Please or Register to create posts and topics.

THE LAST NEWS

Vorig jaar was het gesloten,dus tijdelijk liever dit, maar die coronashit is nog niet weg 😡

Bachatero and Keffman have reacted to this post.
BachateroKeffman

Was van plan om maandag weer een bezoekje te brengen, maar wellicht kan SixSens zelf hier ons een passender antwoord op geven! Ben in ieder geval blij dat niet helemaal het slot op de deur gaat.

Quote from Keffman on November 12, 2021, 10:33 pm

Was van plan om maandag weer een bezoekje te brengen, maar wellicht kan SixSens zelf hier ons een passender antwoord op geven! Ben in ieder geval blij dat niet helemaal het slot op de deur gaat.

dit is het passende antwoord dat ik eerder al geschreven heb

Sauna mag tot 18 uur open en sexwerkers mogen inderdaad tot 18 uur werken. Vandaar ook de extra scherpe dagprijs van € 50 gedurende de komende 3 weken.

Je kan dan vanaf 10 uur tot 18 uur gebruik maken van alle faciliteiten en tussen 18 en 20 uur blijven de bar en het restaurant open. Gezellig eten, drinken en keuvelen met beren en dames...zonder betaalde sex.

 

Hoe gaat het er vanaf zondag uit zien in Sixsens? In ieder geval dicht om 17 uur, binnen weer mondkapjes op als je niet zit, 1,5m afstand en iedereen weer zitten. Maar hoe wordt om gegaan met de toegestane 1/3e van de capaciteit?

Wandelaar5 has reacted to this post.
Wandelaar5

Weet iemand of de klanten en de dames om 17.00 uur de club verlaten moeten hebben? Zo ja, is er dan een tijdstip bepaald waarop de mensen van de kamer moeten zijn?

Rond 16.00 aan je laatste kamer beginnen en zo rond half 5 of iets daarna ( wellicht uiterlijk kwart voor)  afronden.
Al heb je nu al wel een spitsdrukte rond 15.00 …doordeweeks dan, geen idee hoe het weekend is.

Agronymus1 and Wandelaar5 have reacted to this post.
Agronymus1Wandelaar5

Zondag was het echt vanaf ongeveer half 5 afgelopen. Het grote licht beneden ging aan. Het buffet bleef tot ongeveer 16:45 staan. Iedereen moest om 17 uur buiten staan. Spitstijd voor de kamers begon zondag al rond 13 uur.

Agronymus1 and Seneca have reacted to this post.
Agronymus1Seneca

Bedankt voor de info. Dat betekent dus vroeg beginnen als de tijd van plezier drie uren bedraagt.

Seneca and Wandelaar5 have reacted to this post.
SenecaWandelaar5

Hallo,

Ik wil donderdag voor de laatste keer dit jaar weer eens een bezoekje brengen.  Volstaat een QR code om binnen te mogen?

En geldt dat ook voor de dames?