Forum breadcrumbs - You are here:Gentlemen's ForumLadies: LadiesNatascha/Nancy
Please or Register to create posts and topics.

Natascha/Nancy

donderdag 16 december...

😀  😀  ❗  😀  😀  😀  😀  ❗  😀  😀 😀  😀  ❗  😀  😀

 

Tweede sessie met Natascha, ik had eigenlijk met Nancy afgesproken om 12:30, maar die bleek overbooked. Blij voor haar, jammer voor mij, en Natascha bleek een super invaller. Een sessie om in de top vijf van mijn sessie bij te schrijven. Ik ben geen macho, en houd van zacht, softe massage, veel vocht, lichaamswarmte. Alles kwam aan bod. Superb tongzoenen, vingertoppen aaien zodat alle haartjes overeind gaan staan. Strelen over je hele body. Een heerlijke oliemassage bij haar en bij mij. Mooie illusie dat ik Natascha een paar keer tot een hoogte punt bracht. Een poosje in elkaar verstrengeld gelegen om bij te komen. En dan een aandacht voor mijn lichaam van Natascha, die al haar vaardigheden uit de kast )less haar lichaam) haalde om mij te plezieren. Een blowjob zoals allen Natascha en Nancy dat kunnen. En standje girl on top om de kleine mynasch eens stevig aan te pakken. Nog een beetje blowjob als toetje, en een hoogte punt met haar hand zodat het sperma tot aan het plafond kwam. Oeeeeefffffff, wat een sessie. Nog een beetje nagenieten in elkaar en helaas een vol uur was alweer om!! Gedenkwaardig sessie. I uur 110 euro)

 

😀  😀  ❗  😀  😀 😀  😀  ❗  😀  😀 😀  😀  ❗  😀  😀 😀  😀  ❗  😀  😀

Dutch-gentleman and Christoph have reacted to this post.
Dutch-gentlemanChristoph

Donderdag 3 maart 2022

😀  😉  😛  😀  😉  😛  😀  😉  😛  😀  😉  😛  😀  😉  😛

Een eerste sessie van deze dag met Nancy was onvermijdelijk. We aren het paar met de eerste sleutel, en gewapend met een aantal roomsoezen op weg naar kamer 11. Wat een sessie is het geworden. Nu ben ik niet zoveel gewend en voor velen van de doorgewinterde lezers is het allemaal bekend. Voor mij niet. Ik ben geloof ik geen macho (nooit geweest vrees ik) en ben liefhebber van zacht/romantisch/strelen/ tongzoenen, massage etc etc. Alles kwam bij Nancy aan bod. Tongzoenend staand voor het bed, met haar zachte vingertoppen mijn hele lichaam bestrijkend, mijn zenuwstelsel stond regelmatig op oververhit. Een erectie waar ik trost op was, en Nancy begon al vuriger te zoenen, te transpireren over haar hele lichaam, en geraakte langzaam maar zeker in een andere gemoedstoestand. Haar eerst eens zachtjes met J&J babyolie ingesmeerd, waarna ik een uiterst zachte massage op haar rug/benen/ en natuurlijk billen kon plegen. Omgedraaid en daarna de voorkant aan de beurt. Ze werd natter en natter, ademhaling en toonhoogte werd hoger en hoger, en een fors orgasme met heftig squirting vond plaats. Wat een extase voor een oude man. Ze trilde heftig, maar gaf aan heel graag verder te gaan. Inmiddels was ze op mij komen liggen en met super bewegingen over mijn buik/penis/boven benen droogneukte ze mij en kwam opnieuw een aantal malen heftig klaar. Oh my god. Wat een heerlijk klets natte sessie. Nu was ik aan de beurt, en ik werd ook een de hoogste stand van opgewondenheid gebracht door een bovenaardse blow job. Zachtjes aan de ene kant. Zo diep dat ik dacht dat Nancy het niet zou overleven aan de andere kant. Het voelde als van een andere wereld. Dat was het volgens mij ook. Mijn hemel wat een sessie. Bulgarije-NL: 5-1 .Een uur dat ik me nog wel een poosje voor de geest kan halen. Dank je Nancy. De hele dag door blijft ze uiterst vriendelijk, kusje hier, even wat drinken daar, streeltje zo.. klasse vrouw!

