Please or Register to create posts and topics.

Live from Sixsens

Elena en Alicia niet gezien. Maar als je me even op zoekt kan ik wel andere net zo goede dames aanwijzen als Diana, Vanessa en Mimi.

deket has reacted to this post.
deket

Help, het warm water doet het niet! Wordt aan gewerkt. Na een geweldige kamer met Tori ben ik in ieder geval behoorlijk opgefrist  😀 .

En doet het warme water het alweer?

 

ja  😀

 

deket has reacted to this post.
deket

Het warme water doet het weer. Twee nieuwe dames meegenomen, beide ruim goedgekeurd! Slanke 24 jarige Cathy met bril en halflang haar en wat vollere 24 jarige Nicole met D-cup. Gelukkig kwam ze me zeggen “I changed my mind”! Cathy zit pas 4 dagen in het vak en is heerlijk spontaan met volledige en enthousiaste Sixsens service. Nicole heeft al meer ervaring. Nog geen neger van 2m lang gespot 😉

Oh ja en de steak was weer fantastisch. Mega groot, mals en perfect medium gebakken. De dame die (nu de kok op vakantie is) grillt doet het prima! De DJ staat buiten, dus de sfeer is prima!

nabrander: afgesloten met een kamer met pijpkoningin Vanessa, die later in de bar al dansend ook weer haar prachtige billen stond te showen. Er was nog een nieuwe dame waar ik goede verhalen over hoorde: Ina. C cup, donkerblond haar met 2 vlechten die als 2 knotjes waren vastgemaakt. Ook volledige SS service en ze werd ook als lief betiteld. Maar nog een kamer was wat teveel van het goede geweest.

deket, Molaar and 5 other users have reacted to this post.
deketMolaarBachaterovsekridsLoveFromParisHerr Fick

Dat van de kok kan ik alleen bevestigen, dit keer geen stress aan de grill en geen wachttijd voor steak.

deket, Bachatero and 2 other users have reacted to this post.
deketBachaterovseWandelaar5

Nog een Cathy, Ina en Nicole erbij. De dames hebben toch wel bijzonder weinig fantasie bij het kiezen van een naam. Niks aan te doen, als ze blijven krijgen ze het suffix 2 achter hun naam… 😀

deket and Wandelaar5 have reacted to this post.
deketWandelaar5

Klein uurtje aanwezig. Al aardig wat beren. Dames nog wat afwezig maar net toch al leuk snoetje gespot.

Wandelaar5 has reacted to this post.
Wandelaar5

Hallo en is ramona aanwezig

vandaag