Forum breadcrumbs - You are here:Gentlemen's ForumLadies: LadiesNatascha/Nancy
Please or Register to create posts and topics.

Natascha/Nancy

Hi Natascha and Nancy,

Is it possible to send you a personal message through this forum? Regarding a question about your services. Many thanks in advance.

 

Personal messages are not (yet?) possible.
Also, at the moment N&N are on vacation.
And the answer to your question about service is "YES" 😉

 

Wandelaar5 has reacted to this post.
Wandelaar5

It’s been 18 months since I last met N & N. Can’t wait to meet again  😀

 

They are still both 39, just like 18 months ago! 😉

Nancy is altijd fantastisch, hele goede GFE. Hoop haar snel weer te zien!

See you Saturday lady's 🥳😘

maandag 9 november 2021

Na een kwartiertje een eerste kamer met Natascha. Oh my God. Wat een hartstochtige dame is Natascha, zoenen heerlijk, een blowjob van heb ik jou daar, zelf genietend van mijn aanrakingen, leidend tot een tweetal luidruchtige orgasmes. Ik genoot van haar lichaam. Daarna alle remmen los om mij te verwennen. Klasse. Ik wilde in dit uur nog niet klaarkomen, en had haar dat van te voren verteld. Het op het randje brengen en dat lang volhouden beheerst ze tot in de puntjes! (nieuwe prijs: 110 euro)

Heerlijk. Dank je wel Natascha!!! 😀

hotmister1985 and Dutch-gentleman have reacted to this post.
hotmister1985Dutch-gentleman

maandag 9 nov 2021

 

Na een beetje bij zinnen gekomen te zijn dan toch maar op jacht naar Nancy. Ik krijg het er nog warm van als ik dit zit te typen. Wat een aangename vrouw. Haar enorme uitstraling schrikte mij (zoals bericht) af, totaal ten onrechte. Leuke meid, met een seksuele intelligentie die de mijne ruim overtreft. Veel te leren dus, zelfs op mijn leeftijd. Nancy zegt dat ze enorm van mijn aanrakingen geniet, en als mijn observeren vermogen mij niet in de steek laat leidde dat dat een aantal orgasmes bij haar. De lichaamssappen vloeiden rijkelijk, en ik genoot enorm. Hoe ze in staat is mij een vol uur in opperste geilheid te houden is mij een raadsel, maar dat is precies wat ze doet. Wat een inzet, passie, medeleven. Een orgasme van heb ik jou daar bij mij resulteerde.

Oh, Nancy, dank voor deze super illusie! Heerlijk.

😀  😀  😉  😀  😀

hotmister1985, Dutch-gentleman and loving-it have reacted to this post.
hotmister1985Dutch-gentlemanloving-it

donderdag 02-12 sessie met Natascha

😀  😛  😀  😀  😛  😀  😀  😛  😀  😀  😛  😀

Favoriet nummer twee, Natascha, was op de achtergrond even in beeld verschenen, en ik brak mijn plezierige conversatie met Christine af, om Natascha te volgen. Ik trof haar in de kino, en begroette haar op een plezierige manier. Even kroelen op een kino bankje. Ohhhh my god, wat een instinkt heeft deze dame om een man te behagen. De niet meer zo kleine mynasch was in een mum van tijd op oorlogssterkte, terwijl Natascha onverstoorbaar door kletste/kwebbelde, en ik alle moeite had om mijn kop bij het gesprek te houden. Een paar heerlijke tongzoenen, en op naar de kamer.

Henrietta bezorgde ons kamer 25, wat per definitie mijn geluksgetal zou moeten worden! En dat werd het. Uitgebreid strelen, tongzoenend staand voor het bed. Haar voet op het bed, zodat mijn vingers net nog een stukje ero zone konden mee nemen. Een heerlijk voorafje, waarna ik aanbood een uitgebreide massage uit te voeren, dat ik grote dank werd aangenomen. Ze genoot zichtbaar en hoorbaar. Overgegaan in een klets natte befbeurt, en het stond al gauw 1-0 voor Bulgarije. Ik was aan de beurt, godsklere, wat een erotisch intellect. Heerlijk. Met handen, haar lichaam, tieten, kut, billen werd mijn lichaam tot het uiterste in vlam gezet. Een magistrale blow job (hemeltje wat een diepte). Daarna schijn neukend op de kleine mynasch neergestreken. Ik bewoog haar omhoog zodat ik haar kutje voor een tweede keer kon bewerken. Mijn hemel wat een gevoel als ze op mijn mond klaar kwam. Jummie. Condoompje erom en ze bereed de kleine mynasch alsof het een jonge god was. En zo voelde ik me ook! Tof zeg. Wat een sessie. Leuke vrouw, gevat, gerijpt, en gevoelig voor het respect dat ik voor haar heb!

😀  😛  😀  😀  😛  😀  😀  😛  😀  😀  😛  😀

Wandelaar5, Dutch-gentleman and loving-it have reacted to this post.
Wandelaar5Dutch-gentlemanloving-it

donderdag 02-12 2021 sessie met Nancy

😀  😎  😀  😀  😎  😀  😀  😎  😀  😀  😎  😀  😀  😎  😀

Tweede sessie met, hoe kan het ook anders mijn nummer een favoriet van dit jaar: Nancy. Helemaal een type waar ik niet op zou vallen, toch een aantal maanden geleden een keer geprobeerd, en sindsdien absoluut fan. Ik kan er niet over uit. Begroeting op de trap (na mijn sessie met Natascha), met een overheerlijk wellustige volle tongzoen. Ze wilde me onmiddellijk boeken, maar ik wilde eerst even iets eten, en een beetje energie op doen. Afgesproken voor drie uur. Terug van mijn snacks kwam ik haar opnieuw tegen, en de kleine mynasch meldde zich zonder aarzelen….besloten om onmiddellijk de koe bij de horens te vatten (ja ja), en plan gewijzigd naar half een. Kamertje in de kelder, kan het mij wat schelen, als Nancy er maar is….

Nu, heren beren, dat was ze. Super sessie, wat een warme meid is dit zeg, zeg gerust heet. Uitgebreid tongzoenen, heerlijk lichaam verkenning, massage in extenso, een enorm orgasme ontlokt, en wel een keer of vijf door haar al squirtend drijfnat gespoten. Mijn hemeltje, wat een dames geweld. En dan hoe ze mij als oude beer weet op te zwepen. Volgens mij gaat haar blow job tot ongeveer mijn navel. Ongelooflijk. Een uurtje waaraan ik d komende maanden nog met veel plezier aan zal terug denken. En het is gewoon een heel leuke vrouw. Altijd even tijd nemen om je gedag te zeggen, elke keer opnieuw. Aaitje, kusje (en wat voor), en helpend met de keuze van andere dames. Ze raadde me nu Cataleya aan: daar had ze van haar klanten uitsluitend goede berichten over gehoord…

ik vrees dat Nancy mijn nominatie voor miss ijsbeer 2021 in de wacht gaat slepen

😀  😎  😀  😀  😎  😀  😀  😎  😀  😀  😎  😀  😀  😎  😀

Wandelaar5, Dutch-gentleman and loving-it have reacted to this post.
Wandelaar5Dutch-gentlemanloving-it