Please or Register to create posts and topics.

9e van de 9e

ISABELLA

Even een flash forward, aangezien vanwege een regel die elders geldt skip ik even een paar voorgaande clubrecensies naar deze...

Hoe dan ook, op de 9e van de 9e had ik met Joker in 'het trappenhuis' afgesproken om even te chillen.
Happy hour tarief afgetikt en lekker ontbijtje genomen. In de wellness wat uitgebuikt, aangezien het lelijk eendje pas later aan zou komen.
Dacht ook maar gelijk een dame te scoren. Ene ISABELLA viel in de bar wel in de smaak. Op de kamer viel ze minder in de smaak. Niet fysiek, maar kwa mentaliteit. Na 15 minuten beweerde deze klokkijkster dat de tijd er al bijna op zou zitten. Gelukkig heb ik m'n klokje gesynchoniseerd met het moment dat we de kamer op gingen en kon d'r haarfijn vertellen dat we nog een kwartier hadden.
Madame zag dat ze er niet onderuit kwam, maar van enig inzet was geen sprake, dus maakten we maar de tijd vol met wat strelen en geouwehoer. Anders kwam de uurprijs uit op 240 euro. Hoe bedoel je inflatie...

Kameraad Joker was er eerder aan dan verwacht en als we in Saunaclub Theo's waren had ik em vast en zeker een stevige knuffel gegeven toen ie nog in z'n nakie aan het omkleden was 😉
We hebben elkaar alweer maanden niet meer gezien, dus het was leuk om z'n snavel weer es te zien en dat gekwaak van em aan te horen.
Als twee broeders ploeterden we gedurende de dag als 2 synchroon zwemsters door de voederbakken heen. Ook de sushi lieten we ons goed smaken.

Joker spotte Poolse brunette Eliza en meende dat die wel goeie service zou verlenen. Hoewel niet het type waar ik normaal op val, zat ze er wel charmant uit en waagde ik het er op. Totaal geen spijt van gehad. Ouderwets goeie service voor de normale prijs.

Ik had graag nog een baantje getrokken door het zwembad. Helaas was er onweer op komst. En aangezien ik na een massage met olie wel es erg glad ben, maakt me dat nog geen aal. Dus een duik bleef uit en zou voor een volgende keer bewaard moeten worden. (Nog een flash forward: ook toen zou het er niet van komen, maar daar over later meer...)
Dan nog maar even gedineerd met Joker en toen was het alweer hoog tijd om terug naar mijn hotel te gaan...

Bachatero, Tropische_verrassing and 3 other users have reacted to this post.
BachateroTropische_verrassingWandelaar5LoveFromParisoups

Afgelopen week weer ss aangedaan.eerst inchecken in hotel, daarna naar de club.te laat voor ontbijt, maar al lekker vol qua dames.veel zaten aan de bar .
Eerste keuze ariana, heerlijke kamer
Bijkomen in saunagedeelte.
Na het eten, kijken of toch een van mijn favo dames beschikbaar is...
Uiteindelijk gekozen voor cataleya mooie dame..alleen een wat mindere kamer..kan gebeuren
Voldaan hotel terug aangedaan. Woensdag opnieuw bezoek gepland

Wandelaar5 and LoveFromParis have reacted to this post.
Wandelaar5LoveFromParis