Bitte oder Registrieren, um Beiträge und Themen zu erstellen.

Zondag 24 juni

Op deze eerste mooie dag van de zomer van 2024 ben ik weer in Sixsens geweest. Er waren meer mannen op dit idee gekomen, want het was een erg drukke zondag met continu wachttijden voor de kamers. De line-up kwam aardig overeen met die van vrijdag met 2 toevoegingen: Gloria was er weer na een afwezigheid van circa 4 weken en Duitse Melis was er op haar vaste zondag. Er waren ook 5 dames niet: Kim, Stefania, Diana, Joanna en Anja. Veel dames liepen topless rond in het mooie weer, al dan niet tijdelijk of permanent zoals Domenica, Lori, Irina, Mimi, Brianna; af en toe waagde zich ook wat dames in het zwembad en op de stunnerlijst stonden Brianna, Carla, Erika en Angelina. Alina besloot aan klantenwerving te doen door een man bij het zwembad te pijpen en neuken en ondertussen er ook een beetje een pornoshow van te maken voor de toeschouwers. Veel visueel spektakel dus.
Ik was vroeg, dus eerst begonnen met een ontbijt. Goed nieuws er is echte Hollandse nieuwe. Ik had de laatste tijd de haringen laten liggen. Zo tegen het einde van het seizoen werd ik er niet meer blij van. Nu weer die mooie lichte binnenkant.

Vanwege het mooie weer ben ik begonnen met lekker zonnen bij het zwembad. Gedurende de dag heb ik veel gekletst met bekenden en ook weer wat nieuwe mannen. En de eerste kamer heb ik gemaakt met de jarige Vanessa. Dat was als vanouds uitstekend. Zowel het pijpen als het neuken is topklasse. Na die kamer was er sushi en watermeloen. Ik wilde graag een trio met Mimi en Carla, maar Carla was geboekt dus die voor na het eten "gereserveerd" en ik heb mijn eerste kamer gemaakt met Samira 3.0. Samira 2.0 was al flink afgevallen ten opzichte van de oorspronkelijke Samira. Nu heeft deze dame ook nog nieuwe borsten laten monteren. Een mooie B/C cup die goed bij haar lichaam past. Ook deze kamer liep erg goed, er zal zeker herhaling volgen.

Vanwege het mooie weer was er een BBQ. Heerlijk. En omdat het zo druk was, kwamen daar tegen 9 uur zelfs nog wat steaks te voorschijn. Het werd tijd voor mijn trio afspraak met Mimi en Carla. Maar de afspraak van Carla liep uit. Erika was bereid haar plaats in te nemen. Met twee van zulke mooie dames met zulke goede service, werd het een feest zonder weerga in kamer 27.
Het bleef nog lang gezellig en voor een zondagavond was het erg druk en ook na 9 uur bleven er nog nieuwe mannen binnen komen. Uiteindelijk ben ik om kwart voor 10 naar huis gegaan.

Flyerke, Greg und 9 andere Benutzer haben auf diesen Beitrag reagiert.
FlyerkeGregLiefhebberLoveFromParisvergeetachtige beerdievanhiernaastcharlie13doux nôtresWithHair1960Den TekkerDrDre1978

Mooi verslag. Dat brengt me in gedachten terug aan een paar mooie zomerdagen aan het zwembad van Sixsens

Wandelaar5 und doux nôtres haben auf diesen Beitrag reagiert.
Wandelaar5doux nôtres