Please or Register to create posts and topics.

Alicia (Roemeens - zwart haar)

Er is blijkbaar nog geen topic over Alicia. Het is daarom tijd om er een te creëren, vooral omdat ze onlangs teruggekomen is na een afwezigheid van meerdere maanden, waarvan ze gebruik maakte om haar voorgevel te laten verbouwen, zeg maar vergroten.
Ik ken Alicia al heel lang omdat ze de zus van Lori is die mijn favoriet was voordat ze besloot het beroep te verlaten (en dus ook de club) al meer dan 3 jaar geleden, geloof ik. Destijds heb ik enkele trio's met Lori en Alicia georganiseerd. Twee zussen in zijn bed hebben is altijd iets speciaal, ze kunnen het duidelijk uitstekend met elkaar vinden. Trouwens, en voor degenen die Lori hebben gekend, verzekert me Alicia dat ze gelukkig is en een rustig leven leidt als moeder en echtgenote. Ik ben blij voor haar.

Lori was o.a. mijn favoriet, omdat ze een van de mooiste "bovennatuurlijke" borsten had die ik ooit heb gezien, maar vooral heb kunnen kneden en mee spelen (tja, nu kent u mijn schattige zonde  🙂 ). Haar chirurg was een echte kunstenaar. Voor degenen die Annia (of Anja) goed kennen, Lori's borsten waren net zo heerlijk perfect en soepel als die van haar.

Toen ik me, na haar terugkeer, realiseerde dat Alicia na veel aarzelen, ook onder het mes was gegaan om een strak nieuw setje te krijgen was ik duidelijk nieuwsgierig en heb ik niet lang geaarzeld om haar op kamer uit te nodigen.

Wat ik je kan vertellen is dat ze dezelfde kwaliteiten heeft als haar zus. Ze is een rustige en lieve meid die zich inzet om het werk goed te doen en haar klant tevreden te stellen. Net als haar zus geeft ze een pijpbeurt van goede kwaliteit, sensueel en gevarieerd, waarbij ze haar tong gebruikt om de eikel te kietelen. Wat mijn inziens allemaal nodig is om voor recidive te zorgen.
Als je de talenten van Alicia op uw beurt wilt beproeven,  is het gemakkelijk haar te herkennen: ze zit bijna altijd op de zetel die tegen de trap staat, achteraan de bar, voor de gokautomaten. Als je daar een rustige zigeunermeisje ziet, met lang zwart haar, dikke tieten en licht gebotoxte lippen: zij is het! Pas op, verwar het niet met Alef en haar pistooltattoo op de dij, die ook vaak in deze hoek verblijft, maar in tegenstelling tot Alicia nogal luidruchtig is en een nerveuse houding heeft.

Bachatero, Flyerke and 5 other users have reacted to this post.
BachateroFlyerkePindabeerWandelaar5LoveFromParismynaschbennie28

Al het bovenstaande betreffende Alicia kan ik beamen. Wat een lieverd met ontzettend goede zoenkwaliteiten. Prachtig figuur, imposante voorgevel, mooie volle lippen ontzettend lange wimpers, lang zwart haar. Ze had een goude navelpiercing en zoals elke dame vond ze dat ze teveel gegeten had en moest afvallen. Onzin, want er is niks mis met haar figuur. Lief stemmetje en mooi gebruind lijf (solarium?).

Maar dat zoenen….boh wat een kanon. Ik had haar meegenomen in een trio (op haar initiatief) maar volgende keer wellicht een kamertje 1 op 1. Herhalingsgevaar ZEER groot. Topper erbij voor mij.

Pindabeer, Wandelaar5 and 4 other users have reacted to this post.
PindabeerWandelaar5hotmister1985LoveFromParisoupsbennie28

Alisha, wat een snoepje, wat een plaatje. In de bar als een blok voor haar gevallen. Mooie lieve dame met top inzet. Wat mij betreft DE beste zoener van Sixsens. Heerlijk zoals ze zachtjes (niet te gemaakt) kreunt tijdens het zoenen en je beklimt. Ze is niet bang om het initiatief te nemen op de kamer. Klein van stuk maar haar daden zijn groots. Laat deze kanjer haar gang gaan en je hebt geheid een goede kamer. Pijpen erg goed en de seks ook.

Heerlijke borsten heeft deze fijn en klein gebouwde dame. Ze heeft een paar mooie volle lippen die ze graag gebruikt. Het is heerlijk om door haar vertroeteld te worden.

Dit was mijn eerste keer 1 op 1 met haar, maar ZEKER niet de laatste. Ze rook heerlijk (Chanel droeg ze deze keer). Vorige keer toen ik haar trof droeg ze Thierry Muggler Alien, en ze wist nog dat ik daar fan van ben. Haar huid was zijdezacht en mooi gebruind (solarium vertelde ze me).

Herhalingsgevaar 100% en deze dame behoort tot m’n favorietjes. Smaken en ervaringen kunnen verschillen natuurlijk. Ze gaf haar goedkeuring voor het schrijven van deze recensie, sterker nog, ze moedigde het juist aan om te doen. Goede klik onderling en dus echt een blijvertje.

Wandelaar5, LoveFromParis and 3 other users have reacted to this post.
Wandelaar5LoveFromParisoupsWithHair1960Den Tekker