Please or Register to create posts and topics.

Miss Sixsens 2023 - top 5

Ook van mij ijsbeer, een dank je wel voor het organiseren van Miss Sixsense en ook ik wens je mooie feestdagen

Ik zal de stemming verlegen tot 30 december omdat ik zie dat dit de verhoudingen wezenlijk veranderd.

Indien je op 3 dames of minder hebt gestemd dan mag je het nog aanvullen tot je top 5. Zet er dan wel bij dat bet nummer 4 en 5 betreft

Ijsbeer, dank voor het organiseren en laat ze 'maar lekker kritiek hebben'. Niets van aantrekken.

Mijn keuze:

1. Mini

2. Melanie

3. Natasja

4. Deborah

5. Vita.

 

 

4 Christina

5 Melissa (Bul)

IJsbeer, ook mijn dank voor de organisatie. En dan gaat mijn stem naar:

1. Mari

2. Aisha

3. -

Wandelaar5 has reacted to this post.
Wandelaar5

Wat een enge DDR boel is het hier op dit forum zeg. Inclusief IJsbeer zijn er blijkbaar nogal wat forumleden die van mening zijn dat ik geen kritiek zou mogen geven op de organisatie van de Miss Sixsens verkiezing ? Volgens IJsbeer is het op het forum alleen maar geklaag en betweterigheid. Een ander forumlid tovert opeens tevoorschijn, dat sommige figuren willen dat dit forum faalt.

Voor de mensen die moeite hebben met kritiek: door juist kritiek op elkaar te geven, is Nederland opgebouwd kunnen worden tot het welvarende land dat het nu is. Als ik geen kritiek had gehad in mijn leven, dan had ik nu nog in een achterkamertje van een groot ministerie aan mijn pen zitten te likken.

Wat ik nu op het forum meemaak, is een afspiegeling van wat ik de laatste jaren in Nederland zie gebeuren: waar je vroeger nog alles kon en mocht zeggen, mag je nu niet alles meer tegen elkaar zeggen. Een zorgelijke ontwikkeling. Het heeft ongetwijfeld te maken met de afnemende tolerantie in onze samenleving; de coronaperiode heeft dit alles ook nog eens verergerd. Wie kritiek heeft is een "zeikerd" en in het ergste geval zelfs een "wappie". Mensen die kritisch zijn worden genegeerd, weggelachen of op andere manieren belachelijk gemaakt. Blijkbaar werkt de "methode Rutte" zó goed, dat vele mensen die zijn gaan overnemen.

Maar nu terug naar de Miss Sixsens verkiezing. Dat IJsbeer nu kritiek krijgt heeft hij natuurlijk aan zichzelf te danken. Ik ben het er uiteraard mee eens dat wie het organiseert, het ook allemaal bepaalt. Maar dit dient dan wel op een correcte en respectvolle manier plaats te vinden. Wij willen tegenwoordig als samenleving dat er geen mensen worden buitengesloten. IJsbeer heeft er echter geen moeite mee om op een weinig respectvolle en nogal arrogante wijze uit te sluiten. Dit niet alleen bij mij, maar naar ik heb begrepen ook bij een aantal andere forumleden die gestemd hebben, met de suggestie dat er (mogelijke) fraude zou zijn gepleegd. Ik laat mij door niemand in de fraudehoek duwen.

De dames in Sixsens willen een zo hoog mogelijke plaats in de uiteindelijke uitslag van de Miss Sixsens verkiezing bereiken. Een aantal dames hebben mij gevraagd of ik bij deze verkiezing op hen wilde stemmen (of is dit ook al fraude ?). Dat heb ik hen toegezegd, en vervolgens een account aangemaakt om op het forum mijn stem voor hen uit te kunnen brengen. Vele forumleden hebben het er vaak over dat je de dames met respect moet behandelen. Ik zie hier echter het tegengestelde gebeuren: gedurende de stemperiode worden door de dames reeds verdiende punten weer afgepakt door IJsbeer met als motivatie een vermeende "fraude". Geen enkel forumlid hoor ik nu over het respectvol behandelen van de dames.

Tot zover mijn verhaal. Kritiek hoor ik graag, als het maar goed onderbouwd is met de nodige feiten.

Ik wens alle forumleden goede kerstdagen toe en een gelukkig nieuwjaar !

 

  1. Vanessa
  2. Mona
  3. Anja
Wandelaar5 and LoveFromParis have reacted to this post.
Wandelaar5LoveFromParis

Een nieuwe top 5 (tussenstand)

Top 5

  1. Mimi 28
  2. Lulu 27
  3. Vanessa 26
  4. Ariana 22
  5. Gloria 21

 

Rest van de dames:

Natasha 17

Mona 16

Nancy 15

Aisha 15

Lizzy 14

Natalie 13

Amalia 11

Nikki 10

Melany 10

Lili 9

Lydia 9

Eva 9

Mara 9

Alexis 8

Laura 7

Ruby 7

Christina 7

Anja 7

Deborah 6

Lisa 6

Carla 6

Vivian 6

Liliana 5

Mira 5

Mini 5

Dasha 5

A .... 5

Jennifer 4

Corina 4

Amy 4

Rebecca 4

Boggy 4

Emma 3

Shari 3

Melis 3

Inna 2

Vita 3

Maria 2

Sarah 9

Lia 1

Melissa 1

 

Agronymus1, Wandelaar5 and LoveFromParis have reacted to this post.
Agronymus1Wandelaar5LoveFromParis

Ik vind de top 5 nogal objectiverend naar de dames toe. Maar gezien de bal al aan het rollen is een complimentje voor enkele dames die afgelopen jaar een complimentje verdienen mijn top 5.

Lisa

Ariana

Vivian

Anja / Anya

Amelia (gestopt)

 

Wandelaar5 has reacted to this post.
Wandelaar5

Evan aanvullen dan maar:

4. Lulu

5. Anya