Please or Register to create posts and topics.

Zaterdag 20-01-2024

12

Zaterdag 20-01-2024

Het was nog fris toen ik m’n auto startte rond de klok van 09:00 uur. Krabde het ijs van de ruiten en de thermometer gaf -0.5 graden aan. Snel de kachel op sambal en op m’n gemakje richting Lemiers kachelen. Onderweg zakte de tempreratuur nog verder (tot -5,0 graden), en de omgeving werd witter en witter. Koning winter had hier behoorlijk huisgehouden, de Limburgse heuvels lagen er schitterend bij, zeker toen het zonnetje doorbrak.

Ik parkeerde m’n auto, P1 was al redelijk vol. Voor zo vroeg op de zaterdag vond ik het al best druk.

Om 10:31 uur rekende ik 30,50 Euro af voor de entree. Ik was de gelukkige winnaar van de tombola, vandaar het gereduceerde tarief. Toen Colinda m’n uitgeprinte kortingskaart zag, moest ze een beetje lachen om het formaat (A3).

Omkleden naar berenvel en hoppetee snel douchen. In de lockerruimte trof ik W en S, uit respect voor hun privacy zal ik alleen de eerste letters noemen. Dat zal ik voortaan vaker doen, als ik me de naam kan herinneren, ik ben en blijf echter soms ietwat vergeetachtig. In de bar een man of 15 en slechts een paar dames. Niet erg, zo gaat dat vaker wanneer ik vroeg arriveer.

Aan de bar in gesprek geraakt met D. een aardige man die deze club zeer regelmatig bezoekt, echter voornamelijk doordeweeks. Aangezien ik een fervent weekendbezoeker ben, is het niet verwonderlijk dat ik deze heer nog niet eerder getroffen had. D. was de dag ervoor (vrijdag) ook geweest en wist te melden dat er toen om en nabij de 80 dames waren. Met andere woorden, ik ging niet te snel van start met kameren, eerst eens zien welle dames op zouden komen draven.

Na een uurtje kwam ook Wandelaar5 binnen en begon het speculeren wie er nu toch WithHair1960 was. Aan het begin van de middag hadden we hem eindelijk boven water. Gloria was de reddende engel die ervoor gezorgd heeft dat W5 kennis kon maken.

Naar mate de dag vorderde werd het langzaam maar zeker drukker. Rond een uur of 1 was het nog erg rustig, rond een uur of 4 was er behoorlijke keuzestress.

Eerste kamer zou zijn met Lulu, deze was weer top. Lekker de tijd ervoor genomen en een heerlijke massage mogen ontvangen als sluitstuk van de kamer. Ik kan er een lang verhaal ervan maken maar het was gewoon top. Niet voor niets Miss Sixsens 2023.

Mijn tweede kamer was met Mimi, we troffen kamer 11 (rond bed, raam en douche). Ook dat was weer top. Onlangs mocht ze kaarsjes uitblazen vanwege haar verjaardag. Ik zou haar 6-8 jaar jonger schatten als dat ze daadwerkelijk geworden is. Top ervaring weer. Zeer intens en misschien dat ik er de volgende keer een langere kamer van maak.

Ondertussen was het al na 7en geworden. Even de voerbakken geplunderd boven, lekkere frietjes met rundvlees en wat stokbrood. En weer terug naar de bar. 2 Topkamers gehad, zou er nog eentje inzitten? Ik had verschillende opties in mijn hoofd (het moest sowieso een dame worden waar ik nog geen ervaring mee had). Mijn eerste optie was al bezet en dus eerst even een rondje gedaan. Terug in de bar maar aan het bier gegaan, ik vermoedde dat het niet meer ging lukken. Tot ik plots Aïsha zag, deze vrolijke goedlachse dame had ik 2 weken ervoor kortstondig gesproken. Ze zat aan de bar dus ik liep even langs om een gesprekje aan te knopen. Aïsha is een schatje, lief stemmetje en spreekt Spaans (en natuurlijk Roemeens en Engels e.d.)

