Please or Register to create posts and topics.

Live from Sixsens

Hallo is ramona dan terug aanwezig

 

Neen nog niet

die ging 2 maanden afwezig zijn, weet niet exact sinds wanneer ze vertrokken is

genoeg andere toppers aanwezig 😀

Wandelaar5 and LoveFromParis have reacted to this post.
Wandelaar5LoveFromParis

Daar zijn inmiddels een 7tal weken van verlopen dus ze kunnen elk moment terug zijn. Misschien na pinksterweekend?

Zal het laten weten wanneer ze effectief terug aan het werk is

Spectaculair mooie nieuwe dame: Angelina. Mooie blauwe ogen,B cup, slank egaal bruin lijf. 2 nadelen “I speak little English” en “No kiss”. Dus iemand anders moet zich opofferen voor een eerste review.

deket, berend55 and 4 other users have reacted to this post.
deketberend55MolaarFlyerkeLoveFromParisvergeetachtige beer
Quote from Wandelaar5 on June 11, 2022, 12:02 pm

Spectaculair mooie nieuwe dame: Angelina. Mooie blauwe ogen,B cup, slank egaal bruin lijf. 2 nadelen “I speak little English” en “No kiss”. Dus iemand anders moet zich opofferen voor een eerste review.

@wandelaar 5 Super gedaan   ,Mijn complimenten .... zijn andere misschien niet zo bruin ,Slank enz die wel Kusjessss geven 🙂 En het geld dubbel en dwars waard zijn , Hoop dat er geen  REVIEW Komt     ,Of iemand die het weer niet heeft durven te vragen of niet van kussen houdt ,kan natuurlijk ook :((( .

Er is een dithyrambische recensie, van een bekend berenwelp, over deze nieuwe dame Angelina op een Frans/Belgisch forum.
Deze man was zo blij met haar dat hij op dezelfde dag 3 keer met haar de kamer in ging (elke keer een uur).
Ik hoop dat Angelina er bij mijn volgende bezoek zal zijn (en beschikbaar)!

Ma doare in Pula has reacted to this post.
Ma doare in Pula
Quote from deket on May 29, 2022, 11:11 pm

Daar zijn inmiddels een 7tal weken van verlopen dus ze kunnen elk moment terug zijn. Misschien na pinksterweekend?

Zal het laten weten wanneer ze effectief terug aan het werk is

Is back in the house

Terug in Sixsens

 

Ramona is terug, Valentina nog niet.

Bachatero and Dutch-gentleman have reacted to this post.
BachateroDutch-gentleman

Man, man wat een line-up vandaag. Eddy_V als voorzitter van de GMC club werd node gemist. De knap en zeer slank club was vandaag uitgebreid met Sandra, Alida (Sandra lookalike ik weet niet helemaal zeker of ik de naam goed verstaan heb), Ramona, Ariana, blonde Diana (ex Babylon), Roxy (nieuwe dame met donkere huid en rastavlechtjes, deed me een beetje aan Lisa Bonet denken, lijkt halfbloed, maar is Roemeens), Luna (ex Sakura).  En dan de meer ervaren Crystal en Leyla. Vervolgens een hele rits knappe slanke dames, dames met top service en ook wat plus size DVPs en service kanonnen Nancy en Natasha. Toppers als Sofie en Elena, nou ja teveel om op te noemen. Wij ijsberen kwamen ogen tekort. Het was ook gezellig druk. Het enige nadeel was dat de wachttijden wel flink op liepen.

Molaar, Bachatero and 2 other users have reacted to this post.
MolaarBachateropeterp095LoveFromParis

Mijn eerste bezoek ...

Na afrekenen van de entree naar de lockers.eerst douche , waar de helft niet geweldig functioneerde..maa goed toch gelukt.
Even het locker systeem onder de voet krijgen , maar ook dat is gelukt.

Een rondgang door de club. Recht vanuit de lockers loop ik zowat tegen een mensroom aan. Kun je liggen en je terugtrekken. Alleen geen wifi hier.
Tegenover deze ruimte nog wat het lijkt op kamertjes/afwerkhokken. Lijkt me niet comfortabel maar ook niet probeert. Over de gang verder lopend kun je naar beneden naar de bar...ziet er gezellig uit. Qua dames een handje vol..zit niet echt mijn type bij. Wie weet zijn er buiten nog dames. Op weg naar boven, nu via de andere zijde(waarschijnlijk de meest gangbare) loop ik langs de kino, hier zitten een aantal mannen te wachten of iets in die trant..aantal hebben zich zo gesettled dat ze precies de dames kunnen inspecteren die naar beneden komen of die vanuit de hun locker komen....na ja ieder z'n ding.
Boven begane grond aangekomen grotere ruimte waar je de lunch oid kunt eten..eten te verkrijgen in andere ruimte.
Buiten op terras zitten een aantal dames..veelal op hun mobiel te app , geen aandacht voor andere dingen.
Tijd voor iets te eten..met vol bord naar de ruimte die eerder is benoemd. Waar tv hangt. Onder tv een bordje met de tekst..als je niet alles opeet je 10 euro moet betalen..???. Ow?
Zal wel komen doordat er waarschijnlijk klanten zijn die bergen opladen en dan 2 hapjes eten ...van de ene kant begrijp ik het...daar entegen komt ook de vraag als ik mijn bord helemaal leeg eet..en een grote jonge ben en ik dan dan 10 euro terug krijg...ik wil het bord dan ook nog afwassen..enfin viel me op.

Maar ben niet gekomen voor het eten...maar voor de dames...
Mijn eerste kamer na 3 uurtjes aanwezigheid gemaakt..we hadden een kamer op de eerste verdieping. Roemeense dame, was prima kamer. Na afloop van uurtje vroeg ze of ik wilde douche boven..geprobeerd maar water was ijskoud..
Weer onder in de bar aangekomen was het drukker met dames..schat dat er zo'n 25 dames waren in de bar. Een aantal die er mooi uitzagen. Later op de avond nog een kamer gemaakt met een donker harige dame met bril. Leuke kamer.
De echte sfeer miste ik wel ,maar kan ook zijn dat een donderdag niet de ideale avond ervoor is.
Om 2130 u in de auto gestapt en naar huis.
Was een leuke dag , maar heb toch gemengde gevoelens overgehouden.

Bachatero, peterp095 and LoveFromParis have reacted to this post.
Bachateropeterp095LoveFromParis