Please or Register to create posts and topics.

Meest bezochte dame

Als ik het uittel kom ik bij Vivian uit  😳  ik zou haar thans niet persé in mijn favoriete top 3 zetten.

De verklaring is dat ze haast altijd aanwezig is en heel degelijke service geeft. Hierdoor kom ik zeker 25% van mijn bezoekjes bij haar terecht. En ook nooit spijt van een bezoekje.

 

En zelf @mazzelpik?

Wandelaar5 has reacted to this post.
Wandelaar5

Dat zal Vanessa zijn

Wandelaar5 has reacted to this post.
Wandelaar5

Melany (Lit) ), althans de dame waar ik in Sixsens het meeste op een kamer ben geweest.

Wandelaar5 has reacted to this post.
Wandelaar5

Nancy and Natascha, since 5 years

Wandelaar5 has reacted to this post.
Wandelaar5

Cataleya, mar spijtig genoeg is zij er  niet meer ...

Wandelaar5 has reacted to this post.
Wandelaar5
Quote from Molaar on March 8, 2024, 8:39 pm

Nikki en dat al 4 jaar !!!

Nikki lust er wel pap van

Als ik de club bezoek ga ik minimum 2 keer op de kamer. En telkens probeer ik een nieuwe dame.  Als ik (zelden het geval) een mindere dame tref dan durf ik voor de 2e keer een "bekendere" dame nemen. Er zijn te veel toppers in sixxens om je te beperken tot telkens dezelfde vrouw vind ik

Wandelaar5 has reacted to this post.
Wandelaar5
Quote from waves on March 8, 2024, 8:46 pm

Voor mij was dat Ramona & vicky (met de playboybunny)

Oh jaa Bulgaarse Vicky was leuk ! Laatste keer gezien op verjaardagsfeestje van deket (januari 2020?). Ben toen een paar uur met haar op kamer 2 geweest omdat ze niet meer met hem op kamer wilde en zij te beleefd was om het hem rechtstreeks te zeggen. Tot haar vaste date gearriveerd was hebben we liggen kletsen, voor de door haar verleende diensten hoefde ik dan slechts 50,- te vergoeden. Met haar vaste date maakte zij de rest van de dag wel goed !

En daarmee herinner je mij aan Roemeense Vicky, met de moedervlek op haar buik, waarschijnlijk heb ik met haar wel de meeste kamers in Sixsens gemaakt. Had graag met haar en Bella een trio willen doen maar die twee konden elkaars bloed wel drinken  😀

En mazzelpik: verloofde is een meisje die ik in okt 2013 in Sixsens heb leren kennen en die op mij direct een verpletterende indruk maakte. Haar elegantie, prachtige figuurtje (gmc) en ogen waren onweerstaanbaar. Heb destijds wel over haar geschreven maar dat wilde ze liever niet, dus ik zal haar voormalige artiestennaam naam dan ook niet noemen. Degenen die mij persoonlijk kennen weten wie ik bedoel en het is geen geheim dat we altijd een vriendschappelijke relatie hebben gehad. Laatst hadden we het nog over die “oude” tijd toen we Sixsens voorbij reden. Een tijd die voor haar niet het paradijs was zoals de succesvolle dames vaak doen voorkomen, maar zij had aan een aantal bezoekers wel goede herinneringen, de mannen die met respect en humor met haar waren omgegaan zoals moussie (Cat) en fleyerke.
Sinds drie jaar zagen we elkaar weer vaker. Ik ging nog naar de club toen zij haar toenmalige relatie probeerde overeind te houden. Toen dat niet langer lukte hebben wij ons over de (leeftijds)verschillen heen gezet en heb ik mijn keuze gemaakt. Ben nog één keer in Sixsens geweest op een mooie nazomer zondag in ‘23 en zou op een mooie lentedag wel weer willen komen en dan alleen voor de wellness en gezelligheid met een aantal bekende clubbezoekers, maar verloofde blijkt daar toch wel moeite mee te hebben. Paar jaar geleden wilde ze nog eens samen als koppel de club bezoeken maar inmiddels wordt iedere link naar dit verleden ver weg gehouden (begrijpelijk) ondanks de goede relatie die zij destijds met Beata had. Blik nu geheel op het heden en de toekomst, nu zij sinds een tijdje het merendeel van de maand bij mij woont.
Antwoord op de vraag die ik wel eens van bevriende clubbezoekers kreeg of het daadwerkelijk zo’n feest is om met deze dame samen te mogen zijn?: absoluut!
Maar het valt ook niet altijd mee, dus die paar dagen zoals nu, dat ze naar vriendinnen is, koester ik ook.
Raad ik het aan clubgangers aan om met hun favoriete dame iets te beginnen (mochten ze die wens hebben) als daar een werkelijke wederzijdse vriendschap en liefde uit ontstaat?  Nee, want het blijft om diverse redenen erg complex, vaak vermoeiend en soms bijna onmogelijk. Maar als het echt is dan wint het gevoel en het hart het meestal toch van het verstand..

En net zoals met alle andere relaties weet je nooit hoe lang het goed gaat, volgende week/maand/jaar kan er iets gebeuren waardoor het alsnog klapt.. simpelweg genieten van alle goede dagen samen en de slechte momenten snel vergeten.
Excuus voor het nogal off-topic gaan maar dan is het voor eens en voor altijd maar duidelijk.

Flyerke, Wandelaar5 and 5 other users have reacted to this post.
FlyerkeWandelaar5LiefhebberoupswavesWithHair1960Sjaakie

Ik Mooi verhaal dievanhiernaast ….

Wandelaar5 and dievanhiernaast have reacted to this post.
Wandelaar5dievanhiernaast

Met Loredana maar ze is er niet meer, of heeft iemand haar terug gezien?

Wandelaar5 has reacted to this post.
Wandelaar5