Forum breadcrumbs - You are here:Gentlemen's ForumOVERIGE: OVERIGEup sellen
Please or Register to create posts and topics.

up sellen

Zo zie je maar weer hoe smaken en ervaringen verschillend kunnen zijn. Ik sprak zaterdag een zeer kritsche ijsbeer die net een kamer met Ruby hadt gemaakt en hij was er zeer tevreden over.

Ben overigens met je eens dat je het best kan melden. Zo had ik enkele maanden terug een probleem met een dame en telkens toen Colinda vroeg of alles in orde was geweest, liet ik duidelijk merken dat er iets scheef zat. Na hier op het forum enkele hints erover te hebben geschreven sprak Beate me er over aan. Tijdje later toen de dame in kwestie toekwam werd ze apart geroepen en heeft Beate in duidelijke bewoordingen duidelijk gemaakt dat het moest ophouden. Sindsdien geen probleem meer gehad met deze dame.

Dutch-gentleman, LoveFromParis and libidinio have reacted to this post.
Dutch-gentlemanLoveFromParislibidinio

.

Bachatero, Wandelaar5 and 2 other users have reacted to this post.
BachateroWandelaar5LoveFromParislibidinio

Om mijn bijdrage aan dit debat te leveren, had ik de mooie Ina in het voorjaar twee keer ontmoet (zoals toen al in mijn verhalen verteld).
De eerste keer in een trio met Dasha die als coach had gediend, en de tweede keer solo, alleen Ina en ik.
Alles was goed verlopen, PZC zonder supplement en uitstekende medeplichtigheid tussen ons.

Bachatero, Wandelaar5 and libidinio have reacted to this post.
BachateroWandelaar5libidinio

helaas moet ik   sofia sofhia   ook bij de upsellers  noemen

voor kussen moet  bijvoorbeeld half uur 60 plus 20 worden betaald .heb het haar netjes uitgelegd dat het niet ECHT om die 20€ ging  maar uit  principe ,ik gaf uur later  L.... die alles op ss nivo deed..... 20€   tip , dus vele schieten zich zelf in de voet HOOP IK .

sopia (sofhia) sophia  gaf als antwoord ik werk hier zelfstandig en maak mijn prijs dus zelf , Maar dat staat op de site natuurlijk voor de buhne  ,  er is onder de vaste dames wel zeker een afspraak ivm met prijzen ....ss  prijs    PRIMA

Molaar, peterp095 and 3 other users have reacted to this post.
Molaarpeterp095FlyerkeWandelaar5LoveFromParis

Dat was vast Duitse blonde Sophia? En niet de donkerharige Sofie uit Letland die goed Nederlands praat?

berend55 has reacted to this post.
berend55

@Wandelaar5  Dat was vast Duitse blonde Sophia? En niet de donkerharige Sofia uit Letland die goed Nederlands praat?

Dit was inderdaad de Duitse Sophia  100%   ,daar in de plaats van de (wel: leuke en vriendelijke mooie (voor mij althans  Duitse Sophia) dat mag ook gezegd worden . Met een andere leuke meid L.... kamer gemaakt 100% service sixsense service !!!!,  ik had van tevoren de service gevraagd aan Sophia,en ze zei het gewoon eerlijk van te VOREN  ,dat er een meerprijs in het kussen zat (dat respecteer ik wel ,en niet wachten tot op de kamer) Maar hoeveel beren vragen wat ze fijn vinden van te voren(service) ? (niet al te veel)

Sophia was echt mijn type ,maar om de andere meiden die zich aan de( Afgesproken) regels houden ,niet gekamerd .Mss komt ze er nog eens op terug ,dan zal ik zeker met haar een kamer willen doen .

LoveFromParis and libidinio have reacted to this post.
LoveFromParislibidinio

Wie is L.? Waarom die geheimzinnigheid?

Waarom die geheimzinnigheid?

@agronymus1 ,ik zou ook kunnen vragen waarom die Nieuwschierigheid ?

Geef me je mailadres maar dan stuur ik je de naam . want ik kan hier Geen Pm sturen .

En wat heeft het voor een meerwaarde voor je ?  als er een meid upselling doet of andere relevante dingen dan schrijf ik de  naam soms wel 3 keer hoor.  Maar nogmaals schrijf je email adres hier en ik vertel het je ,

 

Het is niet zo moeilijk, er zijn bij mijn weten in SS maar 2 dames die een naam hebben die begint met een L waarvan één dan ook nog eens niet zoent…

Wandelaar5 has reacted to this post.
Wandelaar5

.

berend55 has reacted to this post.
berend55