Forum breadcrumbs - You are here:Gentlemen's ForumLadies: LadiesCarla (Roemeense)
Please or Register to create posts and topics.

Carla (Roemeense)

Gisteren voor de tweede keer een uurtje gekamerd met Carla, 22 jaar, 1.65, zeer mooi aangezicht, normaal gebouwd, spreekt zeer goed en mooi Engels, nagenoeg naturel op een kleine tattoo op de binnenkant van haar arm na.
Enkele weken geleden mee gekamerd en dat was mij toen reeds uitstekend bevallen dankzij haar prima service, de leuke communicatie en de erg aangename en klantgerichte aanpak. De herhaling gisteren was zo mogelijk nog beter zodat het uur veel te snel voorbij was.

Bij haar komst in SS in mei was ze nog iets te zwaar voor mij waardoor ik wat heb afgewacht. Ondertussen is ze dankzij een dieet en fitness reeds heel wat afgeslankt. Nog enkele weken volhouden en ze komt terecht in de categorie „slank“.
Het afslanken heeft wel een wat nadelig gevolg op haar borsten, maar dat houdt mij zeker niet tegen om nog vaak met haar te gaan.
Wat mij betreft, een aanrader…

Wandelaar5, LoveFromParis and 3 other users have reacted to this post.
Wandelaar5LoveFromParisoupsReizigersupernacho

Ook het genoegen gehad met deze dane te kameren. Gewoon een goede kamer met goede service. Haar Engels is voortreffelijk en ze is daardoor niet een typische Roemeense. Naar eigen zeggen in Engeland (Londen meen ik) gestudeerd en met haar is het goed communiceren. Haar taaltje is cute en ze was goed gemutst.

Mijn kamer met haar dateert van een maand of 1,5 terug. Niet slank maar zeker ook niet dik categorie mooi figuur met rondingen maar als ik het verslag van  Bachatero lees, is ze dus wat kilootjes kwijtgeraakt.

Bachatero, Wandelaar5 and 3 other users have reacted to this post.
BachateroWandelaar5LoveFromParisoupssupernacho