Please or Register to create posts and topics.

Donderdag 28 september

In het gelukkige bezit van een vrijkaartje dat geldig was tot 1 oktober 2023 besloot ik op donderdag 28 september af te zakken naar SS. Ik arriveerde iets voor 13.00 uur. Het vrijkaartje werd probleemloos aanvaard. Eerste halte was het restaurant. De soep was weer heel lekker. Bij het gebruikelijke spiegelei kreeg ik nu zelfs een paar lekkere snoeptomaatjes.

In de bar kort gesproken met Vivian, Mona en Mimi. Een kamergang zat er niet in omdat ik Nickol/Nicoletta had gespot. Zij had een stralende, rozerode, jurk aan die ook niet zou misstaan als outfit voor een gala.

Alle favoriete kamers waren bezet. Gelukkig hoefden we niet lang te wachten op de sleutel van kamer 2. Al vrij snel kon ik constateren dat zich onder de jurk een mooi wit slipje bevond. Na verwijdering kwam er een gladgeschoren liefdesmossel tevoorschijn. Ik wist wat me te doen stond en aan de reactie te merken behaalde ik een voldoende. Om te voorkomen dat in het erop volgende gestoei de jurk beschadigd zou raken werd deze uitgedaan. Ook nu moest ik aan de bak. Na de gedane arbeid was het tijd om even uit te rusten. Na een korte powernap werd ik vakkundig gemasseerd.

We verlieten de kamer om in de bar bij te tanken. Dit gaf mij de gelegenheid om ongedwongen naar het andere vrouwelijk schoon te kijken.

Ik ben een regelmatige bezoeker maar ook nu zag ik weer een hoop nieuwe gezichten. Er waren dames in alle maten, dik, dun , lang kort, dames met forse borsten, al dan niet natuurlijk, zeer kleine borstjes en alle combinaties van deze kenmerken. Dames die mee kunnen doen aan een Missverkiezing maar ook dames die beter niet in lingerie zouden kunnen lopen. Qua kleding ook zeer gevarieerd, van oben ohne tot galajurk. Lingerie in alle vormen, schoenen van hoge stelten tot elegante pumps. Verder ook de hele schaal van vriendelijkheid van nors kijken of niet aankijken tot vrolijk (glim)lachen. Van aanspreken op kinderlijk niveau (hey baby) tot een gespreksopening die meer normaal is voor “grote” mensen. Qua leeftijd van moedertypes tot schoolmeisjes. Eigenlijk dus zoals een normale populatie van dames er uit ziet. (Voor de mannen geldt hetzelfde ofschoon ik het idee heb dat de mannen met een te hoge BMI oververtegenwoordigd zijn.)

Ik had Nickol beloofd om haar ook nog een goede massagebeurt te geven. Hiervoor werd een kamer in de kelder opgezocht. Na afloop nog even samen in de bar gezeten en vervolgens afscheid genomen.

De theke vroeg me of alles naar mijn zin was geweest. Dezelfde vraag kreeg ik van een jongere man die ik al diverse keren bij de receptie heb zien staan en die soms ook als theke fungeert. Ik gaf aan dat ik me prima vermaakt had. Hij bevestigde dat er zeer veel dames waaronder veel nieuwkomers aanwezig waren. Ik heb tot dusver  steeds gekamerd met een aantal “vaste” krachten maar het wordt steeds verleidelijker om ook eens een kamer op te zoeken met een voor mij onbekende dame.

Wat hierbij kan helpen zijn de berichten van andere ijsberen waarbij natuurlijk de naam van de betreffende dame en voor zover nog niet aanwezig een beschrijving niet mag ontbreken.

Bachatero, krids and 6 other users have reacted to this post.
BachaterokridsAventadorWandelaar5hotmister1985LoveFromParisdievanhiernaastwaves