Please or Register to create posts and topics.

Bezoek op donderdag 7 maart 2024

Ik kom na 11.30 uur aan, de club is en blijft de hele dag erg rustig. Niet veel meisjes en ook niet veel klanten. De sfeer is somber. Veel meisjes zitten lusteloos op hun banken zonder kamers te maken.

Ik heb een paar nieuwe meisjes gespot: Aria, een begin-twintiger, slanke blonde, zeer wenselijk, ik had haar bijna verward met Raïssa toen ik haar zag, ze zal de hele dag zeer gewild zijn, Lena, een Bulgaarse die alleen Bulgaars en Duits spreekt.

Ik breng een deel van de dag door met twee zeer vriendelijke Belgen. We delen onze indrukken en tips over andere clubs en meisjes. Naar een club gaan is ook een diep sociale ervaring, niet alleen seks.

Ontbijt, pasta en soep altijd even lekker. Het avondeten zou gevarieerder kunnen zijn, waarom niet chili con carne, spaghetti bolognese, Aziatische maaltijden?

Het meisje Emma en haar vriendin Louiza bieden een trio aan dat ik afsla. Emma herinnert zich de kamers die ik twee of drie jaar geleden met hen heb gedaan. Ze blijft aandringen dat we een kamer nemen. Ik stem toe. Kamer dichtbij de hoofdzaal. Emma heeft de brutale schoonheid van een twintigjarig meisje. Ze is zich ervan bewust, ze speelt ermee. Ze kan irritant zijn, wispelturig. Vooral erg meeslepend. Als ik haar helemaal naakt zie, denk ik dat ze de schoonheid van de duivel heeft, dat ik verdoemd ben. Ze is als een dansende slang. En ik ben de prooi. Haar huid is zo zacht... Ik zal een uur blijven. Ik kan zeggen dat ik niet teleurgesteld ben. Ik heb geleefd wat je alleen in zo'n plek kunt ervaren, een verblijf in de Andere Wereld, een reis door de spiegel zoals in Alice in Wonderland.

Ik hou diep van de Six om die reden. Terug over een paar weken.

Bachatero, Wandelaar5 and 5 other users have reacted to this post.
BachateroWandelaar5Dutch-gentlemanLoveFromParisdievanhiernaasttestostarossaDen Tekker

@Balisto: prima beschrijving van Emma, ik zou het zelf niet beter kunnen. En zoals ik al meerdere weken mocht ondervinden is ze ook erg verslavend…

Wandelaar5, LoveFromParis and 2 other users have reacted to this post.
Wandelaar5LoveFromParisoupsBalisto