Please or Register to create posts and topics.

De 13 van de 11e

STERREN
Op de 13e van de 11e bleek het vies weer te worden. Niet zo raar in deze periode. Ik ga dan graag naar een SC waar het binnen voor me goed vertoeven is, met een rustig plekje voor een dutje na het plunderen van de voederbakken.
En hoewel ik er dit jaar nog niet vaak ben geweest, bewees de haringclub maar weer eens waarom het een favoriete club van me is, en zeer waarschijnlijk weer m'n beste SC van het jaar gaat worden.
Want door drukte op de weg, omweg voor tanken en even wat inkopen gedaan te hebben, kwam ik net voor happy hour nog aan om voor het gereduceerde tarief van 60 ipv 70 euro binnen te komen. Deze Dagobear let op de kleintjes.
De dag begon gelijk goed voor de veelvraat in me, want de kok had weer een lekker omeletje voor me. Traditie getrouw nam ik nog een haring mee, naast een croissantje en wat vleesbeleg.
Voor de relaxbeer was de wellness weer tip top in orde om even uit te buiken. De jacuzzi was lekker warm, de bio sauna stond aan, de stoomcabine was goed vochtig en de Finse was lekker warm. De aufguss wordt gedoseerd middels een druk knop, dus overmatig opgieten wordt hiermee voorkomen. Het enige wat ik jammer vond, was dat het zwembad afgedekt was en naar horen zeggen onverwarmd.
Voor de lomebeer kon ik in een hoekje van de kino even een dutje doen. Stiekem hoopte ik op een aanranding door het Bulgaarse duo Nancy en Natasha. Want voor hun zomervakantie hadden we het over een trio en dat zat in m'n hoofd.
Helaas stonden de sterren verkeerd, want het kwam er niet van. Toen ik de bar inliep werd ik gewenkt door een favorietje die ik ruim een jaar lang niet meer gezien had. Gezellig met Ariana even bijgekletst. Vanuit m'n ooghoeken zag ik dat Nancy even stond te loeren, maar ik dacht dat komt later wel. Eerst met dit kleine opdondertje een hernieuwde kennismaking doen op een kamertje. Als vanouds geweldig van elkaar genoten. Ze verdient nog altijd het GOSC predikaat.
Na lekker van de snacks in de serre gesmuld te hebben en een wellness rondje, ging deze luie beer weer even in de kino liggen. Lisa lag naast me en knoopte een praatje aan. Ze is wat afgevallen en past nu wat beter in m'n straatje. Leuke GND type en had wel trek in d'r. Zij ook in mij en vroeg of het er vandaag in zou zitten. Jawel, maar niet nu het buikje tonnetje rond was. Dat had ze wel door, en was tevreden met het antwoord. Want volgens mij heeft ze door dat een beloofbeer zich aan een belofte houdt.
Een medewerker wilde m'n glaasje drinken meenemen, aangezien het eigenlijk niet toegestaan is om drinken in de kino mee te nemen. Ik besloot maar naar de bar te verkassen om verder uit te buiken. Daar trof ik een ouwe bekende dvp. Ik wist het niet zeker en ze maakte ook terecht een opmerking dat ik haar telkens niet helemaal herkende. Maar het was dus Delia die ik elders van lang geleden nog ken. Gezellig praatje en Lisa zag ons kwebbelen en dacht misschien dat onze afspraak niet meer door zou gaan. Niets bleek minder waar, want ik had wat joker kaarten in m'n zak zitten. Ik was namelijk immers van plan voor een Bulgaarse trio te gaan. Dus na bij Delia geinformeerd te hebben tot hoe laat ze ongeveer zou blijven, ging ik op zoek naar m'n date.  Die kwam ik bij de trappen tegen en vroeg haar of ze tijd had. Opgewekt ging ze een sleutel halen, terwijl ik me ging opfrissen. Ze kwam me vertellen dat ze kamer 25 had en dat ik m'n tijd kon nemen onder de douche. Nou ben ik niet het type om de tijd van de dames te verdoen, dus een minuutje ofzo later ging me gauw opdrogen en op zoek naar betreffend kamertje.
