Please or Register to create posts and topics.

Zondag 20 februari

Gisteren voor het eerst sinds 2 maanden weer in Sixsens geweest. Het was een bijna perfect weerzien! Bijna omdat mijn favorietje Vanessa vorige week weer naar huis is vertrokken. Hartelijke ontvangst bij de receptie door Colinda was weer als vanouds net als het ontbijt met haring en gerookte zalm (en nog veel meer). Aardig wat nieuwe dames gezien. Even kort gesproken met een wat langere nieuwe Poolse blonde schone: Martha. TZ zit helaas niet in haar pakket. Een hartelijk weerzien met Nella en (H)Elena. Meteen beide dames maar meegesleurd voor een heerlijk trio. Ik kan het goed vinden met beide dames en dat betaalde zich wederom uit in een fantastische sexueel spel met veel posities, waar alle erotische onderdelen uitgebreide aandacht kregen!
Bijgekletst met wat beren. Iemand offerde zich op om met een nieuwe lange jonge dame te gaan kameren en toen zag ik beauty Carla. Gisteren gekleed in een mooie rode bikini. Veel te jong voor mij, te slank, een uiterlijk dat upselling voorspelt, maar dat is dus niet zo. Ik had eerder een super ervaring met haar gehad, maar ook een wat mindere. Ze zei toen van tevoren dat ze zich niet zo goed voelde. Dus vroeg ik haar hoe ze zich voelde. Goed! Nou mee de kamer op, maar toen kwam Alexia langs. Met Alexia juist het omgekeerde meegemaakt. De eerste kamer matig en de tweede kamer juist veel beter. Alexia is de (te) jonge dame met een grote mond, maar een lief klein hartje, met een bloemen tattoo over de hele lengte van haar been met de mooiste ogen in Sixsens. Besloten om weer voor een trio te gaan, nu met die 2 jonkies. Man man, we kwamen alle 3 gesloopt (nou ja vooral ik op mijn oude dag) en bezweet anderhalf uur later van de kamer.

Lekker lange pauze gehouden waar de sushi en een bamiblok naar binnen werden gespoeld met een bitburger. Die koelkasten waar je gewoon zelf een pilsje kan pakken zijn een mooie toevoeging aan de toch al uitgebreide dienstverlening van Sixsens! Ook lekker gebubbeld. Meestal maak ik 3 kamers, maar ik twijfelde of er nog wat in zat na het trio met de jonkies. Dus na een tijdje besloten eerst maar te gaan dineren. Was weer uitstekend verzorgd waarbij de vis, calamares en warme groente vooral bij mij in de smaak vielen.
Elena stelde mij voor aan Miruna. Volgens haar zou ze heel goed zijn. Miruna blijkt uitgebreide ervaring te hebben opgedaan in Frankrijk en Wellcum. Ik besloot om de trio dag compleet te maken door met haar en (Dark Aisha) nog een trio te gaan doen. Wel een risico, meestal doe ik een trio met 1 onbekende dame. Plus dat ik twijfelde of ik nog wel een langdurige erectie en orgasme zou kunnen krijgen. Beide dames geven een prima service naar Sixsens standaard. Bovendien werd het een extreem gezellig kamertje waarbij er veel gelachen werd. Daarbij vond Miruna als eerste mijn gevoelige plekjes en bleek Aisha  het meest bedreven die vervolgens super gevoelig te bewerken. Aisha had moeite met mijn Barokkar, maar ze was vastbesloten door te zetten en uiteindelijk vonden we een positie waar die toch voorzichtig naar binnen geschoven kon worden. Wel lekker dan zo strak. Bij Miruna kon ik het tempo en de kracht makkelijker opvoeren zodat er ook nog een derde orgasme van de dag uitgeperst werd. Na een afsluitende douche en een Spa rood in de bar, zeer tevreden huiswaarts gekeerd. 3x een trio op 1 dag ga ik niet herhalen, maar was nu na 2 maanden onthouding een perfecte manier om er weer in te komen!

deket, Molaar and 4 other users have reacted to this post.
deketMolaareric vbkridshotmister1985LoveFromParis

Alexa is de (te) jonge dame met een grote mond

Juist dit soort dames houd me tegen om SS (voorlopig) nog te bezoeken. Ik was een regelmatige bezoeker (bijna wekelijks) en met respect voor alle dames. Ik verwacht dan ook respect terug. Als ze mij niet mogen om één of andere reden is het nog geen reden om dit openlijk te uiten.

Quote from peterp095 on February 22, 2022, 1:45 pm

Alexa is de (te) jonge dame met een grote mond

Juist dit soort dames houd me tegen om SS (voorlopig) nog te bezoeken. Ik was een regelmatige bezoeker (bijna wekelijks) en met respect voor alle dames. Ik verwacht dan ook respect terug. Als ze mij niet mogen om één of andere reden is het nog geen reden om dit openlijk te uiten.

Zo zie je maar weer dat smaken verschillen. Ik heb met Alexa alleen maar goeie ervaringen.
Kijk er naar uit om binnenkort weer met haar te kameren.

 

Wandelaar5 has reacted to this post.
Wandelaar5

Heeft weinig me "smaak" te maken. Iedereen zijn eigen voorkeur.

Het gaat er gewoon om, om iedereen normaal te behandelen. Misschien is het in hun land of regio van herkomst de gewoonte maar ik had dit in SS nooit eerder voor, integendeel er zijn genoeg dames waar ik nooit mee "kamerde" en toch regelmatig een praatje maak. De meeste dames kennen mijn voorkeuren (favorieten).

De meeste dames zijn inderdaad vriendelijk, ook als je er nooit mee de kamer op gaat (bijv Anja en het roemruchte duo Nancy en Natascha). Ik heb het gevoel dat Alexia zich soms geen raad weet met haar houding en dan een beetje de stoere bitch speelt. Zo is ze in ieder geval niet. Ik hou het maar op wat té extravert en een jeugd zonde. Als ik jullie ooit samen tref zal ik wel proberen haar een vredespijp richting jou te laten roken.
Probeer er overheen te stappen als oudste en wijste, zodat je weer van alle goede dingen daar kan genieten!

deket has reacted to this post.
deket

Bedankt W5 maar dat hoeft helemaal niet. Iemand die mij raakt kan het vergeten.

Trouwens, ik ben voorlopig ook nog niet van plan om terug te keren, het zit me veel te diep.