Dus hop naar de kamer. Ik had vantevoren tegen Aïsha gezegd dat het m’n 3e kamer was, en ik al 2 pilsjes op had. Dat zou een succesvolle afsluiting van de kamer mogelijk kunnen bemoeilijken. Aïsha leek niet onder de indruk van die uitdaging. Aïsha zoent fijn, ruikt heerlijk en doet haar best om je te plezieren. Pijpen was goed, het neuken met haar bovenop…bwoh…zeer goed. Goed tempo en stevig, en ze wist me daarom ook zonder enige moeite naar m’n 3e hoogtepunt te brengen. Met haar leuke stemmetje en accent is het leuk kletsen. Prima klik en geslaagde kamer met herhalingsgevaar.

Douchen en naar de bar…

In de avond was de sfeer meer dan prima. Wachttijden vielen mee, er werd behoorlijk gekamerd. En toen er Roemeense/Bulgaarse/Turkse muziek de bar vulde, waren er tal van dames en heren die er een feestje van maakte.

Mona zag er weer prachtig uit en had een goede avond. Een jonge beer had haar voor langere tijd veroverd. Mona danste prachtig en sensueel en betoverde menig heer met haar zwarte outfit waardoor haar goed gevormde derriere er prachtig uit zag. Wat een prachtige vrouw is het. Dikke kans dat ik snel weer m’n geluk bij haar ga beproeven.

Rond 23:30 uur weer richting huis, iets voor 1en thuis aangekomen. M’n bed ingeploft en voldaan in slaap gevallen. Wederom een topdag/avond.

Sixsens het personeel, de dames en de heren….bedankt

En natuurlijk dit forum bedankt voor de kortingskaart.

Agronymus1, Flyerke and 11 other users have reacted to this post.
Agronymus1FlyerkeVoorzitter van de DKCluke0272Tropische_verrassingWandelaar5hotmister1985MemeMooLoveFromParisoupskevinalonewavesWithHair1960

Aansluitend aan mijn bezoek afgelopen weekend, enkel dames gekamerd die prijzen aanrekenden van 80 € tot 120 € voor een half uur.

Zondagmiddag 2x met een dame gekamerd, een uur en half uur voor Euro 110 en 60.

Agronymus1 has reacted to this post.
Agronymus1
Quote from Ringo on January 23, 2024, 9:09 pm

Aansluitend aan mijn bezoek afgelopen weekend, enkel dames gekamerd die prijzen aanrekenden van 80 € tot 120 € voor een half uur.

Het gaat snel rond onder de dames als jij bereid bent om 80-120 Euro te betalen voor een half uur.

Dan moet je ook niet gek opkijken dat je dat vervolgens voor iedere dame mag neertellen. Dat heb je dus volledig aan je zelf te danken.

Maar goed, een paar tientjes extra was geen probleem voor je. Dus…genoeg weer over dit onderwerp.

Het wordt namelijk nogal vermoeiend dat je iedere gelegenheid aangrijpt om hierover te posten, terwijl je er dus zelf een grote rol in speelt maar dat niet erkennen wil.

Agronymus1, Flyerke and 7 other users have reacted to this post.
Agronymus1FlyerkeTropische_verrassingWandelaar5TonioLoveFromParisvergeetachtige beerdievanhiernaastwaves
Quote from Ringo on January 23, 2024, 9:09 pm

Aansluitend aan mijn bezoek afgelopen weekend, enkel dames gekamerd die prijzen aanrekenden van 80 € tot 120 € voor een half uur.

Geld dit ook voor de dames die vergeetachtige beer noemt? Of kom je nooit in Sixsens?

Quote from Mazzelpik on January 23, 2024, 11:57 pm
Quote from Ringo on January 23, 2024, 9:09 pm

Aansluitend aan mijn bezoek afgelopen weekend, enkel dames gekamerd die prijzen aanrekenden van 80 € tot 120 € voor een half uur.

Geld dit ook voor de dames die vergeetachtige beer noemt? Of kom je nooit in Sixsens?

