Please or Register to create posts and topics.

Te oud voor een bezoek aan een sauna club?

12
Quote from Curioushans on January 14, 2023, 6:54 pm

Ik ben overigens 60+ en over het algemeen vinden de dames mij leuk.

Ik ben zelfs 70+ en in het algemeen zeggen mij de dames (ten minste dezen die ik regelmatig naar een kamer sleep - of meestal omgekeerd ) dat zij liever wat tijd doorbrengen met een rustige en respectvolle oude gast zoals mij dan met een jonge loopse stier :))

LoveFromParis has reacted to this post.
LoveFromParis

U moet absolyt sixsens bezoeken , voor eider gast is er snoep

Wat is in hemelsnaam jouw probleem? Waarom heb jij in vrijwel AL je posts de behoefte/drang je uit te laten om wat anderen hier posten?
Ik post inderdaad louter vrij rooskleurige verhalen omdat ik die kamers ook zo ervaar. Als een dame goede service aan mij geeft en ik heb een TOP kamer dan post ik dat. Ik neem in ieder geval nog de moeite om zo nu en dan een verslag te posten en mijn ervaringen te delen en andere bezoekers tips te geven. Dat handjevol schrijvers waar jij op doelt, is dat mijn schuld probleem? Kan ik er iets aan doen dat niet meer mensen hun ervaringen delen? Misschien komt het wel door de negatieve feedback die jij hier keer op keer neerplempt. Laat een ander in z’n waarde en toon tenminste wat waardering voor de tijd en moeite die een ander steekt in z’n recensies, verslagen e.d.
Ik ken je niet (en jij mij niet) en dat vind ik helemaal niet erg maar ik krijg steeds meer de indruk dat jij een toetsenbordheld bent. Beetje vanuit je veilige omgeving kritiek uiten en andermans mening wegzetten als niet eerlijk en niet relevant. Alsof jij ook maar 1 haar beter bent…. Gast hou hier gewoon mee op.

 

Ai, nooit een andere mening hoeven slikken?

Praat niet over respect als je niet fatsoenlijk met andere meningen om kunt gaan.

Maar je hebt wel een punt.

Voorop stellende dat het maar 2 schrijvers betreft uit de top vijf schrijvers. Ik doe niet of er geen eerlijke berichten geschreven worden, het is een vaststaand feit dat er geen eerlijke berichten geschreven worden. De schrijvers daarvan weten dondersgoed dat ze de boel besodemieteren.

Blijf jij lekker geloven dat je iets goeds doet voor een ander. Zolang je dat idee in je hoofd hebt zul je iedere keer dat ik genuanceerd en relevant commentaar geef in je toerenbegrenzer schieten. Misschien moet je eens afvragen waarom dat is?

Mijn commentaar is juist relevant omdat het een andere kant belicht. Je wilde toch het eerlijke verhaal zodat anderen zich een fatsoenlijk beeld kunnen vormen?

Het eerlijke verhaal is dat één van de mannen die je bericht een duimpje gaf al jaren elk berichtje over zijn club vriendinnetjes één op één naar ze doorstuurt. Een ander schrijft in dit forum niet gediend te zijn van commentaar door de dames op het noemen van verleende service maar claimt op een ander forum ineens dat er over bepaalde dames niet geschreven mag worden. En dat is een heel klein tipje van de sluier. Maar het geluk is aan jullie zijde. Op dit forum kun je ten alle tijden berichten aanpassen. Dus wellicht is het dadelijk al verdwenen als je gaat zoeken.

Het eerlijke verhaal is dat wat ik in schrift doe, jullie onder elkaar aan de bar doen. Ik heb er wel eens bij gestaan. Je hebt gelijk hoor. Ik ben een toetsenbord held. Wil niet gekend worden als schrijver. Want ik ga mijn plezier in een uitstekende club niet laten vergallen door mensen die direct met je informatie de boer op gaan voor hun eigen gewin. Leon kan er over mee praten als J weer bij A heeft staan vertellen. Zelfde geld voor een maat van me. Nog dezelfde dag na kennismaking komt een vaste clubdame verhaal halen waarom die hele grote man ineens over hem en de fora begon te zeuren.
Is dat respect voor anderen? Schrijf dan van Dale aan om de definitie van respect aan te passen. En neem een voorbeeld aan Salsa. Positieve berichten zonder mensen te willen sturen.

 

dievanhiernaast and blackjack have reacted to this post.
dievanhiernaastblackjack

Ik heb de moeite genomen als passieve lezer van dit forum om toch even te reageren. Ma doare in pula slaagt de nagel op de kop wat de 2 aangehaalde schrijvers betreft. Als regelmatige bezoeker met een heldere kijk op de zaken, doorprik je de aangedikte en rooskleurige verhalen die enkel dienen voor eigenbelang of zelfverheerlijking. Het is zeer terecht dat hij argeloze lezers hierop blijft wijzen.

jules1, LoveFromParis and Banderas have reacted to this post.
jules1LoveFromParisBanderas
12