Please or Register to create posts and topics.

Live from Sixsens

Is er nu een Roemeense Jasmina? Ik denk dat je Bulgaarse bedoelt? De zeer slanke dame met het spleetje tussen de voortanden en goede service?

Ze heeft wel flink wat Roemeense taalkennis opgepikt overigens, vandaar misschien het misverstand.

Er is wel een Roemeense Janina, miss wordt deze bedoelt

 

op het Franstalig forum, Youppie, heeft een ijsbeer een lijstje van gisteren geplaatst en daarin wordt bevestigd dat Janina aanwezig was en Jasmine (bg) niet.

Bij Eindhoven flinke regenbuien, maar bij de afslag Roermond was het droog en kwam er zelfs een waterig zonnetje. Ik heb net een lekker ontbijt genomen. Eens kijken wat deze Koningsdag gaat brengen. Genieten bij het zwembad zal er niet in zitten, maar binnen is het droog en in de armen van een mooie dame is het ook nog eens lekker warm!

Flyerke and WithHair1960 have reacted to this post.
FlyerkeWithHair1960

Zoals belooft mijn verslag van zaterdag de 27e, ik kwam net voor openingstijd aan op de parkeerplaats, ik was de 1e. ik werd welkom geheten door de altijd zeer vriendelijke Colinda, het "berenpak" aangetrokken en op naar het ontbijt samen met G. altijd weer een geweldig begin van mijn lange zaterdag. Onder in de bar aangekomen en in gesprek gekomen met een Franse gast waar ik G. aan hem voorstelde maar hij had al een afspraak. Wandelaar5 en de "op een na kleinste man" van SS sloten zich aan en het werd weer een heel gezellige boel :). Veel dames gaan na vandaag naar hun huisland i.v.m. de feestdagen (5 mei Ort. Pasen). Ik heb o.a. de dames Rebecca, Natasha, Nancy een veilige thuisreis gewenst en ze verheugden zich alle op een weerzien met hun familie. Om dat ik slecht geslapen had afgelopen nacht i.v.m. een verkoudheid me even terug getrokken naar de mensroom voor een middagdutje (zo een dagje SS is toch wel vermoeiend 🙂 ) maar dat was geen optie, 2 gasten waren tegen elkaar aan het "opsnurken" waardoor van rust geen sprake was, dan maar naar de kino waar het, ongelofelijk maar waar, me toch nog ca 45 minuten lukte om wat weg te dutten. Dat werd ruw 🙂 onderbroken door de altijd vriendelijke en "luidruchtige" Jasmin, later voegde Melissa zich ook nog bij ons gezelschap, ze had "materiaal technisch problemen" 😀 , een hak van haar "werkschoenen" was afgebroken en ze liep wat ongemakkelijk, maar met seconde lijm werd dat probleem verholpen. Je maakt van alles mee bij zo een dagje SS. Zo ca. 18.30 het avondeten genoten (Kipfilet met pepersaus frites en salades) nog even naar de bar waar ik avond afsloot met G. waar ik de morgen mee was begonnen, super gezellig. Zo tegen 20.00 uur huiswaarts gereden, het was weer een geweldige dag. Maar voordat ik afsluit, en dat doe ik elke keer weer, wil ik de crew van SS weer bedanken voor hun geweldige inzet. Als voorbeeld: Carolina had ik 2 weken geleden gevraagd om in plaats van Cappuccino mij de volgende keer gewone zwarte koffie zonder suiker te serveren (i.v.m. de calorieën 😉 ) en uiteraard , zonder te vragen.....  Dat zijn voor mij kleine details waar de klant niet word vergeten, geweldig. Volgende week ben ik weer present, ik kan nu al niet wachten

Greg, Wandelaar5 and 2 other users have reacted to this post.
GregWandelaar5LoveFromPariswaves

Niet gekamerd? Of met g.?

WithHair1960 has reacted to this post.
WithHair1960

Lazy Tuesday (30-04-2024)

Aangekomen +/- 14:00u , vaste prik even grote kop Latte Machiato beneden aan de bar.
Meteen viel me op dat ik enkele voor mij (nog) onbekende snoetjes de revue zag passeren.

