Please or Register to create posts and topics.

Live from Sixsens

De groeten terug van A en V. M zal er vandaag niet zijn, L nog niet gezien.
OK na die codetaal: het weer is nog beter geworden, Carla (wat Bachatero al zei, nog net zo mooi als voorheen) en Andrea zitten recht voor me, Brianna ligt bovenop haar favoriete man, er zitten lekkere garnaaltjes in de pasta en ik heb een heerlijke kamer gemaakt met Vanessa die er een tijd niet was. Kortom het leven is goed!

Net even kort met een nieuwe dame Alina gesproken. Piercing in haar linkerwang, mooi duo met Kim? Alina heeft natuurlijke borsten cup B en een jonger en knapper gezicht dan Kim. Maar er is nog een nieuwe dame met een piercing in de wang. Grote natuurlijk borsten en een sleeve op haar rechterarm. Alle 3 Roma dames en zo proberen ze ons mannen in verwarring te brengen  😉

Bachatero, Flyerke and 2 other users have reacted to this post.
BachateroFlyerkedievanhiernaastDrDre1978

Doe dan ook maar de groeten aan Vivian en Vanessa van mij; helaas zal “she” ofwel de andere dame met M nog niet boven water zijn ..

Ik wordt gek (dat is natuurlijk hun bedoeling), een vierde gypsie met piercing in haar wang: Anaïs 29 jaar. Vlindertjes achterop haar bovenbenen, knap gezicht, siliconen C borsten. Ze spreekt goed Duits. Ik heb haar meegenomen met Kim in een trio. Beide dames geven zeer goede service, dus dat was helemaal top. Sinds 2 dagen in Sixsens en een goede aanwinst!

Bachatero, Flyerke and 2 other users have reacted to this post.
BachateroFlyerkemmla1972DrDre1978

En de vierde gypsy dame met piercing in de wang is Aïda. Ze heeft grote natuurlijke borsten en bijpassende lippen. Ook flink wat tattoos waaronder dus die eerder genoemde sleeve. Alina en Aïda zullen tot een andere keer moeten wachten. Moeten ze maar niet allemaal een naam met een A nemen om onze verwarring nog groter te maken.  😀

Bachatero has reacted to this post.
Bachatero

Net toegekomen. Geen zonnetje te bespeuren dus het terras blijft bij een occasionele ro(o)k(st)er nog behoorlijk leeg. Al behoorlijk wat beren en dames. Kennisgemaakt met Melis en Maya.

Flyerke and Wandelaar5 have reacted to this post.
FlyerkeWandelaar5

Helaas niet meer live, maar gisteren wel een aangename zaterdag gehad hier.. Al heel vroeg afgezakt naar deze regio om enkele uurtjes te komen trainen in de altijd prachtige omgeving!omstreeks 11u dan aangekomen in de club met een al relatief gevulde parking, ook komt er net een dame aangereden in haar bolide.. parkeren hebben ze niet geleerd in Roemenië denk ik zo..eens binnen meteen naar de ontbijt (deze altijd super is) gevlogen om nadien de restjes nog even uit te zweten in de sauna.Na het nodige ben ik buiten op het terras even gaan bekomen..jammer dat de grasmatten weg zijn, was veel gezelliger!toch altijd grappig/schrikken  als je veel van de dames in het ´´echte´´ licht ziet... 😆 onder het gezegde "vroeger was alles beter" (pre corona).. gelukkig enkele kennisen tegengekomen om de dag mee door te komen maar altijd jammer dat ik het niet meer laat kan maken,wou iets vroeger doorgaan na mn laatste espresso tot ik de klassevolle Marissa de bar zag binnenkomen, ze kwam meteen met een big smile naar me toe..zij heeft mijn dag compleet gemaakt. Hopelijk wordt het snel zomer zodat er buiten geleefd kan worden, maakt de sfeer toch altijd net iets gezelliger!

Tot snel :- )

Bachatero, Flyerke and 3 other users have reacted to this post.
BachateroFlyerkeWandelaar5hotmister1985WithHair1960
Quote from waves on June 2, 2024, 4:29 pm

toch altijd grappig/schrikken  als je veel van de dames in het ´´echte´´ licht ziet... ????

Oh, mijn favorietje / meisje was in het echte licht en zelfs zonder make-up nog steeds oogverblindend mooi. Sterker nog ik heb haar voor het eerst in de volle zon aan het zwembad ontmoet en was meteen verkocht …

Bachatero, Wandelaar5 and 2 other users have reacted to this post.
BachateroWandelaar5doux nôtreswaves

Net op de parking weggereden met een goed gevulde maag, complimenten aan de keuken!

Omstreeks iets na 11u aangekomen in een relatief goed gevulde club gezien het uur op de dag dus dat was al prettig!dus vandaag na lang twijfelen (1j) een gesprek gestart met Ariana,deze dan verder gezet in een kamer van een uur..wat een schatje! Geweldige service en geen gelul over prijzen ect.

Verder de dag door gekomen met enkele clubbuddy´s wat ook altijd gezellig is.Met een hongerige buik wachtend op het avondmaal in de veranda werd ik ´gestoord´ door Marissa, gezien de vorige topkamers met haar was dit dan ook geen kwelling en werd het eten een uur verschoven..

Zo doende..dag & bedankt again!

Flyerke, Wandelaar5 and 4 other users have reacted to this post.
FlyerkeWandelaar5hotmister1985LoveFromParisdoux nôtresWithHair1960

Vandaag 18/06 is het een zeer slechte regenachtige dag… het regent en ondanks dat er wel voldoende witte badjassen aanwezig zijn, blijven de dames in de bar redelijk opdringerig. Het weer speelt duidelijk ook op het humeur van de dames.

Gelukkig is Ruby er nog om toch nog wat zonneschijn te brengen en een glimlach op mijn gezicht te toveren. Weer een topkamer gehad.

Wat ook opvalt is dat er in vergelijking met een dikke maand geleden weer redelijk wat nieuwe gezichtjes zijn, nieuw snoepgoed om eens te proberen al blijft het gevoel dat je een wandelende geldautomaat bent wel aanwezig.

Nu nog twee snoepjes uitkiezen voor een trio en dan weer huiswaarts.

Wandelaar5, LoveFromParis and 3 other users have reacted to this post.
Wandelaar5LoveFromParisdoux nôtresWithHair1960DrDre1978

Zojuist gearriveerd op een nog heel rustige zaterdagochtend. Gisteren maakte ik mijn rentree in Sixsens nog wat onwennig zonder mijn vriendinnetje. Bardame Carolina vroeg toen ze me zag verbaasd of Mona terug is. Vanessa en Mimi ontfermden zich direct over mij zodat ik niet alleen was. Het werd een onverwacht leuke middag en avond. Ik ben benieuwd wat vandaag brengt.

Wandelaar5 has reacted to this post.
Wandelaar5