Please or Register to create posts and topics.

8 juli

Afgelopen donderdag voor de 2e keer in 3 weken heerlijke dag gehad en blij te zien dat er een forum is puur voor SS want voor mij is dit prima en zou mooi zijn als er ook voor 2 duitse favoriete clubs eigen forum komt dat leest sneller maar in de tijden dat het kon is SS afgelopen 1,5 jaar wel een van mijn favorieten geworden en dat komt omdat de meeste van de  vaste dames geen jagers zijn en een goede service verlenen en zo ook donderdag.

stacy, kali en melanie hadden me bij binnenkomst als gespot en waren op zoek naar trio maar dat ging ik niet doen, ik was eigenlijk kijkende voor Emmy maar omdat ik die na het goede ontbijt en vers gemaakte omelet niet kon vinden even een goed halfuurtje met Kali gedaan.   Na een uur lekker buiten vertoefd te hebben even binnen rond gaan wandelen en ik zag een grote heuptattoo en lange zwarte haren   Emmy was er en ze wist nog precies wat we 3 weken geleden voor ervaring hadden en die hebben we nog even 1,5 uur fijn over gedaan. Haar Duits is wat gebrekkig maar dat hadden we ook niet nodig.
Aan het einde van de middag kwam Nancy nog ff peilen voor pornosessie maar die doen wr over twee weken weer.  Hopeljjk blijft alles bij SS weer zoals het nu is en anders zo veel mogelijk genieten

eric vb, Tropische_verrassing and Seneca have reacted to this post.
eric vbTropische_verrassingSeneca
Ik ben superblij dat alles weer zo’n beetje als vanouds is. Ik ben inmiddels weer drie keer in mijn auto gestapt voor een rit naar (voor mij) het verre Lemiers.
Bij binnenkomst even temperatuur meten, badjas, slippers en een handdoek in ontvangst nemen van de altijd vriendelijke dame achter de balie, de trap af en mezelf omtoveren tot ijsbeer. We kunnen er weer tegenaan! Wat mij bij mijn eerste bezoek meteen opviel is dat alles goed geregeld is. Belgische Suzanne is ook uit het vak gestapt en staat voortaan achter de bar. Een van mijn eerste kamers was met haar, wel wat jaartjes geleden. Ik heb bij mijn 3 bezoekjes 7 kamers gemaakt waarbij de Slowaakse Marlene een absolute topper is. Waar ik wel behoorlijk van baal is dat veel van de nieuwe gezichten vaak op de kamer beginnen te zeuren over extra services. Terwijl ik altijd vooraf mijn wensen kenbaar maak, werd er telkens nadat we lekker op bed lagen, een nieuwe onderhandelingspoging gestart. Nadat ik alles resoluut afkapte werd er voorgesteld om mij dan maar eerst te masseren. Of háár te masseren. Lekker tijdrekken. Nee, dat hadden we niet afgesproken. Ik zou gepijpt worden en er zou geneukt worden. Dit gedoe bij binnenkomst op de kamer is wel een afknapper en het zijn vooral de wat jongere, lekker strak in het vel zittende Roemeense dames die hier een handje van hebben. Althans bij mij. Ik had dit zo goed als nooit vóór de lockdown. Voor de rest hoop ik dat de corona-situatie niet verslechterd en we lekker kunnen blijven genieten van Sixsens en het mooie Limburgse land!
LoveFromParis has reacted to this post.
LoveFromParis