Maar om de dag te starten altijd met een "oude" bekende schoonheid het ijs breken. Na enkele minuten smalltalk overtuigde Vanessa me ervan om de mij tot dusver van naam onbekende , maar wel bekende snoetje Mikki erbij te vragen. Als 1e kamergang van deze "Lazy Tuesday" met z'n 3-en de trappen beklommen naar kamer 4. Een prima uurtje vertoefd met deze 2 ladies. Daarna was het tijd om even samen met deze 2 Fata Frumoasas op het buitenterras plaats te nemen alwaar de dames van een welverdiende nicotinestaafje genoten. Daarna samen met de dames V en M naar het restaurant gegaan om samen een hapje te eten. Vervolgens nog even aan de bar plaatsgenomen en toen raakte ik in gesprek met een wederom voor mij onbekende fata frumoase , genaamd ik meen Irina of Erina ? Ze hielp mij eraan herinneren dat ik haar eerder gezegd had dat ik wellicht na het eten nog wel een lekker toetje zou zoeken. Ze gaf mij aan dat zij deze rol van "toetje" graag op zich wilde nemen. Samen met haar (tegen mijn gewoontes in) plaatsgenomen in een afgelogen hoekje in de cinema. Alwaar ze plots veranderde van een onschuldige fata frumoasa in een zeer ondeugende fata frumoasa. Ze wist in no time haar zachte handen op de juiste plaats te brengen alwaar ze al snel opmerkte dat een een versneld groeiproces zich voltrok.  Na enkele minuten strelen enzovoorts in de cinema , maar snel een kamersleutel gaan halen en aldaar teruggetrokken. Wederom een lady om toe te voegen aan het lijstje heftige orgasmes. Na de door mij totdusver gevormde top 2 (1. Nikki, 2. Stacey) kon ik nu nr 3 toevoegen. Deze echter perste mijn hoofd zowat olat tussen haar benen op moment supreme ! En als je dan denkt dat gebeurt me maar 1 x , was het enkele minuten opnieuw raak ! En weet werd mijn hoofd geplet.  Na deze kamer schoten diverse gedachten door het hoofd , ga ik huiswaarts of doen we er nog 1 kamergang bij om de dag af te sluiten. Mikki was busy met wie ik na de trio met Vanessa ook al had afgesproken op nog x met haar 1 op 1 te kameren. Toen kort gesproken met Saira maar die had allerlei verhaaltjes over een klant die haar tijd vor in de bar geboekt had etc etc etc bla bla bla maar wel voor een volgende keer toezei. Toen trof ik de mij van +/- 10 weken geleden bekende fata frumoasa Eliza/Elisa aan in de cinema. Met haar mijn laatste beklimming van de trappen gemaakt richting kamer 14. Zoals bekend van de kamergang 10 weken geleden lukte het haar wederom de nieuwe geproduceerde voorraad te doen ejaculeren. Samen douchen en opfrissen en toen de weg naar de lockers en huiswaarts vertrokken. Wellicht as donderdag een nieuw bezoek met op de planning: Stacey(1op1) + Mikki (1op1) + Saira (1op1), want afspraak is afspraak, "de volgende keer !"

Bachatero, Flyerke and 6 other users have reacted to this post.
BachateroFlyerkeGregWandelaar5LoveFromParischarlie13doux nôtresWithHair1960