Lisa lag al verleidelijk op een gereedgemaakt bedje klaar op me te wachten, waar we geweldig van elkaar genoten hadden. Ze zou met haar technische kunde zo bij het milieuvriendelijke nationale blaasorkest kunnen. Wel hoop ik dat ze ooit een certificaat CPR gaat halen, om het GOSC predikaat binnen te slepen. Want kwa intimiteit kwam de beleving wel dicht bij een GFE. Ze zou dan wellicht een toppertje kunnen worden. Beugelbekkie gaat voor een week of 6 van een welverdiende vakantie genieten. Hopelijk treffen we elkaar weer in het nieuwe jaar.
Ik spotte erna Nancy en Natasha in de kino met hun pyama party slippertjes. Maar zo kort na kamertje met Lisa en planning met Delia later, leek het me verstandig om de trio voor een volgende keer te bewaren.
Na een wellness rondje, waar ik telkens lekker buiten even in de frissen herfstwind kon afkoelen, Delia wezen opzoeken. Verhouding dames en heren waren met ieder circa 20 a 25 redelijk gelijk, waardoor de dames niet heel veel kamers leken te maken. Delia zat dus ook op haar plekje toen ik d'r zocht.
We hebben ons op een kamer teruggetrokken en heerlijk van elkaar genoten, met deze milieubewuste jongedame.
Door m'n kamergang was het avondeten al een poosje geserveerd. Eigen schuld, dikke bult voor deze veelvraat. Doch een lekker bordje spare ribs opgeschept.
Erna met wat wellness rondjes wezen uitbuiken. Vind het jammer dat het zwembad in de winter niet meer lekker verwarmd is. Heerlijk vind ik het om bij een wellness resort na een saunarondje af te koelen in het buitenlucht en erna een warm zwembadje te duiken om weer wat op temperatuur te komen. Zou wel fijn vinden als dat ook bij SS zou kunnen.
Zelf heb ik m'n eigen mondwater en geurtje mee, maar denk dat voor andere heren het makkelijk zou zijn als de club daar in voorziet. Naast hun fohn en potje gel zou dat het plaatje mijn inziens compleet maken.
Na een lekker dutje op een bedje in hun mensroom en nog even opwarmen in het bubbelbad, was het helaas tijd om de tent weer te verlaten.
Maar dankzij de goeie wellness voorzieiningen, de favoriete dames en het smakelijke eten kom ik er graag weer terug.
Ook spotte ik nog een interessante slanke blondine, slanke brunette, en een GMC brunenette. Die laatste is zelfs mij net wat te slank, maar wellicht iets voor Eddy_V?
Bachatero, Agronymus1 and 10 other users have reacted to this post.
BachateroAgronymus1FlyerkeGregPindabeerWandelaar5hotmister1985CiberiusLoveFromParisoupsvergeetachtige beerdoux nôtres

Beste Mentholbear, wist je nog niet dat Eddy_V zijn witte badjas (voorlopig of definitief) aan de kapstok heeft gehangen?
Hij is al enige tijd trouw aan zijn favoriete GMC meisje van het eerste uur en ze hebben kennelijk wilde plannen voor de toekomst.

Wat gaat dat worden bij de traditionele nieuwjaarsduik bij Sixsens op de eerste werkdag van het nieuwe jaar?!?

Agronymus1, Flyerke and 3 other users have reacted to this post.
Agronymus1FlyerkeWandelaar5MemeMoomentholbear

😯 Shocking news!

Ik hoorde dit laatst pas van iemand. Ik maak me ook ernstig zorgen over mijn aandelen strandballen...

Maar ik wens de beste man alle geluk toe.