Please or Register to create posts and topics.

Waar mag het

Hoi heren beren

 

Mag er daar ook geeukt worden in de bar en of kino zaal of mag er overal geneukt worden ?

Ga er vanuit dat de dames voor de duidelijkheid hun kunsten het liefste achter gesloten deuren ten toon spreiden. Er zijn mannen die in tegenstelling tot de dames denken dat een blow-job met hoogtepunt in de kino tot de pre-sales behoort en dat er dus niet voor betaald hoeft te worden. Geruzie en gekijf tot gevolg. Daardoor zullen vele dames al snel de sleutelvraag stellen.

Ik weet niet hoever men in de bar mag gaan maar er zijn dames, die er geen moeite mee hebben openlijk met je kleine vriend te spelen en zelfs een blow-job te geven. Dan spreek ik ook uit eigen ervaring.

In de afgelopen jaren verdwenen bij (langere) wachtrijen dames op een gegeven moment wel eens met hun heren naar de kino en dat was niet om handje of smalltalk te houden. Ook op andere momenten was er in de kino wel eens sprake van verdergaande acties.

Of het nou wel of niet mag het ligt ook aan het momentum. Niet iedere man zit in de bar graag naast of tegenover een actief koppeltje. Hou er ook rekening mee dat indien je in de kino actief bent voyeurs zich op jullie activiteiten opgeilen en niet iedereen kan tegen publiek. Maar hou er in eerste instantie rekening mee dat de dames het liefste achter gesloten deuren actief zijn.

Bij veel dames is het ook een punt of ze een heer pas kennen of dat het een vaste gast betreft, die ze eerder vertrouwen.

LoveFromParis and roger have reacted to this post.
LoveFromParisroger