Forum breadcrumbs - You are here:Gentlemen's ForumOVERIGE: OVERIGEup sellen
Please or Register to create posts and topics.

up sellen

Denk niet dat Beatrice voldoet aan de gegeven omschrijving.

Om verdere speculaties te vermijden zal ik het maar schrijven, Bianca.

Heb er zelf geen ervaring mee maar met de beschrijving die gegeven werd zal ik er niet ver naast zijn.

Is steeds goed verzorgd en gedraagt zich ook zo, wetende/denkend dat zij de mooiste is.

 

berend55, Agronymus1 and 3 other users have reacted to this post.
berend55Agronymus1Wandelaar5jules1LoveFromParis

@peter095  IK heb het gevoel dat jij de juiste naam hebt BIANCA 

Zij heeft geen siliconen borsten een klein beetje hangend zijn ze (niet storend hoor)  (mooie witte tanden )lang mooi haar  extensies .Maar dan weten jullie denkelijk meer .

En inderdaad goed verzorgd en gedraagt  zich ook zo >precies wat peter zegt en wetende /denkende dat ze de mooiste is klopt perfect!!

NOU er zijn heel veel mooie(en mooiere) vrouwen in SS (echt wel)........ zijn ze niet van buiten mooi ,dan heel veel van hun  wel  van binnen!!!! (heel erg belangrijk) Voor mij althans .ENNN ze presteren ook nog . Voor het SS tarief,Geef altijd TIP .

 

Maar idd deze Bianca (zal wel veel geboekt worden op haar uiterlijk) ieder zijn ding ,maar wat een omhoog gevallen meid ...

IK ben de mooiste ik kan me dat permiteren ,al mocht ik  gratis NEE DANK U .  Verpest samen met eerder genoemde vrouwen de hele boel ,en het einde van het liedje is (zijn ) ..... ZE WEG  .   onthoudt !!!!          die goed doet die goed ontmoet 😉   En dat houdt bij Bianca  gegarandeerd binnenkort op .     welterusten allen tot snel  in de snoepwinkel 🙂

Berend

Wandelaar5 and LoveFromParis have reacted to this post.
Wandelaar5LoveFromParis

Of de B van Bianca? Die voldoet ook aan de beschrijving vwb kleding en haarstijl toen ik haar vorige week donderdag zag. Ze gaat ook wel met die hele slanke Sandra om.

Wandelaar5 has reacted to this post.
Wandelaar5

Ben nog niet zo bekend met dit forum , zag de berichten en reageerde met de B van Bianca en pas na het opslaan van mijn bericht zie ik dat er nog twee recente berichten staan waar die naam al in genoemd werd, excuses voor de dubbele en daardoor onnodige melding.

Was gisteren aanwezig en was onrechtstreeks getuige van een voorbeeld van upselling.

Een klant was naar de kamer geweest met Isabelle en bij het afrekenen zei ze koudweg dat het 200 euro voor een uur was waarop de klant vroeg of dit nieuw was. Ze bevestigde dit waarop de klant haar het normale gangbare tarief overhandigde en zei, kom we gaan naar boven naar de receptie.  Klant heeft zich daar beklaagd over de gang van zaken en blijkbaar gelijk gekregen. Zo zie je maar weer dat je, bij uw standpunt moet blijven en niet toegeven.

Overigens zijn de meeste Sixsens dames ook niet gediend met deze manier van werken van hun con-collega's. Eerst en vooral zien zij ook vaste klanten meer en meer afhaken en in de meeste gevallen zijn dit soort upsell dames ook niet gekend om hun goede service.

Men weze dus gewaarschuwd voor dit soort upsell dames.

Molaar, Bachatero and 4 other users have reacted to this post.
MolaarBachateroAgronymus1Wandelaar5LoveFromParisvergeetachtige beer

Ik vind dit toch een graadje erger dan upsellen hoor. Upsellen is het aanbieden van extra diensten tegen bijbetaling, toch?

Deze dame tracht de boel  keihard op te lichten.

