Please or Register to create posts and topics.

Zaterdag 1 juni

Een grauwe en regenachtige dag in Sixsens, terwijl er in het noorden wel wat zon zou zijn. De dag begon leuk. Ik had een cadeautje meegenomen voor Laura en bij de receptie gezegd dat ze niet mocht zeggen van wie het was, maar dat Laura wel zou weten van wie het kwam als ze het open zou maken. Laura kwam nog lachend de bar binnen om mij te bedanken. Iemand bij de receptie had gezegd dat er wel een bom in zou kunnen zitten en dat ze het daarom bij de receptie maar open moest maken. De logica ontgaat me, het zal eerder een kwestie van nieuwsgierigheid zijn geweest omdat de betreffende man er bij bleef staan. Maar goed toen ze zagen wat het was hadden ze zich “Kaput gelachen” zei Laura. Laten we het er op houden dat het iets is waarvan ze erg kan genieten.
Ik maakte kennis met 2 nieuwe mannen die ik wat tips heb kunnen geven. 1 man moest helaas alweer snel weg. De ander was er nog toen ik ‘s avonds laat naar huis ging. Hij voelde zich als een kind in een snoepwinkel en maakte de ene korte kamer na de andere. Verreweg de beste volgens hem was die met Mimi en Kim was een goede tweede.
ik had een trio afgesproken, maar dat werd even uitgesteld. Geen probleem, Vanessa was er, dus weer een prachtig uur beleefd met deze dame die cum laude is afgestudeerd aan de Academia Oralski.
Dan was het ‘s middags tijd voor het trio met Laura (terug na veel te lange afwezigheid) en Bulgaarse Melis. Melis was vorige week naar mij toegekomen met dit voorstel en ik vond dat een uitstekend idee. Het werd een prachtig trio, met veel lol. Melis had er zin in en evenaarde Laura bijna met het tongzoenen. Laura lijkt altijd wel zin te hebben, dus het was een geile bedoening. Dit wordt vast nog wel eens herhaald als trio of 1 op 1.
‘s Middags in de Kino was ik nog getuige van Nancy en Natasha die daar samen losgingen op een man. Dat blijft toch ook altijd weer een goed uitzicht. Mickey kwam vragen om een massage. Deze keer heb ik haar rug uitgebreid gemasseerd in de Kino. Christina zag dat en nam plaats in de wachtkamer om ook gemasseerd te worden. Dus ik heb ook nog hard gewerkt op mijn vrije zaterdag.

Ik had ook weer eens koekjes gebakken. En bij het uitdelen was mij een erg fraaie dame opgevallen: Erika. Niet de oorspronkelijke Erika (lieveling van Bachatero en vele andere mannen). Zo’n dame waarbij je bij voorbaat denkt: “die is zo mooi, de service zal wel tegenvallen”. Maar 2 mij bekende ijsberen zeiden dat ze erg goed was, dus na het eten ben ik na een korte wachttijd met haar in kamer 27 beland. Het werd een erg goede kamer, het verslag staat al in het ladies topic.
Dan was er ‘s avonds nog een striptease show van een dame aan de danspaal, deels begeleid door een man die daar vermoedelijk voor betaald had. Ook wat andere mensen stopte de dame nog wat toe. Om tien voor 11 startte ik mijn auto voor de terugreis. Die was iets langer dan normaal omdat ik door België moest. Het was weer een hele mooie ontspannende dag met veel gezelligheid en humor geweest!

Molaar, Flyerke and 8 other users have reacted to this post.
MolaarFlyerkeVoorzitter van de DKCkridsGregLoveFromParisoupsHerr Fickmmla1972WithHair1960