Forum breadcrumbs - You are here:Gentlemen's ForumLadies: LadiesAlexis (Duitse)
Please or Register to create posts and topics.

Alexis (Duitse)

Alexis is een vriend (en kamergenoot) van Annia (of Anja) die een tijdje mijn favoriet was in de SS (sindsdien onttroond door Cataleya, en sinds vrijdag door Ariana  😀 ). Ze is Duitse en staat vaak op het kleine hoge bankje, naast de eerste zuil in de bar (komende van de kino), en aan de tv-kant. Tussen de ingang en de bar dus.

Ze heeft lang bruin haar met iets meer blonde en gekrulde punten. Haar huid is licht gebruind.
Annia heeft vaak goede dingen over haar tegen me gezegd, maar ik had  zeer negatieve recencies (daterend van haar verblijf in GT) over haar gelezen op het franstalige forum (youppie.net). Ik had daarom geen goesting haar te boeken ondanks haar lichaamsbouw die me niet onaangenaam is (noch dik, noch skeletachtig en een relatief harmonieus gezicht ). En ook omdat er geen recencie over haar op youppie werd geschreven sinds ze in augustus 2020 in Sixsens toekwam. Geen goed teken.
Ik was dus nogal verrast om te zien in Bachatero's wekelijkse rapporten over de SS-line-up (veel dank aan hem trouwens), dat hij Alexis bij verschillende gelegenheden had "gekamerd". Een expert als hij kan zich toch niet zo vergissen over de kwaliteit van de dienstverlening van deze schoonheid.

Deze vrijdag, in afwezigheid van Annia, wilde ik daarom meer weten en nam het risico haar te boeken. Eerste positieve indruk: de korte "social time" die we hadden voordat we naar onze kamer gingen, was aangenaam en interessant. Ze glimlachte zelfs een paar keer, wat ik haar nog nooit had zien doen.
In de kamer had ik geen spijt van de vermetelheid die ik had gehad bij het boeken. Integendeel zelfs. Ik, die een grote fan ben van pijpbeurten, moet toegeven dat hij van een zeer hoog niveau was, met uitstekende tongwerk en een mooie variatie aan ritmes. De voorspel was ook perfect, en haar lichaam is harmonieus, met borsten, weliswaar niet erg omvangrijk, maar met een mooie omtrek, en erg stevig (ze zien eruit als Cataleya's voor degenen die haar kennen).
Kortom, ik was heel blij met deze ontdekking en er zal zeker een herhaling komen.
Bijzonderheden: ze accepteert de CIM (uiteraard tegen meerprijs), maar kust niet. En geen "upselling" : dat is een goed punt.  Ze spreekt natuurlijk Duits, maar ook perfect Engels.

PS Excuseer mijn gebrekkige Nederlands. Het is niet mijn moedertaal.

Molaar, Bachatero and 2 other users have reacted to this post.
MolaarBachateroWandelaar5dievanhiernaast

Ik zag haar altijd in gt rondlopen, maar had nog nooit met haar gekamerd.

paar jaar geleden kwam ik haar tegen in Ss. Sinds die tijd is ze toch wel een beetje mijn vaste dame.

kan altijd gezellig met haar kletsen over vanalles en nog wat.

pijp kwaliteiten zijn hemels. Laatste keer was ze mijn derde kamer van de dag en heeft ze zich een uur lang moeten geven.

Ze wilde me perce laten komen. En natuurlijk is haar dat gelukt.

Echt een toppertje 😉

ga haar zaterdag weer bezoeken

 

 

 

Bachatero, Wandelaar5 and oups have reacted to this post.
BachateroWandelaar5oups

Inderdaad.

al 6 jaar  in mijn top 3 favoriete dames

 

Eerlijk in de omgang, geen achterbaks gedoe. wat een minpuntje is in haar beroep...

 

 

Bachatero, Wandelaar5 and oups have reacted to this post.
BachateroWandelaar5oups

Klopt zeker, lang niet alle dames zijn eerlijk! En dat is jammer, want ze gooien hun eigen ruiten in denk ik dan.