 

😀  😉  😛  😀  😉  😛  😀  😉  😛  😀  😉  😛  😀  😉  😛

Wandelaar5 and Dutch-gentleman have reacted to this post.
Wandelaar5Dutch-gentleman

donderdag 3 maart 2022

😀  😉  😛  😀  😉  : 😀  😉  : 😀  😉  : 😀  😉  :

 

Tijd voor een tweede sessie rond een uur of vier. Inderdaad Natascha zocht mij op in de bar. En stelde voor een sleutel te gaan reserveren! Ook deze sessie was boven wereldlijks. In grote lijnen als bij Nancy beschreven, maar toch zijn de meiden echt heel anders.

Een vrij partij voor het bed, waarbij Natascha haar voet op een bidet zet zodat ik net beter bij haar erotische plekjes kan. Ook hier blij ik een softie. Met de topjes vna mijnvingers langzaam over haar hele lichaam strelen. Na een poosje haar op haar knietje op het bed gezet en hoofd ook op het bed. Forse hoeveel olie op billen en rug en eens rustig uitgemasseerd. Eindige met mijn mond op haar rug en dan langzaam richting bilnaad/vagina. Ze begon heerlijk te kreunen. Even door gezoend aldaar en wat met mij tong haar vagina/clitoris gestreeld. Oooooooooo gouden greep met een enorm orgasme. Ook de voorkant nog eens ter hand genomen, en opnieuw bij haar kutje beland. Mijn hemel waar haalt ze al die energie vandaan, met een tweede orgasme werd mij hoofd heerlijk samengeknepen tussen haar dijen (lekker plekje). Even bij liggen komen en hierna werd ik het onderwerp van de plaats van handeling. Welaan makkers, Natascha met haar ervaring weet hoe ze een oudere beer kan behagen. Ik zal het bij de goddelijke blowjob houden, waarbij ze naast mij op haar knieën zit zodat ik net met mij linker hand haar vagina kan bevoelen. Super geil met je vingers in zo’n kletsnat kutje, terwijl een zachte hete mond langzaam maar zeker de druk in je erogene zone;s via je stevige paal opvoert. Slurpend, spugend, zuigend. Ik hield het niet meer vol en miljoenen kleine halve mynaschjes explodeerden uit mijn lul. Mijn hemel, ze zaten tot op mijn eigen gezicht…. Lang geleden dat het zo’n vulkaan eruptie was!!! Een ander voor mij onvergetelijk uur op een kamer. Thanks Natascha!!

 

😀  😉  : 😀  😉  : 😀  😉  : 😀  😉  :

Wandelaar5 and Dutch-gentleman have reacted to this post.
Wandelaar5Dutch-gentleman

Blij dat na de eerste mindere opmerkingen meer mannen blij van dit bijzondere duo N&N worden.

Wordt dus eens tijd om de eerste kennismaking te herhalen.

Was na lange tijd weer eens van plan om op een zondag Sixsens te bezoeken. Zijn N&N komende zondag aanwezig?

Hallo zusammen

Ich war heute das erste mal mit Nancy auf dem Zimmer und ich muss sagen es war Fantastisch.
Sie geht super mit. Super Service. Das war 100% nicht das letzte mal mit ihr 👍🏼

Dutch-gentleman has reacted to this post.
Dutch-gentleman
Quote from Dutch-gentleman on March 11, 2022, 8:26 pm

Blij dat na de eerste mindere opmerkingen meer mannen blij van dit bijzondere duo N&N worden.

Wordt dus eens tijd om de eerste kennismaking te herhalen.

Was na lange tijd weer eens van plan om op een zondag Sixsens te bezoeken. Zijn N&N komende zondag aanwezig?

beiden waren vrijdag 18 maart in alle volheid aanwezig!

vrijdag 18 maart sessie met Nancy

😀  😉  😯 😀  😉  😯 😀  😉  😯 😀  😉  😯 😀  😉  😯

Na de koffie te hebben genuttigd (geef toe veel ik deed aan tijdrekken) onder de warme belangstelling van de dames als eerste Nancy uitgenodigd. We waren het team dat als eerste een sleutel van Henriette kregen overhandigd!

