Please or Register to create posts and topics.

Donderdag 9 mei

Het weer was gisteren te schitterend om geen motorrit te maken. 6S kon dienen als perfecte pauzeplaats.

Om wat indruk te maken heb ik heel fier mijn Chinese tourmachine voor de ingang geparkeerd. Jammer dat iemand vlak daarna een Goldwing ernaast zette die dubbel zo groot was. Daar ging mijn prestige dus.

Er waren om 11:00 erg weinig dames aanwezig en helaas nog minder mooie dames. Maar dat komt door het orthodoxe Pasen natuurlijk.

Jammer ook dat het zwembad niet bruikbaar is met dit mooie weer. Een korting op de entree zou een mooie tegemoetkoming zijn.

Twee mindere kamers gemaakt met de ROM Laïra en de BUL Gabriela. De klik was er niet en de dames probeerden zo weinig mogelijk te doen voor het afgesproken bedrag. Laïra kwam zelfs nogal arrogant over en Gabriela haalde het feit dat ze pas twee dagen werkte bij 6S aan om niet goed te weten wat van haar verlangd werd in de kamer.

Het was blijkbaar mijn dagje niet want na een kort gesprekje met Ariana had ik voordien ook al afgehaakt. Ik heb er nochtans ooit -lang geleden- een goede kamer mee gemaakt, maar nu kwam ze bepaald onsympathiek over.

Ik wou net wat ontgoocheld vertrekken toen ik mijn favoriet BUL Melisse ontwaarde en met haar werd het wel een perfecte kamer.

Ze hebben er ook weer een regeltje bij aan het onthaal: je moet nu aangeven of je een saunahanddoek wil of niet. Blijkbaar hebben die een andere kleur. Benieuwd wat er gebeurt als je met de verkeerde kleur in de sauna gaat 😕

Hapjes en drankjes waren zoals altijd toppie. Door het goede weer heb ik geen gebruik gemaakt van de wellness. (En dat nog wel terwijl ik een saunahanddoek genomen had  😯  )

Financiële put: (€60 inkom)+(€60 Laïra)+(€60 Gabriela)+(110 Melisse)+fooi= €300

Jammer wel van de twee eerste kamers. Melisse en het mooie weer hebben echter veel goedgemaakt.

Flyerke, Greg and 4 other users have reacted to this post.
FlyerkeGregWandelaar5LoveFromParisoupsvergeetachtige beer

Melisse moet volgens mij Melissa zijn denk ik, en inderdaad zij is een heel lieve dame met een heel goede service, bij haar heb je altijd een goede kamer 😉  😉  😉

Flyerke and Herr Fick have reacted to this post.
FlyerkeHerr Fick

Het is wel degelijk Melisse (of Melis, Mélice?) zonder a.

Inderdaad wordt zij door Bachatero altijd als Bulgaarse Melis op het lijstje gezet. Melis is zeer slank. Er is ook een Bulgaarse Melissa die is wat breder gebouwd en regelmatig topless te zien met mooie stevige borsten. Dan is er nog een Duits Turkse Melis die ook wat forser gebouwd is, met grotere siliconen borsten (wel mooi zacht). (En dan hebben we het maar niet over de Bulgaarse en Litouwse Melanie’s  😀 )

En bedankt Herr Fick voor het uitproberen van die 2 nieuwe dames en het hier plaatsen van een recensie!

Flyerke, hotmister1985 and 3 other users have reacted to this post.
Flyerkehotmister1985oupsHerr FickWithHair1960

Herr Fick,

Het feit dat men vroeg of je een saunahanddoek wenste, is helemaal geen nieuw regeltje maar eerder een extra wat de club je aanbied.

Als je hierop ja antwoord, krijg je zowel een normale handdoek als een saunahanddoek

Je kunt ook altijd achteraf naar de receptie gaan voor een saunahanddoek en deze zal je zonder twijfel ontvangen.

Wandelaar5, waves and WithHair1960 have reacted to this post.
Wandelaar5wavesWithHair1960

Ik kan Herr Fick geruststellen, het zwembad is weer vol en in gebruik. Op dit moment zijn er ook geen bouwvakkers. Maar dat kan door de week anders zijn, want ze zijn begonnen met de nieuwe aanbouw.

Net heerlijk een tijd aan het zwembad in de zon gelegen! Vanmiddag ga ik ook nog wat baantjes trekken.

Greg, LoveFromParis and 2 other users have reacted to this post.
GregLoveFromParisHerr Fickwaves