine's. Het is niet optimaal maar gezien de drukte kon het niet anders. Rond 17 uur werd het buffet geopend en dat was ook van grote klasse met diverse soorten vlees en zalm. Het toetje was ook heerlijk.

 

Aangezien ik niet zo van de drukte ben en ik al vroeg op pad was naar Luxemburg rond 18 uur het feestgedruis verlaten en na een probleemloze terugtocht zit ik nu dit verslag te schrijven.

Sixsens bedankt voor het organiseren van deze party en mijn complimenten aan het personeel en management.

Pindabeer, Wandelaar5 and 3 other users have reacted to this post.
PindabeerWandelaar5LoveFromParisoupsronvdBon

Helaas liepen de wachttijden voor de kamer ‘s avonds op tot maar liefst 2 uur en ook de jacuzzikamers waren al snel volgeboekt. Zo werden we een beetje het slachtoffer van het succes.

Er hing een leuke feestsfeer en de lekkere hapjes bleven maar komen, met nog een grote feesttaart als afsluiting. Grote dank aan het personeel wat erg hard gewerkt heeft!

Bachatero, Pindabeer and 5 other users have reacted to this post.
BachateroPindabeerLoveFromParisdievanhiernaastronvdBondoux nôtrestestostarossa