Het werd een super uur. Ik heb al veel over Nancy geschreven. En ik wil deze keer maar eens niet in herhalingen vallen. Het werd een van de betere sessies met haar. Nancies ingevingen zijn voor mij genieten. Volle aandacht van een hartstikke leuke fraaie vrouw. Ik gedurende een vol uur in opperste extase. Wilde nog niet klaarkomen, maar was wel steeds op het randje gehouden. Absoluut Spitze deze Nancy. Drijfnat van allerlei lichaamssappen verlieten we het bed, en konden we samen douchen in deze luxe kamer! Ik vrees dat ik superfan ben.

😀  😉  😯 😀  😉  😯 😀  😉  😯 😀  😉  😯 😀  😉  😯

Tropische_verrassing, Dutch-gentleman and Ascari have reacted to this post.
Tropische_verrassingDutch-gentlemanAscari

vrijdag 18 maart sessie met Natascha

😀  😉  😯  😀  😉  😯  😀  😉  😯  😀  😉  😯  😀  😉  😯

Tweede sessie van de dag met Natascha. Ook in deze sessie veel wederzijds respect, en wat kan ik veel van Natascha leren over mijzelf…en dat op mijn leeftijd. Allebei genietend van het samenzijn, de seks, lichamen. Omhelzingen, sensuele zoenen, elkaars lichaam verkennen, overgeven aan genot/lust, en deze keer tot een super orgasme gebracht door de weergaloze Natascha. Oh my god. Ik lust er inderdaad wel pap van.

 

😀  😉  😯  😀  😉  😯  😀  😉  😯  😀  😉  😯  😀  😉  😯

Tropische_verrassing, Dutch-gentleman and Ascari have reacted to this post.
Tropische_verrassingDutch-gentlemanAscari

uit mijn verslagje Sixsesn 07 april 2022

😀  🙂  😉  😀  🙂  😉  😀  🙂  😉  😀  🙂  😉

Eerste sessie snel besloten met Nancy. Opnieuw voor mij een onvergetelijke ervaring. Met veel gevoeligheid weet ze zich in mij te verplaatsen en met een erotische intelligentie van wereldklasse is elke sessie weer anders. Ze geeft zich helemaal. En ze geniet zo te zien/horen/voelen ook veel van mijn seksuele activiteiten. Mijn hemel, een vol uur in de hoogste staat van opwinding, geen moment van verslapping. Wat een vrouw!!

Tweede sessie, niet onverwacht, met Natascha. Ook een super sessie met deze dame. Voor mij ook hogeschool “genieten”. Zal deze keer kort blijven. Warmte, strelen, massage overal, heerlijke tongzoenen. Super befsessie, een erotische versnelling waar ik helemaal in mee ging. Ik hoop maar dat mijn oude hoofd dat nog allemaal kan meemaken. Geen plekje op mijn lichaam bleef gespaard. Gelukkig maar!!! Dank Natascha.

😀  🙂  😉  😀  🙂  😉  😀  🙂  😉  😀  🙂  😉

Wandelaar5 has reacted to this post.
Wandelaar5

Zomer 2021 : al vele jaren in meerdere clubs heel veel sessies met Natascha doorgebracht, altijd naar absolute tevredenheid. Ze had mij die dag al snel in de gaten, en gaf aan eerst beetje wellness. OK. Maar je kan er vergif op in nemen dat ze terugkomt. Ze kwam alleen aanlopen met Nancy, vertelde beste vriendin etc. En dat Nancy net zo goed was als zei, en vroeg toen: waarom neem je ons niet allebei? Ik geloofde haar direct, maar Nancy heeft een dusdanige porno-uitstraling dat ik met haar , zonder advies van Natascha nooit zou hebben aangedurfd. Maar nu wel  😀 . Allemachtig, een trio, dit was genieten “Pur Sang”. Het leek wel of 3 tongen in elkaar verstrengeld waren, en 2 monden om de kleine Boybensdorp heen, super ! Nancy super gevingerd terwijl zij mij heel heftig pijpte, terwijl ik met Natascha tongzoende, en zij mijn ballen tegelijkertijd masseerde. Wat werd Nancy nat !! ( squirten ?). Een ervaring die ik niet snel zal vergeten…. (Dubbel aftikken), maar elke daalder waard ! Ik ga dit weer doen 😍

Wandelaar5 has reacted to this post.
Wandelaar5