Donderdag 02 mei 2024 opnieuw zoals geplanned naar Lemiers getogen voor een relaxdag in de badjas. Standaard de grote kop Latte Machiatto nuttigen aan de bar. Helaas viel mijn afspraak met favo Stacey in het water door onverwachte maandelijkse dames omstandigheden ;-( , derhalve dan ook mijn gehele plannen omgegooid. Na ruim 3,5 a 4 maanden Sixsens gast te zijn geworden dan nu toch eindelijk maar eens met de Bulgaarse Melissa een kamergang gemaakt. Aardige meid , prima kamergang , niks mis mee !  Vervolgens na een verfrissende douche even plaatsgenomen op buitenterras en in de serre om even paar zaken op de smartphone af te handelen. Vervolgens weer teruggekeerd naar de bar , en aldaar op een loungebankje plaatsgenomen. Om daar te komen passeerde ik de mij al ruime tijd bekende Lulu (Miss Sixsens 2023) , een kort oogcontact in het voorbijgaan , maakt mijn keuze snel definitief. Ik moest even wachten aangezien ze even kort de bar verlaten had, maar keerde ze snel terug naar haar stekje. Vlak voordat ze daar plaatsnaam riep ik haar en ze kwam bij me zitten voor even een korte smalltalk. Daarna er maar geen gras over laten groeien en voor een sleutel gevraagd om kamergang met haar te maken. Ik kan en mag wel stellen dat de  Miss Sixsens2023 deze titel duidelijk niet voor niets verworven heeft. Ik heb haar dan ook toegevoegd op plek 3 van mijn favorietenlijstje. Op 1 blijft Nikki , en op 2 Stacey , Lulu nu dus op 3.

Na weer een opfrisbeurt bleek het al kort voor 17u te zijn en was het tijd voor het warm buffet.  Pork met champignon roomsaus, gebakken aardappelen en groentemix. Met bordje naar de serre om aldaar dit te nuttigen , aldaar was toevallig ook Lulu aan het eten , bij haar aangeschoven en nog even kort gepraat over van alles en nog wat. Na het eten zoek ik toch altijd nog wel een "lekker dessert" , ik speelde met de gedachte om hiervoor Erina/Irina te porren , maar ik had zo'n dag dat ik uiteindelijk alles anders deed dan normaliter zou doen en koos dan ook voor de reeds dinsdag gespotte roodharige nieuwe dame. Naast haar plaatsgenomen bleek zij de roemeense Serena/Selena te zijn , en men zegt roestig dak, vochtige kelder, en gokte erop dat dit dan ook het geval zou zijn. Deze kamergang ga ik niet veel woorden aan vuil maken was voor mij persoonlijk teleurstellend. Maar no blame or hard feeling for the lady in gezamelijk overleg na +/- 20min snel einde aan gemaakt. Dame was wel zo fair om haar prijs dan ook aan te passen naar geleverde dienst. Na dit vrij rap verwerkt te hebben vanaf de keypoint op de overloop gebleven en spotte ik mij oorspronkelijke 13uur afspraak Stacey zittend op haar vaste bankje onder de trap. Ze spotte mij en ik gebaarde haar om naar boven te komen. Zij moest mijn laatste kamergang in kamer 12 goedmaken. En zoals ik van Stacey gewend ben heeft ze dat dan ook weer "CUM" LAUDE gedaan ! Weliswaar was dit maar 30min room met Stacey wat is eerder nooit gedaan had met haar , normaliter altijd 60min , maar gezien haar maandelijkse toestand , ook de kamerduur dan maar aangepast. "Lassie" kon vandaag even niet grazen 😉 !  De komende dagen / weken even druk , en voor de nabije toekomst wel al de plannen klaar voor mijn volgende SS bezoek : - Nikki / - Stacey en wellicht mits aanwezig Sophie !

Greg, Wandelaar5 and oups have reacted to this post.
GregWandelaar5oups

Prachtig weer! Vanavond de eerste BBQ van het seizoen. Gisteren 56 dames, dus waarschijnlijk vandaag ook weer ongeveer zoveel. Er zijn er al veel binnen! En het zwembad is vol en in gebruik.

Kortom het wordt weer een topdag!

Flyerke, vergeetachtige beer and 3 other users have reacted to this post.
Flyerkevergeetachtige beerdoux nôtreswavesWithHair1960

Zojuist aangekomen in Lemiers, tis nu al lekker weer. Wanderlaar5 en ik verlekkeren ons aan het vele vrouwelijke schoon.

Flyerke, Wandelaar5 and 2 other users have reacted to this post.
FlyerkeWandelaar5JonnyFontaneWithHair1960

Geniet ervan....

Ik wou dat ik erbij was.....Doe de gekende dames de groeten van mij en speciaal L, M, A en V....