Please or Register to create posts and topics.

Bezoek op zaterdag 30 maart 2024

Veel auto's op de parkeerplaats als ik net na Happy Hour aankom, maar vreemd genoeg niet zoveel klanten binnen. Mysterie...

Helaas voor hen doen de meisjes 's middags niet veel kamers, maar het moet worden toegegeven dat sommige niet erg prettig zijn, hoewel hun lichaamsbouw erg aantrekkelijk is. Hoewel ik nadacht over de schoonheid van sommigen, het vermijden van blikken en de onverschilligheid, leek mij dit zeer afschrikwekkend. Ik hoop voor hen dat ze vaste klanten hebben om op zijn minst de toegangsprijs winstgevend te maken.

Ik was erg blij om een ​​van mijn favorieten te vinden. Of mijn favoriet. Het is alweer een tijdje geleden dat ik haar gezien heb. Ze is nog mooier en stralender dan voorheen. Ik ben blij dat er plekken kunnen zijn waar al de schoonheid van de vrouw kan worden getoond, in haar versieringen, haar vormen, haar manier van lopen, haar kleding, maar ook in de aandacht die ze schenkt aan de andere mannelijke, verre van schuldopwekkende feministe. wanen.

'S Avonds zie ik de meisjes die niets deden naar hun kamer gaan. Ik moet in een snelle sessie eindigen, zonder speciaal onderzoek. Met Elisa heb ik een eerlijke sessie gehad. Ze is een aardig meisje.

Ik verlaat de Six nog steeds met het gevoel een zeer ontspannende en aangename dag te hebben doorgebracht.

Molaar, Agronymus1 and 7 other users have reacted to this post.
MolaarAgronymus1FlyerkeWandelaar5Dutch-gentlemanLoveFromParisoupswavesWithHair1960

Hulde dat jij als Franstalige de moeite doet hier een verslag te schrijven!

MemeMoo, Dutch-gentleman and WithHair1960 have reacted to this post.
MemeMooDutch-gentlemanWithHair1960