Bachatero, Wandelaar5 and Dutch-gentleman have reacted to this post.
BachateroWandelaar5Dutch-gentleman

Bij normaal upsellen heb je vooraf de keus of je aan het verzoek van de desbetreffende dame wel of niet voldoet. De dame in kwestie zal de keus dan ook  accepteren.

Ik weet niet of het nog steeds gebeurt maar in het verleden kwam upsellen ook achteraf voor. Of acties die in Sixsens onder  "normaal" vallen maar waarvoor een enkeling achteraf meent een extra te moeten  berekenen.

De laatste keer een goede ervaring met de horloge van een van de dames gemaakt. In het verleden ook al meegemaakt dat de horloge behoorlijk voorliep. Maar jammer genoeg weet ik steeds wanneer ik in een kamer verdwenen ben. Dus vergeefse moeite van een dame, die al een hele tijd niet meer gezien is.

Tja, hier is de laatste tijd al vaker op gewezen dat bepaalde dames andere prijzen hanteren dan het overgrote gedeelte. En eigenlijk staat in de regels van Sixsens dat bedragen louter en alleen tussen dame en haar gast worden overeengekomen en dat Sixsens daarin geen partij is. De betreffende gast heeft dus eigenlijk geluk gehad dat hij iemand van Sixsens heeft getroffen, die wel partij heeft genomen en in dit geval in het voordeel van de gast. Want in principe is het haar woord tegen zijn woord en moeit Sixsens zich er niet mee.

De enige bedragen die openlijk bekend zijn zijn de toegangsprijzen maar in het geval van de bedragen, die dames vragen is het meer een gentleman's agreement waarbij men er vanuit gaat dat het eerste halfuur 60 Euro aantikt en ieder volgend halfuur 50 Euro. Maar als ik mij niet vergis heeft men hier al geklaagd dat er ook dames zijn, die voor elk halfuur 60 Euro vragen.

Dus zit er maar een ding op voor nieuwe gasten of bij nieuwe dames: voordat men de sleutelvraag regelt "luid en duidelijk" afspraken over "tijd en geld" maken.

Bachatero, Pindabeer and Wandelaar5 have reacted to this post.
BachateroPindabeerWandelaar5

Ik hou zelf gewoon de tijd bij, en mocht de dame het er niet mee eens zijn, dan lopen we naar de sleuteluitgifte. Ik neem aan dat daar staat hoe laat de sleutel is uitgegeven.
Maar de dame tieft haar ruiten in, niet de mijne.

berend55, Bachatero and Wandelaar5 have reacted to this post.
berend55BachateroWandelaar5

Als ik met de meid nog nooit op de kamer was, vraag ik altijd naar de prijzen. wil ze extra voor pzc of tongzoenen, zal ik geen kamer met haar doen. Moet wel zeggen het upsellen ben ik nog niet vaak tegengekomen in sixsens.

En heb altijd een horloge om, zodat ik de tijd een beetje in de gaten kan houden.

Als een dame niet wil tongzoenen, kan ik mee leven, ga er alleen niet extra voor betalen.

berend55, Bachatero and Wandelaar5 have reacted to this post.
berend55BachateroWandelaar5
Quote from peterp095 on September 8, 2022, 5:36 am

Was gisteren aanwezig en was onrechtstreeks getuige van een voorbeeld van upselling.

Een klant was naar de kamer geweest met Isabelle en bij het afrekenen zei ze koudweg dat het 200 euro voor een uur was waarop de klant vroeg of dit nieuw was. Ze bevestigde dit waarop de klant haar het normale gangbare tarief overhandigde en zei, kom we gaan naar boven naar de receptie.  Klant heeft zich daar beklaagd over de gang van zaken en blijkbaar gelijk gekregen. Zo zie je maar weer dat je, bij uw standpunt moet blijven en niet toegeven.

Ik denk  dat deze Isabelle geen toegang meer moet krijgen In sixsense ,wat al vaker gebeurt is bij dit soort  gevallen .Ben benieuwd hoe SS met dit soort Ongemakken  omgaat . dat sixsense geen partij is in prijs dat moeten ze schrijven ... IVM een of andere wet  ,dan zou je als werkgever aangemerkt kunnen worden ,nu betalen de meiden   entree   en zijn ook gast ,........... Net als een ijsbeer :