Please or Register to create posts and topics.

Donderdag 16 maart

Vandaag  was ik weer in Lemiers voor een relaxed dagje Sixsens. Wat de oplettende lezer weet is dat ik voor mijn favorietje kom. Mona was extra vroeg voor mij aanwezig om half 11. Na koffie en ontbijt  heerlijk bijgekletst. Een voor mij onbekende dame, Crystal, had bij Mona gemeld dat ik haar vriend ben. Na wat overleg met Mona die me vertelde dat ze altijd fun heeft met Crystal stond ik open voor een trio maar eerst wilde ik van Mona genieten, wat uiteraard weer geweldig was. Buiten stond Crystal te roken en weer naar iets te vissen. Terug in de bar probeerde ook Dominica mij te strikken; ik vind haar sexy maar binnen Sixsens ben ik gebonden. Wachtend op Mona, die in de lockerroom was, had ik een leuk praatje met Vanessa. Na wat fun met Mona in de barruimte was Crystal opeens weg dus ook de tweede kamergang was weer met Mona alleen en dat vind ik helemaal niet erg. Bij mijn afscheidsbiertje was Crystal terug en een beetje teleurgesteld over de gemiste kans. Helaas moet ik altijd op tijd weer weg …. Met Mona heb ik de volgende afspraak al weer staan …. Het was weer fijn.

Molaar, Flyerke and 3 other users have reacted to this post.
MolaarFlyerkeWandelaar5LoveFromParisJerre

Crystal heb je wel wat aan gemist. Zoent als een kanon en ook de rest van de service is prima. Maar heel erg is het niet als je Mona hebt  😀 !

Curioushans has reacted to this post.
Curioushans

Volgende keer beter

Hoe oud is  deze Crystal ongeveer en is ze slank/volslank?

Crystal is vermoedelijk midden 30 en ze is slank. Er is een topic over haar onder “dames”. Dus eenvoudig om meer over haar te weten te komen.

Dit gaat om Mona, the one and only, en niet over Crystal ☺️😂

Wandelaar5 has reacted to this post.
Wandelaar5