Please or Register to create posts and topics.

Maandag 2 januari 2023

12

Ik loop wat achter , maar het was weer een goed idee om die eerste werkdag van het jaar door te brengen zonder allerlei collega’s, relaties of andere bekenden tegen te komen en allerlei nieuwjaarswensen te delen, behalve … behalve lotgenoten  😀

Bij binnenkomst al een bekende gespot in de serre, verrassend dat hij er al was en nog verrassender dat bij één van de lockers een briefje hing dat deze gereserveerd was voor een stamgast die ooit de kamers per dag huurde ipv per uur. Alle aanwezigen, zelfs Jonnyfontane, hadden respect voor deze ludieke actie en lieten locker 69 ongemoeid voor die zelfbenoemde smeerlap.
Het ontbijt tussen 11 en 12 was uitgebreid en gezellig met een stuk of zes bekenden die aanschoven waaronder Agronymus, Jansenroy, Johan35 en de beruchte danser die er onbewust voor zorgt dat de dames uit de buurt blijven  😉

En de nieuwjaarsduik werd traditioneel gemaakt met een man of 4 die niet te kinderachtig waren. Het water was een graad of 19 volgens Lambert, met een buitentemperatuur van 2 graden is dat best aangenaam en daarna meteen de sauna en/of jacuzzi in , kon slechter of met een variant op wat onze Schotse vriend Mr Bluenose altijd zegt: even the worst day in a club is better then the best day at the office !
En zo slecht was het niet , integendeel : line up was alleszins redelijk voor een maandag , lekker eten bij ontbijt , lunch , vlaai, namiddag hapjes en diner (ja ben weer 1,5 kilo aangekomen). Midden op de middag was het in de bar wel erg druk met heren en veel van de ca 25 dames waren op kamer bezig. Kort na het avondeten kwam het al weer snel in balans.
Kennis gemaakt met Bulgaarse Kim, ze was net een paar dagen aanwezig en hopelijk is ze er de volgende keer weer, deze goedlachse kleine brunette.

Rond een uur 9 in de avond met een auto vol lifters vertrokken om links en rechts een lifter de auto uit te zetten.

Het was een prima verzorgde dag met gezellige heren en leuke dames , de traditie was weer de moeite waard om voort te zetten en bij leven en welzijn staat dinsdag 2 januari 2024 alweer in de agenda gereserveerd!

 

Molaar, Wandelaar5 and LoveFromParis have reacted to this post.
MolaarWandelaar5LoveFromParis
12