Please or Register to create posts and topics.

Zaterdag 3 februari

12

En nog merkwaardiger om alleen maar voor één dame naar een club te gaan, terwijl daar nog zoveel meer te beleven valt

(aldus een bezoeker die ook vaak voor één specifieke dame kwam maar ook met andere dames en met bezoekers lol wist te maken).

Agronymus1, Flyerke and 3 other users have reacted to this post.
Agronymus1FlyerkeTropische_verrassingWandelaar5MemeMoo

@garincha
Juist door wél gewoon lekker naar SS te blijven gaan en daar met andere dames te genieten laat je haar het beste zien dat ze het niet handig heeft aangepakt. Ik denk dat als ze jouw wekelijkse  3- uurse pecunia bij een andere dame ziet belanden, ze zich snel zal bedenken 🙂

Het is vooral  bluf/ haar inschatting hoe leuk jij haar vindt waarmee ze probeert hoe ver ze kan gaan, al snap ik dat je dat misschien nu niet helder ziet omdat er van jouw zijde gevoelens in het spel zijn.

Gewoon lekker blijven gaan en pak een leuke andere dame en voor je het weet appt ze je dat ze haar goede klant terugwil. Succes!

 

 

 

Agronymus1, Wandelaar5 and 2 other users have reacted to this post.
Agronymus1Wandelaar5MemeMooLoveFromParis

Zulke dames hebben aan elke vinger 10 van die klanten hangen die enkel voor hen naar de club gaan en telkens urenlang ermee kameren. Een makkelijk verdienmodel en ze vervangen zulke klanten snel genoeg indien nodig. Daar gaan ze niet wakker van liggen of hun tarief veranderen. Nog niet gesproken van alle extra's die ze daarbovenop kreeg aan presentjes en allerhande geschenken.

12