Forum breadcrumbs - You are here:Gentlemen's ForumLadies: LadiesMona
Please or Register to create posts and topics.

Mona

Kijkend naar het laatste lijstje op een donderdag van Bachatero (58), waarschijnlijk meer dan 60.

Quote from shevko on July 25, 2023, 11:13 am

How much dames have this saturday

Maar waarom schrijf je dit in het topic over Mona???

@wandelaar5 ach…we maken allemaal wel eens een fout toch?

Wandelaar5 has reacted to this post.
Wandelaar5
Quote from oups on July 25, 2023, 8:34 a

Ik heb al een paar keer een elegante jongedame zien ontbijten in het restaurant van Sixsens, one-on-one met dezelfde lange klant, overduidelijk Hollands. En ze leken elkaar goed te kennen. Ik denk dat ik meteen Mona en Curioushans heb ontdekt  ?

Dat klopt … en ze is inderdaad elegant en stijlvol maar ik ook als ik geen ijsberenvel hoef te dragen …. ?. Alleen ben ik niet zo lang maar uit wat je me offline omschreef  was ik het inderdaad

Agronymus1, Wandelaar5 and 2 other users have reacted to this post.
Agronymus1Wandelaar5oupsdievanhiernaast

Sommige mannen denken dat ik Mona voor mezelf wil houden en hoewel ik haar inderdaad (naar een liedje van Wim Sonneveld) het liefst in een doosje zou willen doen wordt niemand daar gelukkig van …

Waar je wel gelukkig van word is een kamer met Mona … vergeet dit juweeltje niet

Bachatero and Wandelaar5 have reacted to this post.
BachateroWandelaar5

Heb vanmiddag gekamerd met een dame die zich Mona-Lisa noemde. Is dit dezelfde als de Mona uit deze thread? Het uiterlijk komt overeen en ze had een tattoo op haar buik.

Wandelaar5 and Liefhebber have reacted to this post.
Wandelaar5Liefhebber
Quote from hotmister1985 on September 27, 2023, 5:09 pm

Heb vanmiddag gekamerd met een dame die zich Mona-Lisa noemde. Is dit dezelfde als de Mona uit deze thread? Het uiterlijk komt overeen en ze had een  tattoo op haar buik

Nee, Mona Lisa heeft heel kort gemillimeterd haar en een normaal postuur en de “echte” Mona van dit topic heeft lang zwart haar en heeft ook een mooier (vooral de billen) en wat slanker figuur dan Mona Lisa. Maak vooral een apart topic aan over Mona Lisa en vertel ons je ervaring.

Liefhebber has reacted to this post.
Liefhebber

Oké apart, gemillimeterd haar had ze zeker niet, maar heel lang zwart steil haar en ook volle billen en gebruinde huid, volle c-cup met vrij donkere grote tepels. In de bar zat ze samen met Carmina aan het hoge tafeltje bij de danspaal.

Haar service was oké, maar (nog) geen echte gfe, want zoenen was er niet bij. Blowjob was heel goed en het uitzicht in doggy op haar mooie ronde billen was geweldig.

Wandelaar5, Liefhebber and Mazzelpik have reacted to this post.
Wandelaar5LiefhebberMazzelpik
Quote from hotmister1985 on September 27, 2023, 5:26 pm

Oké apart, gemillimeterd haar had ze zeker niet, maar heel lang zwart steil haar en ook volle billen en gebruinde huid, volle c-cup met vrij donkere grote tepels. In de bar zat ze samen met Carmina aan het hoge tafeltje bij de danspaal.

Inderdaad apart. Dan is dat haar wel heel snel gegroeid:). Ik vermoed een pruik?

Of je hebt toch de naam verkeerd verstaan?

Liefhebber has reacted to this post.
Liefhebber

Een pruik lijkt me sterk, dat zou me zeker zijn opgevallen. Verder had ze een heel wit gebit, gelnagels, navelpiercing en droeg een rood lingeriesetje. Misschien heeft iemand anders haar vandaag ook gezien en kan  voor opheldering zorgen.

Liefhebber has reacted to this post.
Liefhebber
Quote from hotmister1985 on September 27, 2023, 5:09 pm

Heb vanmiddag gekamerd met een dame die zich Mona-Lisa noemde. Is dit dezelfde als de Mona uit deze thread? Het uiterlijk komt overeen en ze had een  tattoo op haar buik.

Dat klinkt als de one and only Mona. Inderdaad  tattoo op de buik. Gebruind en stijl zwart haar, mooie natuurlijke borsten met bruine tepels. Klopt allemaal.

Verder navelpiercing

Je hebt het juweeltje ontdekt en bij herhaling wordt het alleen maar beter.

Wandelaar5 and hotmister1985 have reacted to this post.
Wandelaar5hotmister1985