Forum breadcrumbs - You are here:Gentlemen's ForumLadies: LadiesMona
Please or Register to create posts and topics.

Mona

Ik denk dat je iemand anders bedoeld. Ik weet niet of mona nog terugkomt en zo ja wanneer. Anders had ze me het toch wel laten weten.

Ik kreeg net bericht van Mona dat ze terug is. Heren vergeet deze verborgen parel niet.

Molaar, Bachatero and 2 other users have reacted to this post.
MolaarBachateroWandelaar5IndoBear

Vandaag dan eindelijk de aanbeveling van @CuriousHans opgevolgd en een trio met Vanessa en Mona gedaan. Mona geeft inderdaad prima Sixsens service. Het werd een erg gezellige kamer. Mona heeft een goed gevoel voor humor, heeft grapjes snel door en maakt ze zelf ook. Daardoor meteen een luchtige gezellige sfeer in de kamer ! Mona heeft heerlijke billen, maar sorry Hans, die van Vanessa blijven wat mooier! Geweldig genoten van beide dames, Mona kan in mijn balboekje genoteerd worden met haar mooie gezicht. En volgens mij is ze wat afgevallen sinds haar vorige bezoek. Mooie dame inderdaad herkenbaar aan de vrij grote vlinder tattoo rechts op haar buik. Ze is te vinden in de bar onder de TV.

Molaar, Bachatero and 5 other users have reacted to this post.
MolaarBachateroLiefhebberDutch-gentlemanLoveFromParisvergeetachtige beerReiziger

Ik ben blij dat je mijn enthousiasme over Mona beaamt. Ze is een schatje. Ik was vorige maand bij haar en ga binnenkort weer terug ‘pannekoeken’. Ze verdient de aandacht.

vergeetachtige beer has reacted to this post.
vergeetachtige beer

Mona is sinds eind vorige week voor onbepaalde tijd terug. Mona is een mooie lieve brunette. Ze heeft een mooi gezichtje, gevoel voor humor (lacht veel als ze het naar haar zin heeft) en is elegant en slank met prachtige rondingen. Ze ziet er altijd stijlvol en goed verzorgd uit in bij voorkeur zwarte lingerie, mooi gebruind en met gemanicuurde nagels. Behandel haar met respect en je weet niet wat er gebeurd als je van sensualiteit houdt. Ik hoop haar weer vaak te zien ... Nadat ik haar terug verwelkomde vorige week, in ieder geval maandag weer ...

Molaar, Bachatero and 5 other users have reacted to this post.
MolaarBachateroAgronymus1LoveFromParisbefkebennie28ijsbeer

En witte lingerie staat haar ook prachtig bleek vandaag. Ik ben ook benieuwd naar haar rode outfit. Sommige heren schijnen geintimeerd te worden door haar verschijning en denken dat ze arrogant is. Spreek haar aan en ben vriendelijk en je zal zien dat ze aangenaam gezelschap is.

Molaar, Agronymus1 and 7 other users have reacted to this post.
MolaarAgronymus1FlyerkeWandelaar5Dutch-gentlemanoupsdoux nôtresReizigerijsbeer

The lady in red …. En om het plaatje compleet te maken draagt Mona soms ook rode lingerie. Dat staat haar schitterend. Ook dansen doet ze graag …

Molaar has reacted to this post.
Molaar

Ik heb haar nog niet kunnen herkennen. Is ze in het weekend aanwezig (omdat ik bijna nooit doordeweeks kom)

Ja ook, ze moet echt wel opvallen .... De meest verzorgde lady in de club ... met een prachtige lach.

Veel dames kennen haar ook. Vraag Anja, Alexis, Nikki, Vivien, Vanessa, Elena, of Lulu bijvoorbeeld maar eens om haar aan te wijzen!

Liefhebber has reacted to this post.
Liefhebber