Forum breadcrumbs - You are here:Gentlemen's ForumLadies: LadiesDelia
Please or Register to create posts and topics.

Delia

Na drie jaar was ze er weer sinds enkele dagen: Delia. Behalve haar haarkleur , staat er nu veel beter, is ze niks veranderd. Op de kamer nog steeds zo gek als een deur in de meest positieve zin. Mij zie je nu weer vaker.

Tja Delia,

al vele jaren een van mijn favorieten en ik ben ook contact met haar blijven houden toen ze niet in Sixsens was.
Ze is even op familiebezoek maar binnenkort weer terug.

Hoe is ze te herkennen?

Is niet gekleed zoals een doorsnee dame die in SS werkt. Niettegenstaande durft ze wel heel sexy en uitdagend tevoorschijn komen.

Grote probleem is, je ziet haar weinig (althans vroeger) in de barruimte of elders - is meestal voor langere duur bezet.

Als je ze toch al eens opmerkt is het altijd voor even en kan je haar best direct aanspreken en vragen wanneer je kan afspreken.

Vroeger was ze lid op het andere, niet bij naam genoemd forum, en kon je daar via IM met haar afspreken.

Is misschien een tip om dat hier ook mogelijk te maken (?)

De stamgasten kent ze goed, ook al ben je nog nooit met haar geweest of nog nooit met haar face to face gesproken.

Ja, je vroeg hoe ze te herkennen is, draagt een bril - niet de kleinste - vroeger was ze meestal in het gezelschap van Anna en dan was het eenvoudiger. Anna was een opvallende verschijning.

Misschien als we elkaar nog eens ontmoeten zal ik haar graag aanwijzen op voorwaarde dat jij mij in de nieuwe dames wegwijs maakt.

Let op: Er zijn twee Delias!

Het eerste verslag gaat over de Delia, die nu in Sixsens zit,
de rest gaat over Ana's vriendin, die misschien wel of misschien niet terug zal komen...

PeterP, ik deel graag mijn ervaringen als ik je weer zie. Komend weekeinde ben ik er weer. Ik weet alleen nog niet of dat zaterdag of zondag gaat zijn. En dan vraag ik me nog steeds af hoe de Delia die nu in SS is te herkennen is :).

@wandelaar5

Wees gerust, ze zal zeker niet in Sixsens zijn dit weekend.

 

 

Ik lees dat er twee Delia’s zijn waarover geschreven wordt.’ Mijn’ Delia had vroeger felrood haar, toen donkerbruin en sinds een tijdje grijs-blond en nog steeds een uiterst lekkere kont. Ze is nog even in haar thuisland maar zal ongetwijfeld weer terugkomen.

Juist:
"Delia 1", met de interessante haarkleuren, zat tot voor kort in Sixsens en zal wel terugkomen.
"Delia 2", ook bekent als "de secretaresse", is een droom van droomen van sommige collega's en zal in de afzienbare toekomst niet aanwezig zijn...