Forum breadcrumbs - You are here:Gentlemen's ForumLadies: LadiesMona
Please or Register to create posts and topics.

Mona

Mona was gisteren aanwezig. Wat een geweldige lieve dame blijft dat. Echt een topper.

Wandelaar5 and Dutch-gentleman have reacted to this post.
Wandelaar5Dutch-gentleman

Than vote in miss sixsens

Wandelaar5, Dutch-gentleman and bennie28 have reacted to this post.
Wandelaar5Dutch-gentlemanbennie28

Where does ABBREV. THE STAND FOR?

i am new here, sorry for this

Afgelopen zaterdag voor het eerst intiem kennis mogen maken met deze schoonheid. Mona is werkelijk een plaatje en heeft een mooie zwoele stem. Ze is knap en heeft prachtige ogen waarmee ze niet te schuw is je heel doordringend aan te kijken. Op de kamer kom je niks te kort.
Ik had de mazzel dat ik gelijktijdig zowel Mimi als Mona op de kamer had, een zgn. trio haha. Je komt ogen, monden, handen enz. te kort. Mona is een hele lieve sensuele vrouw die de tijd voor je neemt. Na deze trio staat er ZEKER nog een keer een 1 op 1 ervaring op mijn lijstje. Met andere woorden een hele dikke aanrader.

Bachatero, Agronymus1 and 7 other users have reacted to this post.
BachateroAgronymus1AventadorWandelaar5LiefhebberLoveFromParisoupsbennie28FunkyFritz

Mona, de vrouw met prachtige ogen en sensuele mond/lippen. In de bar riep ze me na toen ik haar voorbij liep zonder wat te zeggen (ik had haar niet gezien). Dat liet ze niet gebeuren en riep me bij haar. Ik zei dat het fijn was dat ze aanwezig was, ik had haar immers op de planning staan voor die dag.

Het was mijn eerste keer 1 op 1 met Mona. Ze baalde van de 5 kg. die ze naar eigen zeggen was aangekomen. Het was me niet eens opgevallen, en de eerste dame die 100% tevreden is met het eigen figuur moet ik nog spreken. Ze zag er prachtig uit (zoals altijd), gehuld in een zwart setje met hoge hakken eronder. Ze heeft een aantal tattoos maar niet overdreven veel. Mona heeft gewoon een goed figuur, mooie volle borsten en heerlijke ronde billen. Een licht gebruinde (solarium?) zachte huid.

In het begin was de communicatie wat onwennig (volledig mijn schuld). Maar gedurende de kamer smolt ik voor deze dame en werden we beide wat losser. Gesprekken gingen soepel en sfeer werd aangenamer. Ze beheerst de kunst van het verleiden en weet heel goed hoe ze moet bewegen en oogcontact moet maken. Heerlijk zoals ze zich tegen me aan netselde en bewoog. Het knuffelige de strelingen, de zoenen die ik mocht ontvangen en na de daad haar hoofd op m’n borst en het intense oogcontact. Tijd op de kamer met haar vliegt voorbij. Binnenkort is ze jarig (i.v.m. privacy zal ik niet verklappen wanneer) maar ze scheelt 1 dag met mijn ex. Zelfde sterrenbeeld dus, nou ben ik doorgaans niet zo van de astrologie, maar ik merk wel wat raakvlakken en overeenkomsten en dus ook waarom ik een zwak voor haar heb. Het dromerige, romantische en gevoelige o.a.

Ultieme GFE met Mona.

Agronymus1, Wandelaar5 and 2 other users have reacted to this post.
Agronymus1Wandelaar5LoveFromParisFunkyFritz

Wat ik leuk vind aan Mona is dat ze bijna altijd glimlacht. In de kamer barst ze soms zelfs in lachen uit. En het is een echte natuurlijke lach (geen fake).
Ik hou van stralende en lachende meisjes. Het is een teken dat ze zich goed in hun vel voelen. En het is de belofte van een goede sfeer in de kamer. Aan de andere kant vermijd ik de meisjes die altijd met een lang gezicht lopen. Ik hoef u niet uit te leggen waarom.

Agronymus1, Wandelaar5 and 5 other users have reacted to this post.
Agronymus1Wandelaar5hotmister1985LoveFromParisHuppelaarijsbeerFunkyFritz