Ik heb in mijn verslag bewust geen prijzen genoemd, dit om van de eindeloze discussie af te zijn. Ik kan je wel een leuke anekdote vertellen…

1 Van de dames met wie ik onlangs op de kamer was, vertelde me namelijk iets. Het was na onze daad en deze dame weet wat ik wel en niet fijn vind. Ik prefereer een GFE met soms wat PSE erbij, en geen crazy stuff. Vrijwel alle dames lopen rond met een uit de kluiten gewassen handtas/mini beautycase. Zo ook deze dame. Ze wilde haar mondwater eruit pakken, toen er plots een roze/paars staafje mee uit de tas viel. Formaatje Labello stick maar dan 1,5 keer de lengte. Ze zag m’n blik en voegde toe dat er klanten zijn die het fijn vinden wanneer ze dat vibrerende staafje in hun anus mogen ontvangen. Ze zei dat het makkelijk geld verdienen was voor haar, want dat zou 50 Euro extra betekenen. Ze zei dat ze een paar klanten had die dat helemaal geweldig vonden. Gedurende die avond (ik laat in het midden wanneer dit was) heb ik wel een aantal heren moeilijk zien lopen. Geen idee of dat het vanwege alcohol was of vanwege een kamerbezoek met speciale wensen met deze of een andere dame. Het zou in ieder geval wel een verklaring kunnen zijn voor de verschillende prijzen die klanten mogen betalen. In mijn kont geen polonaise maar als mensen dat WEL willen, vind ik dat prima hoor, ook wanneer er daarvoor een speciaal tarief wordt gevraagd.

Agronymus1, Wandelaar5 and 5 other users have reacted to this post.
Agronymus1Wandelaar5MemeMooLoveFromPariskevinalonedievanhiernaastwaves

Ik betaal niet voor extra's, de vernoemde prijzen zijn voor wat je kan verwachten, PZC en NMC.  Ik richt mij niet op de ouwe getrouwe dames waar je voor 60 € nog terecht kan maar op de nieuwe garde.  peterp095 maakte onlangs melding van dezelfde ervaringen. Nochtans claimt hij te weigeren voor deze prijzen, dus het fabeltje dat "het snel rondgaat bij dames" of persoonsgebonden is, kan ook opgeborgen worden. Gewoon de werkelijkheid weergeven wat de evolutie is de afgelopen jaren, bij mijn voorlaatste bezoek had ik 1 dame voor 60 €, bij mijn laatste bezoek geen. Het heeft geen zin de werkelijkheid te verbloemen, daar hebben nieuwe of onregelmatige klanten geen boodschap aan.

Ringo, je hebt je punt wel weer gemaakt. Dit was een verslagje over afgelopen zaterdag maar jij maakt het weer ‘jouw’ ding.

Dames (ook nieuwe) die per half uur 120 Euro vragen zonder een enkele extra ben ik nog nooit tegengekomen in SS. Ook daarbuiten niet; zelfs niet in Sharks, Oceans, Wellcum oid.

Óf je zit te trollen, óf het ligt aan jouw eigen insteek richting de dames, óf een combi hiervan.

Maar hoe dan ook: stop met het vervuilen van andermans topics!

Agronymus1, Flyerke and 11 other users have reacted to this post.
Agronymus1FlyerkeTropische_verrassingWandelaar5TonioJonnyFontanekevinalonevergeetachtige beerReizigertestostarossawavesMazzelpikWithHair1960

Sterallures? Die Ringo.

Agronymus1 and vergeetachtige beer have reacted to this post.
Agronymus1vergeetachtige beer

@ringo

Houdt aub op met die onzin. Als dames meer vragen dan standaard(max 80/30) gewoon melden bij de theke. Dit is zelf aangegeven aan mij afgelopen zaterdag. En nou kappen met dat troll gedrag....iedereen is jouw gezeur spuugzat.

Agronymus1, Flyerke and 11 other users have reacted to this post.
Agronymus1Flyerkeluke0272Tropische_verrassingWandelaar5MemeMooLoveFromPariskevinalonevergeetachtige beerReizigertestostarossawavesWithHair1960
12